Evo. :)= Citat =:
Izvorno postao Carp
http://i.imgur.com/ifAo9l.jpg
Yupo. :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
http://i.imgur.com/0tRFol.jpg
Printable View
Evo. :)= Citat =:
Izvorno postao Carp
http://i.imgur.com/ifAo9l.jpg
Yupo. :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
http://i.imgur.com/0tRFol.jpg
bilo bi bolje bez rainmetera :hangin:
Tnx, r@ptor!
Hvala r@ptor.
Btw. taj Rainmeter troši tolko procesora, da to u životu nisam vidio.
ovisi s kolko ga govana natrpaš i kolko čestp se refreša, meni neznatno ždere.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Nisam dugo postala ovdje pa eto ^^ Smanjila sam da ne prekrije pola stranice
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Niš :)= Citat =:
Izvorno postao Carp
Ma meni je rainmeter bezveze. Jest da je lijepo sve to, ali više volim čistu površinu bez ikakvih điđa miđa.
Minimalizam ftw. :)
Jedan lijepi cvjetić:
Hvala raptoru na kozmičkom wallu, ostat će neko vrijeme.
Karabaše daj i ti svoj.
E ovo je krasno uređen desktop. To si napravio sa rainmeterom, ili čime?
I ta traka gore se ponaša kao dock?
Imaš rocketdock, taj ti ja koristim za to :)
Hvala :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Dania je u pravu, to je Rocketdock. Našao sam na službenom webu ovaj set ikona, stavio si na traku sve ono što učestalo koristim, prilagodio ikone te malo smanjio intezitet da ikone dobe ovaj lagano prozirni efekt.
Prezadovoljan sam. Imam i takav isti crni set ikona za svjetlije pozadine.
rocketdock + lucid icons, vrtim istu kombinaciju ;)
A pomoću Rocket docka makneš windows toolbar?= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
@cham3leon
Ma stavio sam samo hide na windows sučelju.
Novi wall.SNista drugo promijenjeno.
Za one zeljne hi-res click heer.
Jesi stavio da ti se prozori minimiziraju u dock ? ako da, radi li ti live preview npr. nekog minimiziranog videa ili igre ?= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Evo, danas sam bacio friške windowse pa sam odlučio konačno pozabaviti se rainmeterom i rocketdockom.
Ne čini mi se loše, ali recimo da je i dalje work in progress. Još bih rado nešto dodao, ali ne znam šta. Weather dodaci mi ne trebaju, imam ovu tablicu gore sa sistemskim podacima, i još je u desnom donjem ćošku mali skin za WMP koji se ovdje ne vidi jer ne svira ništa.
Windows taskbar je skriven ispod sa auto-hideom. Prvo sam ga mislio zamijeniti u potpunosti RocketDockom, ali pošto se to čini sve manje moguće , ovako će vjerojatno i ostati.
Postoji program Hide taskbar koji ti ga miče u potpunosti (i uključuje po potrebi), taj ja koristim
Nije to problem, nego onda ne bih mogao recimo imati tray na docku i tako to.
Ja sam odustao od Rainmetera i ObjectDocka, sve je to lijepo i dobro ali nije funkcionalno kao Taskbar. Ono što me najviše smeta je Steam... Nemaš tray agent, moraš prvo ući u klijent kako bi pokrenuo igru, a ako te netko neš treba, nemaš nikakav chat indikator. ObjectDock mi je puno bolji od RocketDocka pošto ima nativnu podršku da kompletno isključiš Taskbar, znači nemaš zezancije sa Hide Taskbar ili nekim trećim programima koji služe za gašenje istoga i ne funkcioniraju kako spada, već je sve integrirano u aplikaciju. Obje aplikacije koriste isti set ikona itd.
PS: Pričam o ObjectDock Free verziji koja ima veću funckonalnost od RocketDocka, tak da nema potrebe za plaćenom verzijom.
I ja sam pokušavao isto mudrijat, prilagođavat i alate i sebe, ali nikak. Taskbar mi i nije tolko kritičan jer mi dock pokupi tih malo stvari koji imam otvoreno paralelno, ali tray se neda nikako efikasno nadomjestit, a bez njega nemrem funkcionirat. Tako da sam osto na hide taskbaru, ali nisam odusto od rainmetera jer to kaj sam od njega izmodeliro mi je i dalje draže od bilokojeg windows gadgeta koji sam koristio.
eto malo sam i ja sredio, RocketDock je upogonjen, taskbar je stavljen na vrh ekrana i Autohide
sad testiram ObjectDock jer bih se htio riješit taskbara ali ako ne uspijem ostajem na ovom :)
EDIT: ah, kao što ste rekli, OD je nešto bolji ali nema zamjene za tray tako da ostaje ova kombinacija RD+hide taskbar
Kamo vodi ova Games ikona? Pokušao sam napraviti ikonu koja ide u Games Explorer, ali zbog prirode dotičnoga nisam uspio.
Ako ti treba games explorer shortcut, kopiraj ovo pod target: %SystemRoot%\explorer.exe /E,::{ED228FDF-9EA8-4870-83b1-96b02CFE0D52}
Poslije samo promijeni ikonu...
PS: I ovo pod start in ukoliko treba, vjerojatno ne treba... %windir%
Sad sam probao, ne radi. Si siguran da je to pravi path?
EDIT: Nevermind, uspio sam preko batch skripte :)
ova games ikona mi konkretno vodi u folder s Playstation emulatorima :)