Ja također bičam po konzumu koji je poklopio pola prodavaonica u gradu, nemaju frižidere za pive i ne drže tri vrste pića, te tri su vino, piva i obično neki random sranje liker, kreteni
Printable View
Ja također bičam po konzumu koji je poklopio pola prodavaonica u gradu, nemaju frižidere za pive i ne drže tri vrste pića, te tri su vino, piva i obično neki random sranje liker, kreteni
Bičam po debilnim ljudima i njihovom pripijanju i divljanju.
JEdna ''prijateljica'' je se opila ko kurac i (osim što je tamo izgubila nevinost i ima miljun ugriza na vratu i pokušala se žvalit s prijateljicom, samo da dokažem koliko je pijana bila), divljali su i policija im je došla jer su nešto razbijali prozore (nije cenzura).
I kako oni još pričaju o policiji, kao da su policajci neki zločinci.
I ova koja je isto bila tamo (koju su muški napili, držali su je i lijevali joj alkohol u grlo, iako bi se ona sama jednako napila, pa nije važno) je došla u školu pijana.
I tako non-stop se glupiraju i rade gluposti, piju...ja da sam im majka, ja bih se sramio reć da imam kćer.
koji si ti geek. Ja ako znam da ce se neka zenska dat, ja joj ulijem extra vodke u vodka đus i sebi malo naspem i ostatak večeri se zabavljam >:D= Citat =:
Izvorno postao Lord Antares
To ti je mirko, on uvijek ima nekakva naivna i idealistička razmišljanja. Ne znam, need moar RL EXP. :)
On je moralna vertikala i dežurni dušebrižnik. Tebi su očito pored svega toga važnije neke druge vertikale.= Citat =:
Izvorno postao wavefunct
On ima veze s vertikalom samo zato jer je stup.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Jesam li naglasio da nije važno ono?
Važno je to što divljaju i razbijaju stakla i ostalo.
E da, ženska nije još napunila 15 godina.
Onda nema pravo titule- "Ženska" ! U tom slučaju kažeš klinka ili kurvica...
Primjer iz mog iskustva: jedna kurvica (ne ženska) se vraćala s nove godine vidno pijana i samo se srušila glavom o beton. Don't drink kids.
Bičam po faksu, sve su nagruvali u ovaj zadnji tjedan, i bičam po glupom asembleru i listama i stablima i stogovima i redovima... AAARHRGHRG :twisted:
Ja sve riješio iz asemblera :D
Inače, gledam danas RTL, počne Exkluziv, glavna reportaža je kako su našli fotografije di neka žena za koju prvi put čujem puši cigaretu, a ko fol je trudna. Još je navedu samo imenom, ne ničim drugim, recimo, je li manekenka, pevaljka, što li već. I netko to zbilja gleda... :hangin:
Tako ti je svugsje. Ljudi nemaju što raditi pa dave ljudski rod s glupostima
http://failblog.files.wordpress.com/...-news-fail.jpg
Bičam po staroj, ovo je zadnji put da slušam njene upute o doziranju ičeg. Umalo mi otišao cijeli ručak u kurac.
Jebala ju 2 centimetra vode da ju jebala. ;(
Bičam ali ne znam po čemu točno. Recimo T-Crapu kod kojeg sam u četiri dana nabio 7 GB prometa koji ne znam odakle se stvorio. Wireless mi nije enablean, pa zaista nemam pojma od čega to.
Bičam po ljudima koji piše u busu.
Još ona prepuna 17-ka koja vozi iz škole, ugušiš se i bez cigareta.
Sounds like good ol' fun.= Citat =:
Izvorno postao Lord Antares
Bičam po ničemu posebnome, samo ljudskoj ograničenosti kao uvijek.
Jel te opet neki strejtas odbio :D
Da me strejtaš odbije prvo mi mora biti privlačan, a to nemože biti kad su svi homofobi.
Bičam po prokletom vjeronauku za firmu i tome kaj sam jedva našao kuma za nju.
Bičam po ljudima koji drugim ljudima sole pamet o tome kako se potonji nezdravo hrane. Nisam se baš našao u takvoj situaciji, alimi to općenito jako diže živac
Bičam po ovom sugavom vremenu, ko da nije bilo dovoljno kise, kadli vidim na vijestima da ce jos najmanje tri dana padat. Super :yuck:
Bičam po sutrašnjem kolokviju, slutim da neće proć najbolje :(
Bičam po lektiri glupoj i nepotrebnoj! :-x :twisted: :hangin:
Frende, koliko je lektira potrebna se vidi iz toga što pišeš raćunalo, tiće, matićna, narućiti, prićekati, uoćio, ćudo, ploću, đep...
Ne trebaš se izvlačiti da je to forum, i da ti se "ne da".
To je zato što sam čistio tipkovnicu pa sam zamijenio slova. nemam ja ništa protiv dobre i zanimljive knjige, ali ne volim drame i umjetnićko izražavanje na bolestan naćin.
Nema frke, sljedeći put počisti knjigu.
A ovdje us plitu sunce prži :D= Citat =:
Izvorno postao pehlinac
ovdje u Rijeci u zadnjih 2 mjeseca, jedno 40 dana je padala kisa. I bičam po sutrasnjem i preksutrasnjem kolokviju, cca 800 strana teorije za naucit :shock: :cry:
Jebote, ja sam iz Rijeke, iz kojeg dijela si ti (mislim da znam odgovor)Sako ti stalno pada kiša?XD= Citat =:
Izvorno postao pehlinac
i tako je dobro vrijeme bilo, pogotovo zadnjih tjedan dana, da sam se ponadala uranjenom proljeću:D
Pokvario mi se dvd rezac.
To mi ne bi onako tesko palo da sam mu nesto radio samo se ladica zaglacila i nece da ocitava cd/dvd-ove.
Mrzim kad se stvari same od sebe kvare.