Djeluješ kao doista divna osoba.= Citat =:
Izvorno postao unknown
Printable View
Djeluješ kao doista divna osoba.= Citat =:
Izvorno postao unknown
si ti vidio video?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Combating Online Infringement and Counterfeits Act
Kak je krenulo, ovo čini se prolazi. Što to znači u prijevodu? Ameri će po volji moći ugasiti bilo koju stranicu koja "kreće" sa američkog tla. Znači, što god da im se ne sviđa a ima server na njihovom tlu - nestaje sa interneta. Naravno, to vrijedi samo za njih, što znači da će se samo domene preselit u neku drugu zemlju i bok, sve piči po starom.
Zečevi.= Citat =:
Izvorno postao unknown
Tko ih takne,treba gorjeti u paklu.
srecom pa sve vaznije stranice nisu u americi :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
Da :)
Misliš li na isto na što i ja mislim? :wink: :D= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
amerika laganica postaje policijska država
[quote=The Great Duck]Misliš li na isto na što i ja mislim? :wink: :D[/quote:1dbicvhv]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Ragnarok":1dbicvhv
nznm, ovisi ako mislis ti isto na sta i ja, onda da. no posto ja neznam dal ti mislis na isto sto i ja mislim, nemogu ti reci dal ja mislim na isto to i ti. sada mozemo uzeti u obzir taj tvoj " :wink: "smajlic te sa logikom zakljuciti da ti mislis isto sto i ja, al opet to ne znaci da ja sada mislim na ono sto ti mislis, tako da smo opet na 0 sto se tice razmisljanja o tome sta drugi covjek razmislja
http://www.24sata.hr/cudne-vijesti/u-ve ... era-200418
Dnevno 5 klijenata, svaki do 2500 kuna :(
To je poso.
najobičnija prostitucija, što je tu posebno
?= Citat =:
Sarah je spavala s 3323 muškarca, a razdjevičila njih 52 dok je Geoff spavao s 2162 žena od kojih su 49 bile djevice
U 'braku' su 20 godina.
Nije bas 'obicno'
To su Ameri..to je njima obicno
Čim je sazvana izvanredna sjednica odmah znaš da= Citat =:
Izvorno postao Aral
http://img827.imageshack.us/img827/8...6523423443.jpg
Prespavacu ja ovo, cini mi se
Uopće ta potraga za izvanzemaljskim životom je glupa, jer šansa da oni izgledaju slično nama, komuniciraju pričanjem, i da su razvili kulturu na putu sličnom našem kulturnom putu je ravna nuli. S druge strane, da sretnemo nekog tko drugačije izgleda, komunicira i ima kulturu koja nije slična našoj, ne bi vjerojatno ni prepoznali da su oni živi, niti bi mogli stupit u kontakt s njima, niti da bi pomislili žicat njihova otkrića, jer su vjerojatno otkrili potpuno drugačije stvari od nas, tako da za nas su oni primitvni (iako možda i nisu).
Nismo uspili stupit u kontakt ni sa biljkama (osim jednom, skojom se ja svako malo družim), a vi mislite stupit u kontakt s vanzemaljcima? lol.
Čisto da ovo gore ima nekakvog smisla, reć ću vam da je dokazano da su biljke emocionalna bića koja komuniciraju.
Zato postoji tehnologija.
Ili će postojati, whatever. Univerzalni translatori ovo ono.
Dvije inteligentne vrste uspjet će nekako smisliti način za uspostavljanje komunikacije.
link related
Ako budu gluplji od nas reci ce "hrana?"
Ako budu pametniji, "hrana!"
Kao što rekoh, ako ne možemo 'ući' u mozgove životinja, mi ni ne pomišljamo na to da 'komuniciramo' (hence the apostrof) sa biljkama. A ti si na vanzemaljcima. Ko zna kako oni komuniciraju, možda nekakvom telepatijom, a opet, mi imamo mozak zbog specifičnog evolucionog puta, možda oni imaju nešto drugo za inteligenciju, ko zna, možda prozore. Isto to vrijedi i za glasnice i sve ostale organe koji sudjeluju u stvaranju glasa. Tako da, vjerojatnost da oni komuniciraju pričanjem je, ponovo, jednaka nuli.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Možda negdje, jako udaljeno od nas, postoji nekakav sličan sunčev sustav, sa sličnim evolucionim putem života, možda negdje daleko postoji netko sličan čovjeku. Ali ne u našem sunčevom sustavu. Ne, zasigurno.
Meni je najnategnutije i najnevjerojatnije predstavljanje vanzemaljaca kao humanoida. Kolika je šansa da netko sa udaljenog planeta izgleda humanoidno? Ovo što kažeš je istina, ne bismo mogli ni prepoznati neke oblike života a pitanje je i kako definirati život. Međutim, ako je Nasa nešto našla vezano za vanzemaljski život, onda možeš biti siguran da su našli bića bazirana na ugljiku, baš kao mi. Sporazumijevanje vjerojatno neće biti lako, ali zato znaš da je moguće, jer moraju se i oni nekako sporazumijevati. A ako žive na svijetu sa atmosferom slično kao i mi, vjerojatno isto mogu komunicirati glasovno.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Ili će moći. Imajte na umu da se vjerojatno radi o nižim oblicima života, možda nešto slično bakterijama, a ne nekakav inteligentan život.
Što se tiče biljaka kao emocionalnih bića, reći da je to dokazano je malo prenaglo.
Ali kužiš, ako uzmemo za pretpostavku da su i oni inteligentna bića, pokušat će i oni stupit u kontakt s nama, i već ćemo se naći na pola puta nekako.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
A biljke bome nisu inteligentna bića lul.
Dokazano je, jer ima jedna studija gdje su mjerili nekakav impuls biljaka. I sad, stavili su dvije biljke u jednu prostoriju. U tu prostoriju su ulazili razni ljudi, i svi osim jednog su samo prošli kroz prostoriju. Taj jedan je iščupao jednu od biljaka i počeo je gaziti. Nakon toga, ponovo su isti ljudi prolazili kroz prostoriju. Kad je došao 'ubica' impuls preživjele biljke je stao.
Možda ne dokazuje da su biljke emocionalne, ali sigurno dokazuje da se biljke nekako sporazumijevaju. A nema šanse da u sljedećih ohoho stupimo u kontakt s biljkama. Zamislite, ako je tolika razlika između dva živa bića koja su 'odrastala' na istom planetu, kakva je razlika između dva bića koja evoluiraju na potpuno drugačijim planetima.
Možda nisu inteligentna bića, ali se nekako međusobno sporazumijevaju, i mi to uopće ne možemo zamisliti kako.
Naravno, uvijek postoji mogućnost da će NASA reći: "idite po konzerviranu hranu i u skloništa, ovaj rat ne možemo dobiti". :eyebrows:
Ako nisu inteligentna bića, koga briga?= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Osnova komunikacije je razmjenjivanje informacija. Po mogućnosti korisnih.
O čemu bi sa biljkom pričao, kako je ukusan gnoj?
Daj zamisli da pričaš s Marijom.
Mojom susjedom?