Lee & Howe :pray:
Zadnjih 20 sekundi :rotfl:
Printable View
Lee & Howe :pray:
Zadnjih 20 sekundi :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Prejako, al sta bi dao sa sam u sobi sa njima dvojicom.
A da, Legolas. :rotfl:
evo svih 6 filmeka u jednom, jebena stvar !!!
Znači, tako to izgleda, kada radiš ono što voliš. :D= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Zakon, još ću sve pogledat :)= Citat =:
Izvorno postao flander
Hoću gledat odma sada odma!
ovaj poster izgleda tako seksi da je to za ne vjerovat
Nju poster:
Najbolji film u posljednjih 9 godina!
Jedva čekam, ovo je genijalan poster :pray: :pray:
Idem sad opet čitat Hobita :)
Nije da sam jedno sedam puta pročitao Morgan Freeman. Šest ujutro :(= Citat =:
and the stars include Martin Freeman, Richard Armitage,
Dobro da ga nema. Uopće ga ne volim, overrated je i ne bi se nikako uklopio u film.
Peter Jackson će i od "Hobita" napraviti trilogiju
Nije još sigurno, al' je ipak vrijedno postanja...
Što više, to bolje.
Enjoy.
Kako je moguće od jedne knjige (koja uopće nije toliko velika) napraviti trilogiju? :?
Pa i je. Radije bih pokrio sve događaje iz Hobita, knjiga je stvarno odlična. Čitao sam (sad u bolnici) trilogiju i nekako mi je Frodov put najdosadniji, tek kod Sherlobinog brloga bude zanimljivo. Put patuljaka je mnogo, mnogo zabavniji. Jedino me zanima kako će ga podijeliti; prvi nastavak možda do pronalaska Prstena, a drugi? Mrkodol? Treći mora ostat za Smauga i Bitku najvjerovatnije.
Hobbit je proširen sa još nekih parsto stranica pored originalne verzije. Ima u njegovim spisima, objavljeno je u nekim od Tolkienovih kolekcija. Mrsko mi se sada prisjećati gdje i šta tačno... x)
Oficijelno je
= Citat =:
It is only at the end of a shoot that you finally get the chance to sit down and have a look at the film you have made. Recently Fran, Phil and I did just this when we watched for the first time an early cut of the first movie - and a large chunk of the second. We were really pleased with the way the story was coming together, in particular, the strength of the characters and the cast who have brought them to life. All of which gave rise to a simple question: do we take this chance to tell more of the tale? And the answer from our perspective as the filmmakers, and as fans, was an unreserved ‘yes.'
We know how much of the story of Bilbo Baggins, the Wizard Gandalf, the Dwarves of Erebor, the rise of the Necromancer, and the Battle of Dol Guldur will remain untold if we do not take this chance. The richness of the story of The Hobbit, as well as some of the related material in the appendices of The Lord of the Rings, allows us to tell the full story of the adventures of Bilbo Baggins and the part he played in the sometimes dangerous, but at all times exciting, history of Middle-earth.
So, without further ado and on behalf of New Line Cinema, Warner Bros. Pictures, Metro-Goldwyn-Mayer, Wingnut Films, and the entire cast and crew of “The Hobbit” films, I’d like to announce that two films will become three.
S
It has been an unexpected journey indeed, and in the words of Professor Tolkien himself, "a tale that grew in the telling."
FUCK YES! :D
neznam, nešto mi smrdi tu. Nebi htio da razvodne priču i zaseru film. Trebali su se držat dva djela i boh
Gdje ima tih kristalnih kugli za kupiti?
Ako su sva tri LoTR fillma dobra, onda imam apsolutno povjerenje u Jacksona da da će i Hobiti biti dobri makar napravio i pet nastavaka ako on tako želi.
Uostalom budemo vidjeli...prerano je za donositi zaključke...
Ja se nadam da neće samo postojeću radnju razvuć, nego da će ubacit još materijala. Nek dodaju još. Bog zna da u Tolkienovom univerzumu ima priča... Bilbo je imo više od jedne pustolovine...
Pročitah Silmarillion, Hurinovu djecu i naravno trilogiju s Hobitom.
Ne znam koja mi je najdraža sad. Silmarillion je negdje u sredini zbivanja bio pomalo zbunjujuć zbog raznih komplikacija s rodovima, narodima i imenima (i dalje teško pamtim imena :() ali sve je fino objašnjeno. Dodatci na krajevima knjiga (Algoritam) su ipak bili malo previše - po jedan u Hurina, Silmarillionu i Povratku kralja - pa ne treba mi u svakoj izgovor i korijeni riječi. Rodoslovlja su dobro došla ali nisam baš to proučavao.
Hurinova djeca je fantastična knjiga, malo prekratka. Trilogija je super, ali zadnji dio su mi nekako otegli... tj. Frodo i Sam.
Dopusti da ti pomognem:
Najviše sam uživao u prvoj. Silmarillion je close second, a LotR je odličan, ali možda malo predug.
Hurinova Djeca > Silmarillion > LotR
Kako ide trilogija tako mi je i redoslijed najdražih, ali ipak ih sve šiša Hobit (ne znam zašto, ali ostavila je veći utisak na mene od trilogije - ne ubrajajući Hurina i Silm.). Moram sad nabavit Bombadila i Nedovršene pripovijesti, ili kako se već zovu.
Pripovjesti iz opasnih predjela se zove knjiga kamo se nalaza Bombadilove pjesme ;) Knjiga je inače dječja, tako se nemoj iznenaditi kad je budeš čitao, ali svejedno je simpa :)
Mene su Hurinova djeca razočarala, ne iz razloga šta je priča loša, nego šta nisam dobio ništa novog, ko da je to praktički copy paste chaptera iz Silmarilliona i chaptera iz Nedovršenih pripovijesti.