Za sada da, dorađuju ga za Francuski, Talijanski i Portugalski. No algoritam prepoznavanja je gotov!? Dalje bi trebalo biti lakše, nebi se čudio da dobi globalnu podršku kroz par godina.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Printable View
Za sada da, dorađuju ga za Francuski, Talijanski i Portugalski. No algoritam prepoznavanja je gotov!? Dalje bi trebalo biti lakše, nebi se čudio da dobi globalnu podršku kroz par godina.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
ma ja sam sada kao nositelj ugovora, a bolje da su samo prepisali broj od starog na moje ime i oboje nastavili koristiti stare brojeve i mirna bosna..= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
vjerojatno cu se vratiti na simpu cim mi istekne ugovor.
kad ce napravit fix da se iphone 4.1 baeband 05.14.2 moze unliockat bez da stavljam baseband 06.15.00?
sumnjam da iko odavdje radi na unlocku tako da ces ovdje tesko dobiti odgovor :) potraži na mac korisnik, ako vec nisi. tamo ljudi to aktivno prate a ovdje iPhone ima rjetko ko.
prema najavama prije 16.-17. bi trebao doc...= Citat =:
Izvorno postao Viper33
Imam pitanje. Pošto iz nekog razloga nisam s iPod touch-om dobio nekakav adapter za punjenje na običnu utičnicu, mogu li koristiti bilo koji? Imam neki od starog MP3 playera.
Moraš kupit original Apple za par stotina kuna. U suprotnom možeš skurit ili smrdat bateriju, ali može biti i sve ok, no jedno je sigurno, nemaš jamstva da će to dugoročno ispravno radit.
A u qrac.
Koliko košta to Appleovo govno?
EDIT: 250 kuna??? Jesu oni normalni?!?!? Pa jebem ti i takav proizvod i onoga koji ga osmisli da mu jebem kevu.
ahhahaahaha
pa ti uzmi ipod touch umjesto iphonea... xD
http://www.itechnews.net/wp-content/upl ... Europe.jpg
ovo ti treba... ja sam to dobio s 3GSom... :P
Ma nema sanse, uzet cu neki jeftiniji punjac. Ima onakvih AC-dock punjaca za prihvatljivu cijenu, valjda cu nac neki.
Ps fale mi jako hrvacki znakovi na ovome... :(
puni ga preko kompa? haha
pa samo stisni c i drži ga (nemoj pustit da se napiše), i otvorit ce ti se opcija za ćč... bar je meni na gejfonu tak... isto i za ž...
ktnx, probat ću.
Ma USB 5V je USB 5V... najbolje da još moramo kupovati struju iz appleove elektrane >_>
Ček, ti onda koristiš obični AC-USB punjač? Koliko sam čitao po netu, kad ne koristiš ovaj posebni za iPod niti se ne želi puniti.
Mislim uređaj je stvarno ok, ali to cjepidlačenje sa punjačima i spajanjem mi ide na živce. Čak ga ne mogu ni spojiti na prednji USB port nego moram baš na onoga na matičnoj iza.
Kupi si produžni USB kojeg pikneš odzada i staviš si ga pokraj monitora ili negdje gdje ti je pri ruci.
U tome je problem, zato i Apple preporuča da se koristi port na matičnoj, jer čim ide preko nekog huba ili jednostavno preko prednjeg USB porta ne želi se ni spojiti. Vjerojatno bi isto bilo da stavim produžni, ali nije ni bitno, uštekao sam dock kabel iza pa mi taman dođe naprijed kod monitora tako da mi ne fali dužine.
Ali stvarno, Apple zasere tamo gdje nitko drugi nema problema.
(tertenutno imam nokoju) koristio sam samo iPod punjac. Neznam dali paše ostali, nisam probao.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Što se tiće USBa na maticnoj, poznat mi je taj problem. iPhone mi je bio 2 tjedna doslovno mrtav jer nije htio digniti OS na front panelu, ali na novoj maticnoj sve radi normalno.
meni se evo upravo puni forz pront panel sve uredu :?
Jebo mene ako sam skužio šta si htio reć.
spoio je iPod na front panel i puno mu se. neko je gore rekao da misli da se nemože ni puniti naprijed. kontaš? :)
e a kom se nepune na front panelu onda nek baci maticnu u smece a ne pljuvat po appleu xD
E, ljudi jel mohuće kupiti iPhone 3GS danas i koliko bi koštao u kojoj tarifi u T.comu. Tnx..
Surfaj si po tarifama - http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12-15 ... ONE3GS8GBB
Ja ću izgleda popušiti iPhone 4 :( Nema ga i nema :( Ne znam da li da uzmem 3GS kao "utješnu nagradu" ili ne?
Pa to i nije tako loša ideja. Ako ne misliš koristiti prednju kameru i možeš preći preko Retina ekrana i nešto slabijeg hardvera, zašto ne?
Ma ništa na i4 nije bitno osim Retine :( Najviše mi je žao što nju gubim. Ali još ima nade, do 30.12. :(
Retina na iPodu izgleda zbilja fantastično, ali i tako i tako će ti ekran biti zamašten i zapackan od trljanja prstima po njemu, uzmi to u obzir :D
Isto tako će biti spackan i na "šugavom" 3GS-u :D
O cem ti pricas? Možda da ako imaš ruke prljave i masne ko svinja.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Svaki put kada izvadis mobitel iz đepa ekran bude savršeno čist i ispoliran, a ako eventualno bude prljav od nekog sranjeta izvan đepa samo obrišeš od majicu i opet je čist.
Nisam ga još nosio u džepu, ali i da ga primiš čistog u ruku (sa čistim rukama), u sekundi ti se zapacka i tu i tamo malo zamasti, ali dovoljno da se vidi.
Ja nisam imao nikakvih problema sa tim. naravo da se malo uprlja ali treba viti na jakom svjetlu da bi to primjetio uopce, al daleko da nešto jako smeta. Ako i smeta obrišeš u t-shirt :)
slucajno sam editao riderov post (Karlo), pa se ispričavam... odrezao sam dio teksta (slucajno, naglasavam, htio sam citirat :D )...