''Najava'' za Modern Warfare 3. Još bolje izgleda nego od MW2. A čini se da će i MP biti kako se spada ReKUSzo8 ... r_embeddedS
Uživajte :thumbs2:
Printable View
''Najava'' za Modern Warfare 3. Još bolje izgleda nego od MW2. A čini se da će i MP biti kako se spada ReKUSzo8 ... r_embeddedS
Uživajte :thumbs2:
= Citat =:
Izvorno postao The Fury
to je parodija/zajebancija/nešto treće
-"Man I get no service out here."= Citat =:
Izvorno postao The Fury
- "Yeah it sucks."
:rotfl:
Wii verzija ima potencijala. :killyou:
Znao sam, ništa neočekivano. ^^= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Neka, neka.
Koji sp, strašno. Sad sam na "The Gulag" misiji, fascinantno. A ona prije, na oil rigovima, kad radiš breach pa kad nakratko bude slow mo, ludnica :pray:
Siguran sam da će ovo biti GOTY, ma koliko god se ljudi žalili. :D
Čekaj malo! Želiš reći da je SP dobar? Zar nisi u prijašnjim postovima to govorio? Zapravo jesi... I opet ponavljaš, i opet.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Odigrat ćemo ga, ok.
Moram malo :wink:
= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Koliko god igra može razočarat u nekim aspektima, opet će bit game of the year :)
Za multiplayer, znači nema liste servera nego nas automatski spoji na server s likovima koji su isti lvl kao i ja. Znači nema šanse da se spojim na server gdje su Hrvati, nego randomizira? Te me isto zanima kakvo je stanje sa serverima, je brzo nađe server te kakvo je stanje s laggovima?
Kad si već spomenuo Grim, mene isto nešto zanima, konkretan primjer.
Recimo da je Aral pro pwner i on je rank 40, a Grim tek počinje sa Mp i on je rank 3. Jel ikako moguće da njih 2 skupa igraju? Jer matchmaking to ne bi trebao dopustiti. Pretpostavljam da bi mogli igrat u private matchu, ali opet.
no1 knows? :(
Koliko sam shvatio ako ne naprave private match, nema šanse.= Citat =:
Izvorno postao The Fury
Pretpostavljam da je u MW2 ostao glupi Granade Launcher, recimo da se neki lik spoji na server s GL-om, i normalno većinu ljudi to živcira, nemogu ga kickat?
gle oni te uvijek tave u tu rayinu npr ti si lvl20 on ce te stavit negdje do lvv 25 ya nize neznam zna nekad doc i lvl 35 i lvl40 al to jos nije nist zato jer ljudi nisu jos veliki lvl danas sam vidio cak lika s 10prestige lvl 70 brijem da je hacer jer je baniran odma
ali jedna stvar me zacudila to da svaki put kad biraju novog hosta mene iyaberu a imam dost losu konekciju
onda je mp odlican bey ikakvog lagga ya tebe uzas za druge igrace koji imaju mozda one 2 crtice :twisted:
Svaki igrač može napraviti invite u public match, nema potrebe za privatnim.= Citat =:
Izvorno postao The Fury
MW2 radi jednakost među svim igračima na serveru, gdje nitko nije "gazda".
GL više nije toliko iritantan, jer ima manje igrača, pa su iznimno rijetke situacije da pogodiš dvojicu odjednom. Isto tako, obnavljanje streljiva ne obnavlja granate.
Daj javite vi koji ste imali problema sa regijom je li sada sve u redu.
Zanima me postoje li stvarno region restrikcije kod Steam keyeva ili se jučer radilo o vremenskoj razlici ako ste kupili recimo američki key preko nekog site-a; jer je Steam verzija puštena danas, a Amerika je u zaostatku od 6-9 sati zbog vremenske razlike. :wink:
Ma znam, al vi svi tupite po mp-u pa ono, moram malo :oops: Kaj mogu kad sam oduševljen. Iako, ne bi bilo loše da pogledam i mp, treba malo klincima pokazat kak se igra 8)= Citat =:
Izvorno postao The Fury
Preko kojeg site-a si kupio key?= Citat =:
Izvorno postao cpt. Stone
MIslim da su se malo zeznuli kad su rekli SP oko 4-5 sati... :|
Još 9 minuta, a frendovi mi dolaze na kavu za 20min... :cry:
nema mogucnnosti kickanja,jedino moze host prije igre kickat ali mislim da tijekom igre ne.= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Argument ti je sa ovom rijeci otisao u tri lijepe.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
tko je sve kupio igru i gdje??..kako??..cijena??'..pls..hitno je
Imaš u algoritmu, 400kn.
preskuupoo....no way..ipak cu ja uzet najw od RZ-...al sedam danaaa...jaoo
Može igrati ko god hoće, s kim god hoće...= Citat =:
Izvorno postao Constantine
leveli nemaju veze u MP niti igdje.... Znači, lvl70 i lvl1 igraju u public matchu bez problema....
Kako da promjenim ime u MP? Piše mi ime od emaila. Se može promjeniti?
Sorry na 2x postu, svaki put mi se pojavi error. Što da napravim?
E kuiš zato što si detaljno opisao taj error ja ti mogu odgovoriti na tvoje pitanje.
Bravo.
MW2 je vec provaljen veliki IWnet fail
WHITE SPANKER strikes again!