Kate ti da pi... :rotfl:
Nemojte mu rec. Jednog dana ce vam biti zahvalan :D
Zasto se bojis prec igru jos jednom? To ce te jos vise vuc da je pređes. Opet.
Printable View
Kate ti da pi... :rotfl:
Nemojte mu rec. Jednog dana ce vam biti zahvalan :D
Zasto se bojis prec igru jos jednom? To ce te jos vise vuc da je pređes. Opet.
ja cekam firmu za novi komp a sa Katom cu se pozabaviti onda xD
eh ježi ga morat cu se prisilit onda, nadam se da mi se nece desit opet sranje ko i prvi put, lovim dimitrija i nakon pol sata igranja te misije zapnem za neki k**** na brodu i ostanem stuck i onda sve ispocetka i onda zbog nekog stekanja umrem opet pred kraj misije tako da sam je iz trece tek presao. i zbog toga mi se nije dalo,= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
sad su mi se zivci ohladili od toga pa mozda i probam :)
Cuj. Iz osobnog iskustva ti mogu reci da je i tesku misiju lakse preci ako si sam utulis u glavu da misiju nije nemoguce preci cak ni ako je pokusavas preci iz neznam kojeg pokusaja.
I nemoj mi reci da je igra tolko lagana da je gotovo svaku misiju moguce preci iz prve.
e jel bi radilo na maximumu na ovoj konfi ?
Matična ploča sa AMD 770 chipsetom
AMD Phenom X4 9550, 4x 2.2GHz, AM2
500GB SATA2
4 GB DDR2 PC800 Dual Channel
16x DVD RW Dual Layer
ATI Radeon HD4850 512MB DDR3
Heh. Konfa je dosta jaka. Pogotovo procesor. Grafa nije Bog zna sto naspram zahtjevnosti igre. Ako bi imao srece da ti nesto nesere trebala bi ic dosta glatko. Al nisam bas sreo priliku sresti gta i slicnu konfu tako da nemogu nista pouzdano reci.
meni GTA 4 nije nesto...nekako mi igra jednostavno nema dusu.Mnogo mi je bolji Vice city pa cak i San andreas (uz iznimku onog yo gangsta dijela sa pocetka igre koji mi je ocajan).
a gle kupovat cu cijeli novi komp(bez periferije) tak da ndecu slagat po djelovima jer kolko god ja zelio gtx-icu necu je dobiti :(= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
nemoj zaboravit samo skinut official patcheve, ja imam gotovo istu konfu ko ti sa malo slabijim procesorom, i na medium mi je sve zastajkivalo sa malim frame rateom dok nisam patcheve instaliro
hihihi ja nemam tu konfu jos no puno hvala na savjetu
Samo ta konfa ti nije bas trenutno najjaca za cjenu koju ces je platiti.
Svako se prvo raspitaj u hardwareu.
mislim u austriji sam nasao za 700€ 8gb rama, hd4870, qad core , terabajt harda-cijene su flexibilne
pozdrav
dolazim iz dubrovnika i gta serijali su mi najdraze igre,pogotovo san andreas
ima novi hrv. forum koji ukljucuje sve gta serijale pa tko hoce moze se registrirati
http://gta.com.hr/forum/index.php
reci mi za koju k*urac če ti 8gb rama
da se imam s cim faliti xD :rotfl:
http://clanbase.ggl.com/news.php?nid=321518
http://www.gta4.net/news/4256/2nd-dlc-d ... -gay-tony/
Rockstar je najavio novi DLC paket za GTA4. I zove se ni manje ni vise nego "The Ballad of Gay Tony" :D
Rockstarovci su zakasnili. Pa 1. april je davno prosao... :rotfl:
mozda je to balada o veselom ili vedrom toniju? a vi odma neke insinuacije... :roll:= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
A jesi vidio kakva su slova tog novog DLC-a? Šarenija od gey parade, if ya know what I mean!= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
Dakle sa najnovijim patchem,te raznim tweakovima sam podosta popravio stanje u igri.Tako da sada igram na sve mediumu samo shadowi off i reza 1920 * 1080.I igra izgleda odlicno i ide prosjecno oko 35 fpsa.
Moja kofa je otprilike
Ati radeon 4850
3gb rama
Amd athlon 5200 clockan na 3ghz.
Mislite li da bih jos nest mogao izvuci iz igre?Takoder vidio sam da mnogi korisnici ati graficka imaju problema sa sjenama (ukljucujuci mene) ali nigdje nisam vidio kako da to rijesim.
Pa puno si ti i izvuko iz toga :roll: jel ti to grafa sa 1GB ili 512MB?
Sumnjam da bi jos sta mogao izvuci iz toga bez pada FPSa a 35 slicica na toj rezi sa tom grafom je, ja bi reko odlicno, uz tako katastrofalnu optimizaciju.
btw predpostavljam da je AA off? :)
Prijatelj će početi igrati GTAIV, također na athlonu X2 5200+ i HD Radeonki 4850. Koje patcheve biste preporučili? Jer navodno neki su bolji za igranje na nvidiji, neki na ATi-ju i tako...
Naravno da je AA off.Ali sa ovakvom rezmom niti nemam neke potrebe za njim.Grafa ima 512mba.Ali bez ovih tweakova i patcheva igra mi je isla prosjecno 15 fpsa.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
treba top igrati na 16 gb rama, gtx-ica od 4gb i quad core 5.0 procesor.......... ako ima ko para nek uzme ovu, od srca mu je preporucujem
i ja imam problem sa gta IV patch je jedan i v2 malo su digli framerate ali nemože puno pa ako ima neko prijedlog?
Any1?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Mah, gluposti...
Samo nek instalira zadnji patch i najnovije drivere. Malo poštela grafiku, ne pretjerivat sa detaljima... Mora radit.
Evo vam jedno prijateljsko upozorenje Noviji patchevi rade samo na orginalnim igrama...
:rotfl: Na rijetko koji promjesani martini mozes patch stavit. Eventualno ako si dobio cd-key, a cak ni onda nije zicer.
Mirogamemasta ima opomenu.
Pocine me zivcirati taj zavjet sutnje. :-x Tabu tema..znas da ih ima, a ne smijes ni pisnut. Next time I will keep my mouth shut.
Probao kod prijatelja. Sviđa mi se. Teško je voziti, treba dosta da se auto zaustavi, i treba ići mnogo sporije da skreneš u oštrijem zavoju, a korištenje ručne obično završava u zidu.
Imali smo, however velik problem sa zvukom, naime, sve što se čuje je pozadinski šum grada i radio, a samo na momente se ukaže i ostatak efekata, kao što je lom stakla, sudar automobila, cvilež kočnica, rad motora i sl., dok se pucanje uopće nikad ne čuje. Našao sam i probao nekoliko rješenja što sam ih našao na netu ali ništa nije pomoglo.
Da problematicno se navikniti nakon SA na realnije uvžnju.Svaka ulis ca je na drugoj razini a ako ides malo brze svaki cas skakuces, a auti pri doskoku nisu bas stabilni :D
Poigraj se sa driverima za zvuk. Oni cesto znaju zaj...
Mislim da dotični niti nema zasebnu zvučnu karticu (a ne mogu otvorit haubu jer je još pod garancijom), pa je to otežavajuća okolnost, ja mislim. Probao sam pokrenuti igru s uključenom opcijom -minspecaudio, ali nije ništa pomoglo. Našao sam jedan tip da natjeram igru da softverski obrađuje zvuk umjesto hardverski, ali tu mogućnost nisam našao u postavkama. Ima li tko slična iskustva?
Ja sam imao problema ali sa SA. Zvuk je bio ko iz bunara xD
Problem>>Driveri integrirane zvucne...
ja sam imao (i jos uvjek imam ) problem taj da kad pada kisa nema mi zvuka osim zvuka kise... :o
Taj kišni problem sa zvukom i ja imam na SA, ali ovo na frendovom GTA4 je slična stvar. Čak se na momente čuje zvuk automobila, ali nikad pucanja. I po vedrom i po kišnom vremenu. A ponekad se čak čuje i sve skupa, ali jako tiho, tako da pozadinski šum grada sve zasjenjuje. Probat ću sa driverima, zahvaljujem.
Ovaj vikend sam baš pogledao film "Iza neprijateljskih linija", pa me zanima imaju li ova dva lika kakve veze.
http://www.mywii.com.au/img/gallery/full/7W5H2GFY.jpg
Nebi se ćudio da imaju.
Pošto su takvi filmovi omiljena referenca amerima koji uopće znaju gdje je Balkan, tko je na njemu i što se zbivalo, mislim da je vrlo moguće!