Pogledah Miyazaki s spirited away a.k.a avanture male Chihiro. Odlično :thumbs2:
Printable View
Pogledah Miyazaki s spirited away a.k.a avanture male Chihiro. Odlično :thumbs2:
Netko je pitao za nastavak Inuyashe animea, a evo jedne vijesti koja će ga razveselit... Inuyasha dobiva anime adaptaciju za 36 do 56 volume mange te se počinje emitirati na jesen. Izgleda da ipak neće ostaviti napola završen anime.^^
KLIK za više informacija
Dosle novi chapteri mangi, od bleacha, do naruta te one piecea. Citam naruto trenutno, kasnije se mora jos pogleda i nema epizoda shippudena, nadam se da izlazi ovaj petak.
Bleh, shitppuden.
Nakon sto je pocela trakavica oko sasukea sam prestao pratiti.
I dalje cekam da izadu nove epizode Kämpfera i Kannagi.
Pogledao drugu epizodu Tokyo Magnitude 8.0. Još jedna odlična epizoda, imam osjećaj da je četverogodišnja kćerka od one cure poginula u potresu pošto je epicentar potresa bio blizu njihovog mjesta ako se ne varam, a nakraju jedu i njezinu rođendansku tortu. Sljedeća će epizoda bit još više emocijalna mislim.
Ma ja sam tek sad poceo pratit, dok su bili filleri bilo je sranje.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Nego, kaj kannagi nije gotova vec? Imam jos mi je ostalo par epizoda, mislio sam da je completed a ne ongoing...
Kannagi manga i dalje izlazi, valjda je na to mislio. Inače, anime je pokrio 18 chaptera, a manga zasad ima 34 chaptera (+36. koji je prije leekan :P ) tako da imam dojam da će uskoro i druga sezona. :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Pogledao sam konačno ovaj Blood: The Last VampireSlive-action adaptaciju. Onako, početak (samo da odmah kažem; dosta stvari je promijenjeno bez razloga, ali na to se vratim kasnije) je jeben jer je u biti frame za frame doslovno prenesen iz anime filma pa sam se sav nabrijao, ali to je više manje to. Ono, Saya (koja ima japanski naglasak kad priča engleski, kao što i treba) više nema svoju staru ulogu nego sad lovi neku moćnu živinu, Red Shield je bez razloga preimenovan u klišejni Council (premda ima istu funkciju), crni likovi postaju bijeli, učenici ne nose uniforme (Saya nosi, valjda da se istakne), i slično.
Ukratko, nekom tko nije upoznat sa anime originalom će film biti solidan akcić (premda opet čine pogrešku da se fokusiraju na društveni život jedne likuše koja je dodana za film, umjesto da je Saya centralna tema), a nama onako... osrednje i graniči sa rebootom.
Kakav je ovaj K-on? Koliko je seasona dosada izišlo?
Jedna sezona, 13 epizoda. Manga ima 3 volumea, mislim. Nema još dovoljno materijala za season 2... Anime je najlakše opisati riječima ''Moe Moe Kyun!'' :P
Danas gledam princess mononoke. Sutra onda pogledam K-on!
BTW, jeli iko regan na BakaBT? Ako jeste, ja sam tamo master pa me dodajte u frendove :D
Pogledao TrigunS- owna. :thumbs2:
Danas ću pogledati Voices of a Distant Star, dalje ću vidjeti.
Evo, da ne mora Predator - on gleda Berserk. <3
Hej,glavno da ja nemam ništa za čitati ili gledati jer sam zahtjevno derište.
-_-
Wut... od stotina i stotina animea nemožeš nać ni jedan zanimljiv :o
Upravo igram Utawarerumono malo, i dođem do ovog djela... umro sam :rotfl:
http://www.imagesforme.com/out.php/i598249_Swipe.JPG
E da. Pogledao sam Higashi no Eden: Falling Down Smuzički video, zanimljiv je. Pitam se... rozna ruka koliko sam shvatio predstavlja Saki, a plava Takizawu. No, primjetio sam da je Mr. Outside ruka koja baca kocke također rozne boje, a ista drži i mobitel u ruci. Nekako sam dobio dojam da je ona Mr. Outside, k tome joj se mob na kraju animea nađe u džepu, a i na početku animea Takizawa drži pištolj uperen u nju. Slučajnost ili ne, vidjet ćemo :)
Higashi No Eden bih mogao pogledati,to jest da ne idem igrati AoC i jesti nekaj.
Pred par dana pogledah prvi put nakon 16-17 g i jedno 10g traženja Kindan No Mokushiroku Crystal Triangle, prvi anime kojeg sam iakd gledao. Dan danas mi je bio super, možda malo pre patetičan, ali dobar never the less.
Samo ne shvaćam kako si u Hrvatskoj/Jugoslaviji prije 15 godina gledao anime,a da nije bilo internetova.
Addao te u frendove, LoneWolf mi je nick.= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
E da, 3. epizoda Aoi Hana je vani, yuri love time \o/
Voices of a Distant Star ne mogu pokrenuti. Jej.
Počinjem gledati True Tears.
KMPlayer soniče, KMPlayer.= Citat =:
Izvorno postao Arkannen
Inače vani su nove epizode Bakemonogatari, Taishou Yakyuu Musume i Sora no Manimani... fak jea :D
Ah, BakaBT... tamo sam još od vremena kad su se zvali samo BoxTorrents. :)
Bio je sinhroniziran na hrvatski i zvao se tajna trokuta, zato sam ga mogao pogledat.= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
BTW, ak mi to netko nađe na hrvatskom plaćam mu piće 6 mjeseci.
Ja sam tamo regan, fenomenalan sajt. Imas pp btw ;)= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
Eh, imam problema sa mkv fajlovima, pogotovo h264.
Ništa, idem pogledati 3. chapter Higurashi No Naku Koro Ni, možda i 4. (velike pauze pravim, kulnije je). Poslije toga 3. sezonu Maria-sama ga Miteru.
Obican windows media player sa xvid codecima radi kod mene.
Ja inače koristim KMPlayer i nisam do sad nikakvih problema imao. Mkv fileove 1280x720 reze otvara u sekundi i do sad nisam imao nikakve lagove ili da je zvuk out of sync. No možda je i do računala, ako je slabije.
Na Media Player Classic sve radi
Hot damn, Umineko ima jedan predobar wall sa svim likovima i OP full.
http://www.imagesforme.com/out.php/t...iWallpaper.jpg
Umineko no Koro Ni Full OP
A ja uživam u 3. sezoni Maria-sama ga Miteru. Sastoji se od 5 OVA... Isuse, kako je dobro. Svaka sezona je duplo bolja od prošle, valjda ću imati spontane orgazme na 4. :(