-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Hm ? Ne kazem da je los film.
Pod inovativno sam htio reci da je tema ovisnost. Nesto sa cime se susrecemo svaki dan. Te njezin utjecaj na covijeka.
Nemogu rec da mi je film otvorio oci . Nazalost sa vrlo slicnim stvarima se susrecem tu i tamo.
Kasnije sam citao malo kritike i vidim da dosta ljudi dize film upravo zbog toga ( nisu svjesni sto covijek postane kad si dopusti da ga ovisnost kontrolira).
-
A Scanner DarklyS- 8/10 Može stajati uz rame Trainspottingu i Requiemu
Man of SteelS- 6/10 Meh. Efekti, efekti, efekti, kraj filma.
The Last King of ScotlandS- 8/10 Odlična gluma, zanimljiva priča prema istinitim događajima, sve u svemu super.
Primer - 7/10 U suštini time-travel gone wrong. Interesantna priča, katastrofalna režija. Možda je bliže 6/10, ali s obzirom na budžet od 7000$, teško da su mogli išta više napraviti. Film vjerojatno drži neki rekord za najviše razgovora u povijesti, jebeno ne staju drobit...
The Hunger Games: Catching FireS- 9/10 Klasa iznad u usporedbi sa prvim filmom, vjerojatno zbog novog redatelja nakon onog "shaky cam" fanatika. Stvarno vrhunski odglumljeno. Radnja je fluidna, tako da je ovih 2 ipo sata stvarno brzo prošlo. Ima onu neku konstantno "neugodnu" atmosferu slučnu children of men ili mullholand driveu, tako da je 90% vremena napet. Režija je vrhunska, na par scena sam se pošteno naježio.
A Serious ManS- 6/10 - tu i tamo odličan humor, ali za većinu baza treba znati židovske religijske pizdarije
Despicable Me 2S- 7/10 - lošiji od prvog, ali svejedno dobar
-
Metastaze
Pa ovo je ko neki hrvatski Requiem for a Dream.
Ugodno iznenađenje.
9/10
Dawajte još dobrih hrvackih!
-
Banović Strahinja.
I Mala pljačka vlaka.
-
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Metastaze
Ugodno iznenađenje.
9/10
Jeben je film, Rene baš zna glumit, Samo mi je smiješno što svaki hrvatski film/serija ima 80% istu glumačku postavu :)
Pogledo Snatch
Jedan od najboljih filmova. Savršeno snimljen, super glumci, dosta humora tamo di treba :) Bokte šta bi dao da sam jebeni bred pit. Lik je najseksniji, najkarizmatičniji, predobro glumi, ima tu prljavu paricu i bilokoju žensku na svijetu (onak, imo anđelinu kad je bila u prajmu), ....
-
= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Banović Strahinja.
Najbolji!
-
Slažem se za Metstaze, al' definitivno preporučujem knjigu po kojoj je napravljen film, kao i sve ostale knjige istog autora, Alena Bovića (iliti, Ivana Balenovića), vrijede svake sekunde.
I Snatch valja, jako mnogo, yep. I taj Scanner Darkly nikako da pogledam, a i Requiem za snove mislim da sam gledala jednom, prije prije milijun godina u prvom srednje, ni ne sjećam se o čem se radi. Znam šta radim večeras.
-
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Metastaze
Ugodno iznenađenje.
9/10
Dawajte još dobrih hrvackih!
Pogledaj onda i Ljudožder vegetarijanac. Nije ništa posebno (nisu ni metastaze po meni doduše) al vrijedi pogledati.
-
Gravity
Pogledao sinoć na zadnjoj predstavi. Fenomenalan film uz poneko kolutanje očima. Tehnički je savršenstvo, remek djelo. Imam osjećaj da sam bio u svemiru. Gluma je sasvim solidna a radnja vas drži na rubu stolca svih 90 minuta, bez predaha. Na žalost film ima i mana. Pretjerali su nerealnošću u tako realnom okruženju. Ovakvo pretjerivanje je simpatično u jednom Indiana Jonesu, ovdje je suvišno. Ipak jako dobar film, prepun simbolike uz tehničko savršenstvo. Na žalost mogao je biti nova Odiseja uz malo pametniji scenarij.
8/10
-
Silver Linings Playbook
http://wpc.556e.edgecastcdn.net/8055...I75yok_1_l.jpg
Romantična komedija koja valja zahvaljujući redatelju Davidu O. Russellu koji sve fino posložio i tempirao kako treba, scenarij je također dobro napisan te su dijalozi interesantni...a najviše su uspjehu filma vjerojatno pridonijeli glumci - Cooper me ugodno iznenadio ovom ulogom, uvjerljivo nosi svoj lik, Jennifer Lawrence je izgleda odlična, a i glumi odlično :D - da i film ne valja vrijedilo bi ga pogledati zbog nje, a tu su još i veterani De Niro i Jacki Weaver koji su standardno dobri, a i De Niru je ovo jedan od boljih filmova u zadnje vrijeme...i da glazba je isto dobra (pogotovo iznenađenje s White Stripesima :D )
8/10
-
Yep super je, režirano savršeno za takav žanr :D
-
Hobbit 2 - 8/10
Malko lošiji od jedinice, ali i dalje dosta dobar. Na nekih 3/4 filma mi se učinio pinku razvučen i nezanimljiv (ne dosadan, ali slabiji od ostatka). Početak je odličan, kadrovi fenomenalni i sve to skupa, standardni Jacksonov LOTR film. Smaug mi je ok kao beštija, ali malo previše trabunja :D
-
Jbt pa kak može biti gori od jedinice koja je sat i pol preduga. Idem sutra ujutro gledat. Za tvoje dobro, nadam se da si u krivu.
-
Većina kaže da je bolji drugi.
Meni je jedinica ionako vrhunska, a bit će mi i ovaj.
-
= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Jbt pa kak može biti gori od jedinice koja je sat i pol preduga
This ^^
-
= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Jbt pa kak može biti gori od jedinice koja je sat i pol preduga. Idem sutra ujutro gledat. Za tvoje dobro, nadam se da si u krivu.
Ne znam zašto je sat i pol preduga, meni je bila taman.
-
Desolation je odličan. Jedinica mi je bila super, ali ovo je savršeno (osim kraja). Koliko god je prvi patio od nedostatka karakterizacije i upoznavanja sa silnim patuljcima, ovdje je to rješeno (doduše, još nisam pohvatao neke). Smaug je zakon!
-
Ma šta predugo, trebaju napraviti seriju u kojoj će preći sve Tolkienove priče vezane uz Middle-Earth. Fanovima nikad nije predugo.
-
Halimin put
http://www.croatiaweek.com/wp-conten...limin-put1.jpg
čestitam režiseru što je iz pristojne premise i sa solidnim glumcima napravio dosadan film...
5,5/10
-
Hobbit: Desolation of Smaug
8/10
Bolji od jedinice, ali i tu je bilo praznog hoda. Komotno je moglo sve stati u 2 sata filma i niš se ne bi izgubilo. Dio u Laketownu mi je bio dobar, cijeli dio sa Smaugom te borba na bačvama iako CGI tog dijela nije bio bog zna kaj.
-
Ljudožder vegetarijanac
Nije me se dojmio kao Metastaze, ali je sasvim solidan.
Rene najbolji hrvatski glumac novijeg doba.
7/10
-
Peter Jackson's LOTR Origins: Part 2
Davanje ocjene će čekati da pogledam film kod kuće na miru, ali bio je stvarno kul doživljaj. I dalje ne znam da li mi toliko znači taj 3D, treba dosta da se privikneš, moraš taman namjestiti glavu da ti paše a onda kasnije ionako ne doživljavaš više tu "dubinu". Radije čuvam oči.
Ali zaboravio sam užitke popcorn-munching filma pa ono, ne bi mi smetalo da je film trajao još toliko. Dojmio mi se CGI zmaja i klanje paukova u Mrkodolu (i dalje je smiješno) je bilo jako kul. Čeka se torrent.
-
Insidious: Chapter 2S
Ugodno iznenađenje.
Sasvim solidan film, u rangu prvog.
Više od obične priče s duhovima.
Puno bolji od Conjuringa.
No, iz aviona se vidi da će biti i treći dio.
7/10
-
This is the End
3/10
Uf. Jedan od gorih filmova koje sam gledao.
-
Man of Steel
Naporan i dosadnjikav, bolje da sam ponovno pogledao trailere, ionako su prikazali pola filma
5/10
-
= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
This is the End
3/10
uf također :D
pocetak mi je bio još kolko tolko dobar, kao Hangover na britanski nacin i onda su pocele alien spike te sam tu ugasio
-
= Citat =:
Izvorno postao flander
= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
This is the End
3/10
uf također :D
pocetak mi je bio još kolko tolko dobar, kao Hangover na britanski nacin i onda su pocele alien spike te sam tu ugasio
On priča o http://www.imdb.com/title/tt1245492/?ref_=nv_sr_1, a ti pričaš o World's End http://www.imdb.com/title/tt1213663/?ref_=fn_al_tt_1
Kad smo već kod World's Enda, od mene sedmica i to samo zato jer sam baš nedavno pogledao Spaced pa mi je bilo fora vidjeti skoro cijelu ekipu na okupu. Očekivao sam ipak malo više, ali ni blizu jednog Hot Fuzza.
-
Jep. Meni isto At World's End 7/10. Najlošiji u Cornetto trilogiji, ali zabavan svejedno.
-
The World's End spasava pegg, sumnjam da bi film bio za ista da nema njega
-
-
Pogledao Django Unchained. Ok je. Ima i boljih Tarantinovih filmova, kao i boljih špageti vesterna, ali... Ok je.
-
The Hobbit: The Desolation of Smaug
To je to!
Predivna fantasy avantura. Ufilmljeni RPG.
Prvi dio, iako odličan, bio je kao light verzija Fellowshipa.
No ovaj je nešto sasvim drugo, drukčiji od bilo kojeg drugog Middlearth filma, a opet s epskošću svojstvenoj samo Jacksonovim LOTR filmovima.
Jedan od najboljih, ako ne i najbolji zmaj u nekom filmu ikad, najbolja borba s nekom golemom zvjeri ikad, najbolji fantasy poslije RotK i prije FotR, te naravno, film godine (sorry Star Trek).
Jackson je majstor fantazije, car. Svi ostali su samo amateri.
A kraj je vrhunski. Totalno se uživiš i onda BUM! Vidimo se sljedeće godine.
E, i Tauriel je maca i pol.
10/10
Naravno, gledao sam 2D, kak spada. Da se zna.
-
U jebemti, ja se spremam za srijedu. Mora biti odličan :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
Skao i boljih špageti vesterna, ali...
To nije špageti western. :P
-
Je, baš je vrhunski kraj
kad samo prekinu film odjednom. I ta "borba" sa velikom zvjeri se događa u prokletom hodniku pa uopće nije epična, možda u trojci bude. I Smagu ispadne najnesposobniji zmaj u povijesti. Vjerojatno bi i ona tri niš koristi iz Game of Thrones uspjela ubiti patuljke.
-
-
Al tebi je Dark Souls pretežak pa nisi relevantan.
-
[quote=The Great Duck]
= Citat =:
Izvorno postao "Horny Devil":33qr7d5b
Skao i boljih špageti vesterna, ali...
To nije špageti western. :P[/quote:33qr7d5b]
Ok, onda američkih filmova nastalih pod utjecajem špageti vesterna. :wink:
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Je, baš je vrhunski kraj
kad samo prekinu film odjednom. I ta "borba" sa velikom zvjeri se događa u prokletom hodniku pa uopće nije epična, možda u trojci bude. I Smagu ispadne najnesposobniji zmaj u povijesti. Vjerojatno bi i ona tri niš koristi iz Game of Thrones uspjela ubiti patuljke.
http://whatculture.com/film/the-hobb...n-of-smaug.php