Nemoze tako!
Nastava pocinje tek kad se potrudis i napises zadacu.
Printable View
Nemoze tako!
Nastava pocinje tek kad se potrudis i napises zadacu.
OK, jasno mi je da nemaš odgovor na to i nemaš neki plan pa te neću forsirati dalje.
Šta tebe jebe slender? Ima viška para koje želi uložit i probat profitirat. Brijem da će mu to biti veći excitement od GW2.
Frend je nedavno prodao svoju kolekciju MTG karata za 14k kn i isto se brije zajebavat s dionicama. Javim ak šta bude od toga.
Pa sumnjam da itko očekuje da će zaradit jebene milijune, za početak je dovoljno riješit si godišnji, pokrit koji račun, kupit mobitel, kilu koke, tri kurve ili neš tak slično. To se (za početak) igra na male novce, ako pali super, ako ne imaš mali gubitak i ćao.
Možda sa prvom zaradim kupi GW2.
Sa ušteđevinom treba znati raspolagati. Čest savjet je da se raspodijeli po riziku, odnosno da najveći dio bude neka sigurna investicija tipa oročena štednja ili stambena, ali neki dio bacit u malo rizičnije stvari kao što su dionice, bitcoini i slično. To nije očajnički pokušaj da nešto zaradiš nego način upravljanja svojom ušteđevinom.
Možda se kolega zbilja misli obogatit na brzaka i to bi bila vrlo karakteristična crta za Hrvata, ali ja nisam dobio taj dojam, a prilično sam alergičan na tako naivne recepte uspjeha.
Nemam ja problema s njim i njegovim ulaganjem, nego se postavlja kao neki 13-godišnjak.
I ako mu uspije ide na Tajland ljetovati sa toliko starim kurvama i super, šta si ti odma ljubomoran.
Sama rasprava je krenula is nesporazuma.
Mislim da sam ostavio dojam nekoga ko razumije da nezna nista te je spreman potrositi koliko god je vremena potrebno da nauci stvari prije nego pocne stavljati novce igdje. Osoba sa takvim stavom ce tesko imati "get rich quick" stav. Vjerujem da je vecini to i bilo jasno.
Moras poraditi na citanju sa razumijevanjem. To cemo na iducem satu.
Ako si negdje procitao da cu sa prvih mil. kupiti forum i benati marijanovica mislim da je jasno da je to bila sala (il ne).
Ipak ti ovo pisem iz razloga sto je Pingvin rekao dobru stvar , ljubomoran si. ROFL
Sinko ,dok cu ja kruzati na jahti hladit jaja i pit koktelcice ti ces crncit na radnom mjestu i pisat ljutite nepromisljene postove.
Inace ovaj mentalitet "srljanje u stvari bez znanja" o kojem pricas upravo ti radis sa ovim svojim postovima. Jel to neka vrsta projekcije? Mozda.
Mogu s tobom na kruzanje? Nabavim brdo koke iz Europske Kolumbije.
Paranoja baš si sassy
Ja ću raditi koktele. Osim toga, nismo se vidli prepunkurac dugo, fale mi tvoji komentari na količinu dima i ugljena <3
Povlačim što sam rekao, ipak si pametan. Prokužio si me.
Znam da ćeš postati milijarder u roku od dvije godine; kao da je itko tko je ulagao ikad failao.
Bit ću ljubomoran što jebeš kurve na Bahamima i poželjet ću da sam ja samo uložio te pare, bio bih danas milijarder.
Samo kad budeš na globalnim vijestima, napravi shoutout za Slendera s foruma pls.
Još se povremeno okupljamo.
E pa jebeno zovite onda.
Inace krenuo sam igrat GW svidja mi se no skoro sam odusto od igre kad nisam mogao nac klasican pony tail za svoju zensku na odabiru. Neki mesmer human sam.
Jebote bog, ovaj lik o kojem piše Warthour, do jučer je skupljao te pokemon magic karte za djecu, a sad ide trgovati dionicama. Najveća jebena rak rana ovog društva.
Nemogu nista zagarantirat al dolazim 100%.
MTG je 100 puta kompleksnija igra od pokemona i likovi koji su dobri u toj igri nerijetko imaju pre*beno razvijenu inteligenciju. Vidi se da se nikada nisi bavio s tim.
Jel to ti svake godine častiš ljude ili ekipa koja gostuje dofurava klopu, cugu i grickalice? Ta cura koja dolazi... Jel u pitanju cura iz Kutine, cura iz Osijeka, cura iz Rijeke ili ona (wannabe cura s pimpekom) iz Zagreba?
Ona iz Metkovića.
Reci ti njemu.
Nazalost trebam novi mob uzet , ovaj mi umire pri koristenju.
Kakve su reakcije na samsungovu A seriju? Za oko mi je zapeo A5, a vidim da ima ok cijenu na njuskalu. 1700kn.
Dodaj još 4 tisuća i kupi iPhone 6s.
Al u tom rangu je bolje uzet Motorolu Moto G. Isti specsi, ali bez Samsung bloata i (u teoriji) malo češći updateovi.
Imaš onda i OnePlus X, mislim da je 250€. Par koplja iznad A5 i Moto G.
Po meni skroz neisplativo. Em ima samo 720p rezoluciju em ima Snapdragon 400 i slabu bateriju. Za iste pare sam prije 6-7 mjeseci uzeo novi LG G2 na njuškalu koji ga pojede po specifikacijama.
Ma nedam tolko za mob. Neznam dal je jos neko ko ja , al sto manje koristim mob to sam sretniji. Cijeli user experience koji dobijem sa smartphonovima mi dize tlak. Od prevelikih dimenzija , ne stane u djep , ne stane u jednu ruku. Pa onda tipkovnice, browsanje je i dalje ocajno mozda stvari kao AMP krenu mijenjat stvari. Pa kad krene malo stekat ,pa malo vise..A nedo bog da instaliras vise od 5 aplikacija... ugghhh
Znaci danas imam 2 "svoje" aplikacije instalirane a igre uopce ne igram na mobu.
U zadnje 2 godine 99% stvari za koje koristim mob ( osim poziva ) su slusanje muzike ili na poslu ili na putu , te gledanje serija u krevetu.
Tako da mi je sto bolja baterija najveci bonus i sto manja cijena.
Ja ga koristim poprilično, od surfanja i gledanja youtube videa. Pozivi, poruke, surfanje, youtube, praćenje prehrane, slušanje glazbe, čak i igranje (prokleti Threes). Imam desetak aplikacija koje redovito koristim.
Mogu reći da u ovih par njeseci koliko imam iPhone nisam nikad bio zadovoljniji mobitelom. Nema apsolutno nikakvog trzanja, riknuo je ravno nula puta i baterija izgura od buđenja do spavanja.
Čekiraj si LG G3 ko kak Hex veli, ali baci oko i na neke kineze. Kinezi znaju imati brutalne mobitele sa ogromnim baterijama za malo para.
Kuzim ja sve to , ak se koristi onda super.
Takodjer moje iskustvo je prilicno zastarjelo posto je mob sam po sebi vec dosta star , vjerujem da su se stvari poboljsale.
Govorite o LG G3 ili G2?
Kolko se jasno vidi razlika izmedju 720p i 1080p? Da li je opravdano platit vise za tu razliku.
G3.
Razlika će se primjetit ak staviš jedno kraj drugog, ali ovako da ćeš na prvu (pogotovo na sub-5" mobitelu) - teško.
Al ono, nije da je baš neka velika razlika u cijeni.
http://www.gsmarena.com/compare.php3...Phone2=7789&id
hex da li si govorio o dobrom mobu?
Nevidim bas neku prednost G3-a naspram A5-a.
Cak je battery life puno bolji kod A5-a. I kolko vidim ima 1080p, i chipset nije taj koji si rekao. I jeftiniji je.
Izgleda da sam gledao prošlu verziju, tj prvo što mi je google izbacio kad sam utipkao Samsung A5. Ako je to taj A5 koji si linkao onda je cijena ok i isplati se po meni. A pričao sam za G2, a ne G3 koji je ustvari isti vrag ko G2 samo baterija kraće traje. Uglavnom, pazi da te netko ne zezne i proda ti stariju verziju A5.
Looool, ja sam isto gledao prošlogodišnji A5.
Dobar je novi A5
Ako želiš mobitel koji nije prevelik i ima fenomenalnu bateriju, onda si svakako pogledaj Sony Z3 Compact. Imam ga već više od 4 mjeseca i mobitel je presavršen. Ni u jednom trenutku ga nisam poželio mijenjati i jedini logični upgrade s njega bi bio na Galaxy S7 koji još nije ni izašao na sunce.
I ja sam sjebo rekao sam 1700kna , al to je bila stara verzija. 2200kn je nova.
Dobro da je Hex rekao nebi ni skuzio da su dvije.
Niko budem ga pogledao.
Pogledaj si review. Ja sam radi njega od*ebao preveliki S5 i nije mi ni najmanje žao.
http://www.techradar.com/reviews/pho...1263318/review
Z3 Compact sam i ja gledao prije nego što sam ipak uzeo S5 Neo. Malo ispod 5", hardverski dosta jak, jako dobra kamera, vodonepropusan, odlična softverska podrška (ima Marshmallow već)...
@3.14colovac, čitao sam da mu je mana pregrijavanje. Kakva su tvoja iskustva?
Ovo pregrijavanje mi se nikako ne svidja posto mi mob radi doslovce preko 8h dnevno. Znaci prikljucen na punjenje + sviraju stvari preko youtubea.
Pregrijava mi se samo kod dugotrajnog snimanja 4K videa na SanDisk Extreme microSDXC 60/40 karticu, ali to radim nikad. Inače je gotovo uvijek normalne temperature, a ja ga jako često full nagazim s 555 tabova, muzikom, BitTorrent aplikacijom koja radi u pozadini i još svašta što uleti. Nije mi ni najmanje žao što si nisam uzeo S5 i jedini pravi bed je što (KVALITETNE) dodatne opreme za Sony kod nas imaš na kapaljku pa je moraš naručivati iz drugih EU zemalja.