Pa, kako sam počeo igrat SShd zaželio se i dvojke...prekul igra!
Printable View
Pa, kako sam počeo igrat SShd zaželio se i dvojke...prekul igra!
Modern Warfare 2
&
Dirt 2
Call of Duty 4 Moder Warfare MP i tu i tamo nabacim koju trku u GRIDu.
Upravo završio Crysis, sada Serious Sam HD.
Igram SSam HD i Dirt2
Sad još i ETW, otkad ima multiplayer campaign.
Space Siege, malo sam se zaželio pa igram ^^
modern warfare 2..i modern warfare mulyplayer :D :D
to tebi valja? Ona svemirska rpg igra gdje se lika napumpava implatantima? :o= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ma ok mi je, volio sam dungeon siege a nekak me uhvatilo da to igram pa ono. Prešao sam je već jednom, ovo je samo fly by igranje. Malo mi fali takvog sf-a. Evo, već sam instalirao Bioshock...prevrtljiv sam ti ja :D
Dragon Age privodim kraju i The Saboteur, a nakon toga Mass Effect i The Witchera
<3= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Sad igram Saboteura i L4D2
Prešao sam ga već jednom nebrini :D , ovo je drugi put samo sto ovaj put igram orginal Enhanced Edition verziju, a zadnji put je bio kreker i to 1.0 :( , al nisam napravio ništa loše ako sam ga kupio jelda jelda :)= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
EDIT: Smiley Overload
Ofc not, Redemption :)
EDIT- ako si navikao na neke djelove u razgovorima, sad te moram upozoriti da su to najviše mjenjali, tj između ostalog se najviše osjeti ^^
Da puno ne kompliciram, igram sve ovo kako naletim i kaj mi paše. Trenutno je takva lista, iako se pomalo mijenja svakih tjedan-dva.
@Str1k3r-Guilt is a bitch, ali jednostavno volim podržat dobre autore iako me frendovi gledaju kao da sam frik(daje 300kn za nesto sto moze imat besplatno, skoro je gori pogled nego sjedi sam u kaficu i cita knjigu od ekipe s faksa pogled).
E, to. Isto to. :)= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Samo sa komentarima "Ti nisi normalan, ja ni lud nebi dao toliko. Bolje caltaj rundu" :)
Iako mislim da cu ga ovaj put igrat s onim malim prohodom sto dobiješ uz njega čisto da radim suprotno nego što sam radio prvi put, a i da odradim sve side questove s kojima se nisam imao volje zahebavat zadnji put.
Da, da. Meni je uvijek teško odstupati od prijašnjih postupaka. Neka je i 3 prelazak preći ću ga na isti način, zato što sam nekako povezan sa tim NPC-evima, Mass Effect sam triput prošao na skoro isti način (kraj sam drugačije napravio i par questova). Neke stvari volim ostaviti onakvima na koje sam navikao. :)
Imam isti sindrom, sve se bojim da ce za Dragon Age opet biti pally(mogu oni tvrdit da to nije paly ali champion/templar je pally), i da cu u Witcheru opet spasit vješticu :-(...
Eto vidiš to nisam imao pojma jerbo sam je prešao samo jednom xD, brijem da je necu spašavat.= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Drolja
Jedina stvar koja mi je davala utjehu je bila ta da je sex bio prije nego što je izgorjela. xD
Da je bio poslje bih se zabrinuo, eh i da chatamo, spoilamo i offtopičarimo...
Igram Avernum 5 demo, Geneforge 5 demo (obje igre je napravio Spiderweb software, ljudi znaju svoj posao) i počeo sam opet igrati GTA Vice City.
kod mene je to tako zato što rpg-ove uvek igram kao što bih se ponašao u stvarnome životu, a teško da ću između dva prelaska da postanem zao.= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
The Saboteur i sa vremena na vrijeme nabacim utrku-dvije u Dirtu 2.
Anno 1404
Dokle si došo u njemu ???= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Sad igram Torchlight odlična igra, iako mi se stalno crasha :( .
Također tu i tamo upalim Allods Online ili neku drugu f2p igru.