ja nevolim igrat chena mislim znam ga igrat ali me kasnije ownaju ajme^^= Citat =:
Izvorno postao Frky
Printable View
ja nevolim igrat chena mislim znam ga igrat ali me kasnije ownaju ajme^^= Citat =:
Izvorno postao Frky
pa nisam reko da isti skill treba imat.recimo plivanje i kosarka.svi smo mi oke u plivanju i lagano cemo ga masterat da ne potonemo i da pravilno plivamo ali treba samo prakse da se ubrzamo i ta sranja(kao u cs treba praksa da bi se stvorio team skill sto je najteze dobit u svim igricama/sportovima itd)dok kosarku je teze naucit i jos teze masterat(dribling,sut,dodavanje ko micranje,koristenje spellova i tih sranja u rts)i ofc kao i za skoro svaki sport treba team play ugl pogubio sam se nadam se da si skuzio gdje sam htjeo ic XD= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
Igram CS 9 godina, dotu igrao 2-3godine
uglavnom nemoze se usporedjivat, ali dota mi je bila dosta laksa sa naucit, cim sam naucio kome treba koji item uzet i kad mogao sam ownat np...
TEAMPLAY nije sve
treba ti imba GAMESENSE, AIMING, KRETANJE ako uopce zelis dobar teamplay...
toliko od mene
meni je trebalo manje da cs,cod i quake naucim ownat nego dotu
jeste pro... ja ne ownam ni dotu, ni cs, ni cod...
pusti 0\/\/|\|3r3 na miru :D
da, sad veliki deckovi pricaju tako da hush xD
btw presao sam 1k sati wc3 na x-fireu tako da weei (na 1048 sati sam)
okey sad za lycana trebam build, danas sam odigrao godilke s njime i nakon 2 bashera, vladsa i burize (pt ofc) nisam imao ideje za zadnji item pa sam sklepao satanic. planirao sam prodati vlads, ali nisam znao koji da item uzmem umjesto njega (mkb, 3. basher [to smatram bacanjem para za ovog heroja], radience, divine ili sta) ?
ne kiki kupnja divina bi bila debilna do jaja tako da ne zelim cuti za to.
Bkb zbog (eventualnih) desablera!
ma kaj ne :D
evo ima da ti sklepam build :D
1. ne nece biti pt mozda na kraju jer ne kupujem mu odmah :P vladimirs kasnije prodam i skupim pt ili BoT ili pb
2. HoD kasnije satanic
3. basher
4. buriza
5. ako ima disablera ubacim bkb negdje ili basher ako ih nema
6. ovisi o situaciji ali napocetku mi zna doci da skupim Bfury ili kaj ja znam nes trece a mozda i divine :P
ides vladi,sad ides pt ili ako si nafarmo odes bot,deso(ili bkb ako je gro disablera)hod nemoj kupovat jer je to gro waste of money i basher nemoj radit jer otkako ga je nemoguce usporit skoro beskoristan idi samo dps znaci mkb buriza cak i bf.ako ti se ne svidja deso kupusi satanic umjesto njega iako nekako mi je bolja varijatna vladi deso jer imas veci dps
moguce ga je stunat :S to znaci da ti ja pobjegnem sa crystalkom ili te cak ubim a da negovorim o witch doctoru sa onim stunom medu creepovima ili slitheren guard a njega nemres sa bkb sprijeciti ! ja lycanu obicno skupim jedan basher jer je onda preimba :D
Nego nije mi jasno ja (nemoram nuzno to ja napravit) kad stunam sa Slardarom nekad protivnicki unit jednostavno ne ostane stunan a bio je u rangeu te je cak prikazana animacija na njemu one vode koja ce ga kao stunat. Dal je to do lagga, il je bio na rubu aoe rangea od stana il sta?
imas ko 200 aeo stun dmg i 350 slow aeo(nisu tocne brojke samo primjer)
Iako se zna desit da bude ikonica na heroju kao da ga je trebalo zahvatit, ali ga ne zahvati.
To je zato sto slardarov stun ima sitni delay, a spell radi na iduci nacin :
Castas - spell odredi heroje koji su u AoEu i napravi animaciju - spell se pokrene sa par stotinjki delaya
Dakle, ako je netko bio na rubu AoEa, dobit ce animaciju, ali zbog delaya izmedju animacije i casta, izaci ce iz cast AoEa spella.
valjda si nes razumio : D
luck factor x)
to se meni nikada nije desilo :D inace igrao danas sa njim bilo je 1-0 pa do 1-4 i onda 14-4 imao sam pt vlads s/y buriza i butter mislio divine :) tim redom slagano :) ja (scourge) jakiro, alchemist(lik je pwnao isto kao i ja ), lich, withcdoctor(leavao i onda smo mi poceli rulzati mapom) protiv chena(host) napocetku je malo dobro igrao i bio dobar team player ali smo ga pwnat poceli pa nije mogao, riki(pro n00b-dobro je igrao ali nije mogao ostajati ziv i sjebali smo ga previse puta pa se nije ni razvio), clinkz(dobro je igrao ali itemi sux), davion(odlicno igrao ali nije mogao sam) i dobili :D
Jesam :) Hvala na odgovoru, i mislio sam da je nes takvo= Citat =:
Izvorno postao S1nn3R
Sva sreca pa se vise puta meni desi da izbjegnem stun neg drugima :D
ali ako ga ne stuna i dalje ga slowa kolko se sjecam(ako se dogodila animacija na heroju)
noup, zna se desit da se apsolutno nista nedesi : )= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
probaj imat balanara da trci pored tebe po noci u wtfu il nest, jednom od 10 pokusaja ce ti se to ziher desit.
ja znam da mene uvjek to smece slowa
Ja volim Slardara, ali ga nikad nebih birao na -ap! Ako mi uleti pri -ar onda sam presretan!
Uglavno, sa taj stun, meni se deslio dosta puta (kad bi igrao s njim) da ne stunam nikoga ... upravo zbog kao što je S1nn3R rekao!
ja ili ga stunam ili ga promasim jer se izmakne za 50 range-a :S ali svejedno ga strgam jer sprint + s/y = nemre mi pobjeci
ma meni su najjaci likovi koji igraju gondara, imaju lvl3 track (50 mane) i umjesto da to pobacaju na svakog heroja za kojeg vide da ce crknut, oni bace samo jednom (iltiga radi MS-a), a mane imaju pun qurac...
ma gg... :rotfl:
sa gondarom prvo uzimam onaj ww i rejpam na low lvlu
track mu je ulti...
ma daj? nisam znao
jučer sam odigro jedan od najnapetijih gameova...
ubio snipera sa elunes dok je invisi bio \o/
http://www.xfire.com/video/46d63/
replay...http://www.dota-allstars.com/replay/75421/index.html
Description: me playing mirana... enemy pushed to the world tree, after that we were defending, in meantime i killed sniper with elunes while he was invisi, after few minutes we pushed them, after that naix tried to bd than he died and left the game, after him sylvannas and sniper bded and succeded...
nice kill x)
bdooreri jebeni...
a sta ces, mama i tata ih nisu naucili kako se igrat s drugom djecom... x)
dobar arrow nego zasto nemas ukljuceno da ti se vide hp cijelo vrijeme?u 1.22 su bas stavili opciju da se vide hp cijelo vrijeme pa probaj s time igrat
to je prekorisno, vidjeti hp towerima/creepovima bez silovanja alt-a
bah onda bi moro last hitat jer bi izgledalo presočno... što znači da bi jedan game mogo odigrat koncentrirano, drugi bi samo pizdio... nakon jednog koncentriranog gamea ko da se umorim i nemrem više kolko tolko dobro igrat :/= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
ahahha ovo mi je pre epic
men je moj cjeli život pre epic...
da vidio sam to ali meni je ok ovako a i navikao sam se samo kaj slucajno znam stisnuti alt + tab u najboljem djelu i onda nas ili pwnaju ili mi njih a da niko nezna kaj se desilo jer meni za steka pa ovima stane pa krene i prasak :(
kad igras s mepoom, nesmijes alt skiskat ^^
evo sada igrao sa tim health barovima ukljucenim i nista nisam mogao denayati :S iskljucio sam sljedecu partiju i odlican denay skor 73 do kraja igre stim da sam 5 towera denayao i 4 last hitao :)
Neznam za vas ja sam si slijepo to ukljucio i dinajam kao i prije i naravno nemoram drkat po altu stalno :)
nakon raznih debilizacija i rmkova danas po eu roomu, odlučio sam da mi dost... otkad sam počeo igrat dotu(prije godinu dana nije neš puno al jbg :() dota se dost promjenila... skill više i nije tolko bitan, kolko je bitan imba dobar heroj i umjeće gankanja(što je fakat teško za znat)...
ima puno dobrih igara koje su dobre i zahtjevne ko dota za kojih će mi 2 h biti isto ko 6h dote....
nije istina da skil više nije bitan, zapravo se nije prominilo ništa nego neke finese, olakšane su stvari koje su bezveze komplicirale igru
ne postoji imba dobar heroj, niti loš, sve je u skillu
normalno, bitan je i način igre, jer se od heroja do heroja razlikuje puno detalja, tipa attack animation i sl.