To je sad Anđa super ispala pa se hoće hvaliti
Printable View
To je sad Anđa super ispala pa se hoće hvaliti
wait wut, sta su slike bile u novinama? o.O
also petey:
daa!! http://www.pic4ever.com/images/gaah.gif
danija-no no, ko kreten sam ispala, hej pa tjelesni je bio damn xD
A ono, da se smijem drugima, i naravno da je uzajamno..that would be fun...
Da, one za novine..
One za slike maturanata u panou su za nijansu bolje od ovih, iako su i jedne i druge loše.
3 posta od 3 različite žene na forumu za redom. http://members.shaw.ca/alvandyk/HeadExplode.gif
OMG! OMG! OMG!
Jebote, nevladine udruge i razne druge inicijative traže da se broj žena u politici poveća na bar 40%, a nitko ne spominje ovaj forum. ŠTO JE SA ŽENAMA NA GAMING FORUMIMA, bando lopovska, samo ih u politiku gurate.
I approve.
jebes zene zene su kurve
Kako je ova pisma ludilo!!!
Indeed.
Danas čujem da Diablo 3 ima blatnjavi sistem protiv piratije koji traži stalnu spojenost na battle.net isto kao AC2 koji je bio užasno popljuvan zbog toga. A sad je to svima najednom ok.
Nije ok.
Klasika.
---
Ja danas spoznala da je ovo zanimljiva stvarčica. Usput, Lee Sklar (representin') djeli rođendan samnom...the more I know :D
Blizz fanovi se nece zaliti, a ljude koje klikfestovi ne zanimaju ga jednostavno ne igraju.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Nije isto, ali ovo nije tema za to.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Kako nije isto? Zbog toga što ti se drugi mogu joinat u igru sami od sebe pa je to zapravo stalno MP igra? Šta je s ljudima koji žele sami na miru odigrati igru kako god žele? Enivej, ovo:
http://www.cracked.com/blog/5-reason...noying-future/
Odličan članak. Jebeno je apsurdno za singleplayer igru konstantno biti spojen na net i ne postoji nijedan argument kojim to možete pobiti.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
= Citat =:
"It's going to happen. You can't expect the servers to handle that many people logging on all at once." And "Every MMO in existence has these problems on launch day."
And nobody is getting the core point: The single-player version of this game should have never been hosted on a remote server to begin with.
= Citat =:
We handed Blizzard 64 dollars and said, "I would like to be a monk named Fuckhole, please." And in return, they took our money first and responded second, "No, that name doesn't quite sit with us. Take out the cursing, and you can play. Well, for an hour or so, that is. Maybe. We'll see how it goes."
Sixty-four dollars is as much as some people make in an entire day. For them, handing that over to play a video game is not a minor event. All they want in return is to use the product they just fucking paid for. If any other company in the world sold you a product that didn't work, and then refused to hand over some sort of compensation in return, you wouldn't even need a lawyer. The judge would tell them straight up, "Give them a working product, or give them their money back, or go to fucking jail."
Ali to je Blizzard KUŽIŠ!!!!
Ja jedino znam da ga ili uopće nikad neću zaigrat, ili ću ga piratizirat bez obzira na cijenu.
Ja ću ga igrat ko što sam igrao Sacred, Torchlight i Titan Quest
Da do dana današnjeg nisam shvaćao koliko će mi maturantice nedostajat.
Još jedan fini članak na debilizam Diabla III:
http://www.rockpapershotgun.com/2012/05 ... llow-game/
Ajde nam još malo pričaj kako ti se ne sviđa Diablo 3 i Blizzard. FFS.
Anyhow,
ovogodišnji maturanti su pičke.
Ako nisi primjetio, već je par postova bilo posvećeno tome pa sam zato i ubacio taj članak. Inače, Diablo I i II su mi bili ok za par prolazaka u coopu, kao i većina Blizzardovih igara općenito od kojih neke još uvijek igram (prvi Starcraft). Tak da ono, svoj butthurtani rage ispoljavaj na nekom drugom.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Obicno kad ne volis jednu Blizzardovu igru svi misle da si hejter cijelog blizzarda. Nikad nisam shvaco zasto.
Zato jer su fanboyevi najgore vrste.
Ni meni nije jasan taj Blizzard fanboying. Mislim, njihove RTS-ove ne kužim i ne znam igrat, a Diablo mi je ok igra, ali nema tog boga da ću dat 400 kuna za igru na kojoj ne mogu igrati SP kada hoću, kako hoću, i na kraju gdje hoću (internet veza ne raste na stablima). Pogotovo ako ima istine u ovome što RPS piše o raznim debalansima unutar igre.
Blizzard nikad nije napravio dobru igru.
B.. b.. but Starcraft ;_;
Smeće kao i svaki drugi RTS.