Ma nema do Diabla 2 i njihove 640*480 reze :D . Ajda, LOD je popravio situaciju i nekako mi i dan danas ta grafika i graficki dizajn izgledaju nenadjebivo...
Printable View
Ma nema do Diabla 2 i njihove 640*480 reze :D . Ajda, LOD je popravio situaciju i nekako mi i dan danas ta grafika i graficki dizajn izgledaju nenadjebivo...
e to majstoreeee :pray:= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Aha, posebno kad ti se slika rastegne preko 22" monitora. :)= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Ne znam imam li ja jednostavno sreće sa svojim samsungom 2232 BW 22", ali ne postoji igra koja mi je bila razvučena na njemu, a odigrao sam gomilu starih igara na njemu.
I mislim da sam jedini zajedno s deadwalkerom koji misli da d2 ima nenadjebivu grafiku i dan danas :pray:
ja setakođer u vezi toga slažem= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
je mi neko može reći neki super shooter
molim vas nemojte preporučiti neki stari neka bude neki noviji
Stalker Clear Sky, najbolji FPS u prosloj godini
A sad, što je gore - kad ti se slika razvuče preko čitavog monitora ili kad ti ostane u pravoj rezi pa imaš gomilu crnoga na ekranu?= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
a koliko je velika igra= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
e sad neznam na sta mislis...
igra je velicine jedan standarni dvd, a po duzini, well, ovisno kako igras. Al ono, tjedan dana normalnog igranja ako igras dnevno 2-3 sata
Pa to pokušavam reći, meni svaka, ama baš svaka stara igra koju sam igrao na tom monitoru zauzme CIJELI ekran i ništa nikad nije bilo razvučeno, zato se ja čudim kad neko to spomene jer to nikad nisam doživio još. :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
potaknut ovime sam upravo instalirao LoD na komp..
diablo2 na 26" ekranu :pray:
slika je ista ko na starom 17", samo veća :D
hehe, carski :pray: :D
Bili su neki tenkovi mali animirani, napucavali su se preko cijele mape. Izgledali su djetinjasto, neki tenkovi su imali nekakav mozak na sebi. Također su imali i određene karakteristike tipa snaga, brzina. Sve je bilo jako šareno.
tenkići
nitko?= Citat =:
Izvorno postao Gwin
zove se think tanks, mislim da je free za skinut, često sam je igrao s rođakom jako je bila dobra :pray:= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
ALL HAIL THE KING!!! Hvala to je ta igra.= Citat =:
Izvorno postao josip_kraš
Trazim neku igru s avionima..
Strumovik??
Imam tu
Neku novijeg tipa trebam
biraj= Citat =:
Izvorno postao Blacky_123
ja ti preporučujem lock on: modern air combat, ili wings over europe
Nabavio, predobra igra= Citat =:
Hvala
Lock on je fenomenalan, no nazalost nisam nikako uspio rijesit problem sa zvukom (i nakon svih patcheva i fixeva instaliranih - nista), jednostavno zvuk ne zeli raditi uopce :(= Citat =:
A sjecam se kad sam kupio igru mi je nakon prve instalacije radio sasvim normalno al je problem bio moj komp koj nije mogao podnijet tu grafiku, a poslije toga jednostavno zvuk ne zeli raditi :cry:
da, lock on je stvarno zahtjevna igra što se grafike tiče, a grafika baš i nije nešto :(= Citat =:
Izvorno postao Teon
Eo ovak ljudi
Treba mi neka djetinjasta igra tipa Super Mario ili Bomberman znači bilo šta što se može u 2 Playera na istom kompu igrat jer mi je tako dosadno u zadnje vrijeme i oću s bratom više igrat nešta a nemamo šta. Eto može i neke avanture koje se prelaze u dvoje ili bilo šta od čega se može zabavit :D
Također biš mogao zaigrat Mashed, ali i za BCR i za Mashed ti bi preporučio da imaš dva gamepada.
lego batman i indiana jones
Ooo vjeruj mi PES-a sam se naigro već zato i tražimo nešta novo :D