Jeste bar zaklali koju kokoš ili okrenuli križ naopako? :D
Printable View
Jeste bar zaklali koju kokoš ili okrenuli križ naopako? :D
Koji koncert?
Cek, subotnji koncert za murju i neko to njima prijavi? Jesu onda sami sebe kaznili?
Nope ^^= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Haha...glupa navika okretanja riječi. Znači, fratri su prijavili koncert (komu, čemu): murji. Nije koncert bio namijenjen njima :)
Ma, imali smo open air fast, ovo je bio treći dan, 4-5 metal "benda" iz Hrvatske, ništa pretjerano niti zanimljivo. Samo što je smetalo ljudima koji obitavaju u franjevačkom samostanu nekih 100 metara pokraj, pa su nakon kojih sat vremena murjaci dojurili iz glavne stanice, kasnije smo saznali kome je smetalo i zašto :rotfl:
Jebate vi postili, a oni vas prijave za sotonistički obred= Citat =:
imali smo open air fast
h3h3h3h3
Hahaha, a jbg, žurim se. FEST.
NAJBOLJA REKLAMA IKAD
What is this I don't even-
:pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
piano stairs :pray:
Prvi put u životu uzimam antibiotike, osjećam da je ovo velika mrlja na moje dosadašnje izbjegavanje ikakvih lekova.
Welcome to the club :(
Well, nije ništa ozbiljno, ali moram izvaditi još jedan zub, bleh.
Kad ih ne pereš.
Mjenjam vjeru u "Way of the Viking".
Spoznah da 7.1 surround sound u slusalicama nije laz! Kakav je ovo eargasm, strasno! :pray:
Zašto nije radio forum?
Meni svakih par dana uopće ne želi otvoriti, mislio sam da je samo meni problem.
C opet testira...
Ili onaj kišobran :pray:
Spoznah da cu vjerovatno past prvi kolegij za sada. Programiranje. Skupa sa jos 40 ljudi s faksa. Od 66.
:))))))))))))))))))))))))))))
Ne ideš valjda na FOI? :D= Citat =:
Izvorno postao Carp
Ma ne. Odjel za Informatiku na Sveucilistu u Rijeci. Kako je to sjeban faks, boze mi oprosti...
Čekaj, znači onaj program šta je radio kako treba nije bio dobar jer se izvrsava 8 ms? Toga ni kod nas nema. Mislim, na algoritmima se traži kod nas procjena kompleksnosti O(nešto) i takve stvari, ali nema baš ovakvih gluposti.
Da. Takve umisljene profesorice obozavam. Radis neki banalan primjer na vjezbama, onda ti na kolokviju uvali kurcinu sa programom di imas 15 minuta razmisljat kako i sta napravit i 20 minuta za napisat kod. Likovi koji programiraju i to im je posao nisu stigli na proslom kolokviju sve napravit, a mi ostali, 90% 0 bodova, i onda smo svi mi krivi osim profesorice. Na drugoj godini kod iste, prolazi 5 jebenih studenata. Danas pisem 2. kolokvij, i sve mi se cini da ne bude dobro.
A ne znam, onda više vježbat preko praznika i to. Ja sam recimo imao jebačke sreće šta sam dobio dodatnu šansu da prođem elektroniku na ovom našem faksu pored Vere Gradišnik, ali takva šansa ti dođe jednom u životu, ne možeš se ni nadati takvim stvarima. Mislim, sve bi to bilo ok da vas traže da se napravi to i to, ali natjerati program da to isto kraće izvršava je već drugi par rukava. To već traži jako dobro poznavanje C++ i dostupnih funkcija i klasa u njemu, a ja imam osjećaj da se vi još mučite sa elementarnim stvarima.
Najgora stvar je sto ja nakon vjezbi dodjem doma i idem proci sto smo napravili, tj. rjesit ostale zadatke koje nam je zadala, i neznam ih ni zapocet. Onda 2 dana razbijam glavu i na kraju odustanem, kada pitam nekog na faksu, nitko ne rjesava...
Ako mi da nekakvu drugu priliku, tipa da popravim 1. ili 2. kolokvij, super, platit cu sve instrukcije. ALi cisto sumnjam da hoce, posto je umisljena do boga.
And it's official.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Btw. spoznah da ako sam sebe quotas, to je isto da si lajkas status na FB-u. :(
Nije. Ovo bar ima neku svrhu.