Fix'd= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
@chameleon-ak nisi znao kak igrati warcraft ja neznam kak si znao igrati iti jednu drugu RTS igru koja
nije bila na poteze.
Printable View
Fix'd= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
@chameleon-ak nisi znao kak igrati warcraft ja neznam kak si znao igrati iti jednu drugu RTS igru koja
nije bila na poteze.
Lol ne warcraft nije bio ništa puno različitiji od ostalih RTS-ova koji su tada bili vani, Starcraft je prvi ponudio tri potpuno različite strane sa papir, škare, kamen mehanikom.
wat= Citat =:
SRTSSigru koja nije bila na poteze
Strategija.Turn based strategy, strategija na poteze. Znas sta sam mislio, ne kaki.
Pa ne postoji RTS na poteze :?= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Igram i volim Total War serijal i SW: Empire at War. Nikad nisam naišao ni na jedan drugi RTS koji nije klasični napravi-bazu-klikaj-brzo-tank-rush-blizzard-ftw koncept. Prvi put kad sam probao Company of Heroes bio sam oduševljen prvih par misija dok nisam skužio da je to zapravo malo bolji Warcraft u WW2 settingu, skupa sa cijelim base buildingom i slično. Samo fale pezenti koji kopaju zlato.
Slušam Baru i Majke odavde, imaju koncert nedaleko od mene a nisam tamo :(
Danas je bio moj zadnji dan srednje škole :$
Vrlo dobar,kratki animirani film.
http://www.sintel.org/download
bravo= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Nisi puno propustio. Osim ako ti je drago vidjet Bareta il neki kurac. Ali koncerti su im loši do Boga i nazad.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Šta je danas Google poludio, svaka 3. stranicu mi baca upozorenja i ne dopušta mi da uđem, votafak.
Spoznao sam da me Mirko mrzi.
Ne brini valjda postoji netko tko te voli....valjda...:D.
<-------------
>sladoled od lavande
JEBEMTI ČELZI
očito fulavaš bit koncerta majki.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Ajde mi onda objasni koja je bit koncerta Majki. Molim te.
Dojenje.
napusiti se i biti sav ilegalan narednih par dana
Sta, da budem u skladu s Baretom koji na pozornici tih mizernih sat i pol stoji i mrljmlja u mikrofon?
Now it all makes sense.
Spoznao sam da je Mirko veća panjina od sekvoje.
bio sa na koncertu u labinu i rijeci, na obadvakoncertaa bare je bio priseban i nije bilo ikakvih incidenata. Koncerti su bili odlično odrađeni, pogovo onaj u labinu pošto je publika bilaa više ufuranija nego ona u rijec= Citat =:
Izvorno postao Carp
Ja sam takodjer bio na 2. Zadnji u Brodu na motorijadi, nije mogao stajat na nogama, a da ne pricam o pjevanju.
Shvati to nekakvim umjetničkim performansom kojim opisuje stanje današnje domaće muzike.
Čekaj, ti bi srao i na forumu?= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Ajde, molim te, prijeti mi opet, umro sam :pray:
oujea, dugo nismo imali tenzije
Kaj se događa? Opišite nam malo
Bar kopi pejstajte odakle se već svađate.
Azerbejdžanke imaju dobre strukove.
Barem ova jedna u smeđoj haljini.
Reko bi Abed, najssssssssssssss.