Brijem da je Niče jedan od najneshvaćenijih i krivo protumačenih ljudova u povijesti. Period.
Printable View
Brijem da je Niče jedan od najneshvaćenijih i krivo protumačenih ljudova u povijesti. Period.
Ovo.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Najbolja/gluplja slika ikad :pray: :pray: :pray:
Hejteru prljavi.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Alo ej, mislio sam da smo frendovi.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Haha, koja hrpa govana.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Kruh koji staviš direkt sa stola u peć bi morao imat kilu kvasca na litru vode, a to se ne isplati nikom.
Kruh uvjek ide u komoru na minimalno 40 minuta (i to je ako je velika navala pa na litru staviš 10-20 grama više kvasca nego inače). I kakvoća kruha ti najviše ovisi o kvaliteti brašna, ničem drugom.
Aditivi? Ako ne želiš da ti kruh postane nejestiv za 5-6 sati onda moraš stavit aditv. Priče o domaćem kruhu ne stoje jer pekari koriste posebne aditve, dok se u domaćoj kuhinji koristi neki obični prašak za pecivo.
I trebaš znat čuvat kruh, a ne ostavit ga na otvorenom i onda pizdit jer je tvrd.
"Treba znat radit kruh" rofl.
Svaki kruh obavezno držat u vrećici.= Citat =:
Izvorno postao Maja
Hejteri ksenofobični.
Not fat, just bulking :)
http://i.imgur.com/pyJT2.jpg
Dania je fulala temu. Ovo je definitivno za smiješne slike.
Dania totalno pogresna tema.
viewtopic.php?f=82&t=37950&start=345
Daj malo naucite gdje sta ide za ime bozije.
Na ovo sam se nasmijo :D
engleska verzija mi je puno bolja :(
Maloki je neki pekar ovo ono :D
aral noob lebac.
Aral, da je meni to rekao bilo bi mi neugodno...
He got told
Aral = Fabia
волим хљеб
Maloki je sve ponovio kaj sam ja rekao, ne kužim u čemu je problem i zakej se napjenio? Valjda nije dobro pročitao kaj sam napisao, ne bi se htio mješat da ne uvrijedim njegovo znanje o tim stvarima. Nemoj tu prodavat fore ljudima, shvatit će te ozbiljno.
Rekao sam da kruh MORA u komoru na barem ili oko trifrtalj sata, što neki ne rade kak bi trebali nego naguraju kvasca da čim više naguraju količinski i prodaju, tj. kruh izgleda veliko i lijepo. Fino našvelat kruh do bola pa kud puklo da puklo, nek se kora uruši sama od sebe. Zato se taj kruh u tri popodne drobi ko da je star tri dana. I aditivi se stavljaju ali ne u enormnim količinama i još je pitanje koji. To je ista ona shema kaj idioti stavljaju onu boju u mlince pa ljudi misle da su domaći.
I neznam koji debil drži kruh izvan vrećice, to je uopće bespotrebno spominjat.
A kruh iz Lidla, pa taj kruh koji se prodaje je stari kruh prepakiran u vrećice, to svi znaju. Al je zato jeben i friški za ostale.
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
= Citat =:
Izvorno postao System
:D= Citat =:
Izvorno postao Viper33
Ovdje me nitko ne osuđuje ako ispadne da je samo meni smiješno ^^
Bilo je pol 7 ujutro i ja još nisam spavo i vi ste noobovi pričali o kruhu pa sam vam održo predavanje.
Ja samo znam da je u svim pekarama di sam ja imao prilike kupovati bijeli kruh, taj isti neprirodno napuhnuto đubre koje postane gumeno, mrljivo i nejestivo 4-5 sati po izlasku iz pećnice, bez obzira gdje ga držao. Da li je to do kvasca, brašna ili aditiva nemam pojma jer nisam upoznat s zanatom, ali samo govorim kakvo je moje iskustvo s običnim bijelim kruhom iz raznih pekarnica. Nema veze s nacionalnošću pekara, isto smeće sam dobivao i kod hrvata i kod albanca.
N1 hasni.
Pa normalno, teška su vremena, pekare preživljavaju na količinu, svaki pekar će ti muljat di stigne da ušpara, manje ovog, manje onog...to ti je tak :)
Kaj se mene tiče i moje pekare u kojoj kupujem, znam kako ga rade i zadovoljan sam s kruhom, drugi dan je još i bolje nego prvi, ne mrvi se itd. Stvar ti je u tome da ti je nekim ljudima i najlošiji kruh najbolji, svatko ima svoje ukuse ^^
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...60454939_n.jpg
jbm ti zivot ako ovo nije najgluplja slika/usporedba koju sam vidio u zadnjih 6 mjeseci
Ja ne muljam (H)
Al ne, kvaliteta kruha ti najviše ovisi o kvaliteti brašna.
Što je ono, logično :)