Probaj admin kao user i pw.
Printable View
Probaj admin kao user i pw.
krivi user/pass?
Jel im se moram mame najebat ako su mi dali krivo. Rece mi username: user, a pw ispod modema.
pise ti u papirima od modema sve
za pocetak ga resetiraj na tvornicke postavke i bude sve u redu
Šta nije tu user i 0000?
Nista sto sam probao ne radi. Gamad smrdljiva usljiva.
Jos da su cigani ostavili nekakve papire kad su mjenjali modem, sve to bilo lijepo.
Ovisi ti o modelu/ proizvođaču.= Citat =:
Izvorno postao Azer
Kako god, ove stvari su uvijek u kombinaciji:
Username
user
admin
Password
user
admin
0000
1234
Ili, naravno, nešto napisano na samom routeru ili njegovom manualu.
Koji ruter imas uopce?
Koliko dugo vozit sobni bicikl? Ionako nemam šta za radit, pa me zanima koliko je najoptimalnije pedalirat da se nešto postigne (neki kažu pola sata, neki jedan, meni je čisto svejedno i da je 2 sata). Najlakša alternativa utezima? Mogu valjda napunit dvije boce s nečim ili tako nešto?
mozes
biciklo ovisno, na nultoj brzini cisto da smrsavis mozes pedalirati cijeli dan bitno da ti noge rade, ako stavis vec neko opterecenje pola sata dnevno ti je dovoljno, i zadnjih 5 min mozes staviti neko extra veliko opterecenje i muciti se zadnjih 5 min pedaliranja
s utezima isto, da se napraviti nešto, mozda ti je s mlijekom najlakse to sloziti. ako ti trebaju napuhani musici radi recimo 5 serija po 10 s srednjom kilazom, ako ti treba masa radi 10 serija po 5 dizanja extra tesko.
realno mozes svaki dan dignuti recimo 5-10 kg deset puta sporo i budes postigao zeljene rezultate
ja imam obicaj utege dizati u jutro onako 10 bezveznih dizanja za razbudivanje, predvecer jednu turu dizanja do iznemoglosti, i prije spavanja par serija (koliko mogu 2-3 obicno) isto do iznemoglosti
ovisno o vrsti utega s onim obicnim mozes raditi jako puno vjezbi a samim time trenirati puno vise misica i izgubiti puno vise vremena dnevno. a s home made utezima mozes manje toga pa vidi sta sve mozes i pazi da radis ispravno s misicem da ti se ne razvije krivo. a na kraju svega toga se ne zaboravi istegnuti, preporucljivo je i prije svega toga se istegnuti i zagrijati biciklom, trceci, itd
Ma evo sad sam bio bolestan i smršavio sam na 80 kila pa mi je cilj samo ojačat se, održat kondiciju i eventualno oblikovat nešto sala. Pošto imam nožurde računam na taj sobni bicikl i nije problem pedalirat, lako možeš čitat/gledat televiziju :)
Jedino trčat ne mogu, jer mi je doktor zabranio išta takvo i pogotovo na ovakvom suncu, pa nagađam da mi ostaje samo ovakvo kvazikućno vježbanje. Znači biciklo za zagrijavanje, malo utega i ostatak standardni čučnjevi, sklekovi, trbušnjaci i istezanja?
@enguardian, nije ni smjesno vise jebote, prestani
@chevap
sto se tice utega, nema ti tu neke zamjene bas, ako bas zelis ciljati odredjene grupe misica treningom utega onda upisi teretanu. dizanjem boca od koka kole pectoosamdeset puta neces nista postic.
edit: Ne postoji ciljano gubljenje sala sto znaci da ti salo s nogu nece otic radis li noge. jedino sto mozes je ojacati noge a za to su najbolji cucnjevi i mrtvo dizanje.
i jos jednom, ako ti je stvarno cilj ojacati i oblikovati tijelo, upisi teretanu jer ovako sam 100% siguran da neces nista postic jer nisi prvi sa fiks idejama vjezbanja kod kuce sa nula pribora.
Ma problem je što imam Chronovu bolest i nije mi nikako praktično ić u teretanu još bar mjesec-dva, a dok to ne dođe moram bar nešto doma radit. Cilj mi je jednostavno bit zdrav lol.
vidim da terabajt zna puno vise od mene kada je u pitanju teretana. kladim se da teretanu nisi nikada vidio u zivotu a kamo li da imas nekog znanja o njoj, i to je u sustini jako smjesno kada ides pametovat
jedno si u pravu, doma ljudi sta god da vjezbaju brzo odustanu jer nemaju motivacije (treba biti uporan, moj frend svaki dan sam sa sobom u 4 zida dize kante pjeska i dobro se razvio za free; malo je onih koji realno doma treniraju svakodnevno; teretanu platis pa zato i ides u nju, a doma si mislis mogu kad hocu pa nikada..), kada si u teretani i svi oko tebe treniraju onda treniras i ti. kao i u restoranu, svi jedu, jedes i ti, a doma puno manje jedes recimo
ako covjek hoce da od doma trenira uz tv iz dosade, boze moj, zasto ne, nema sta za izgubiti.
mali dio sala ce uspjeti izgubiti, a salo najblize misicima, misic ce to upiti i formirati masu tocnije salo ce se pretvoriti u misic koji ce biti veci i kvalitetniji s vremenom
EnGuardian aj stvarno, butthurt si i daješ čovjeku krive savjete.
Deri kod kuce najbolje ono sto mozes, trbusnjaci, sklekovi, zgibovi, čučnjevi, neki cardio nabaciš i to, tek tako da uđeš u tu neku rutinu.
= Citat =:
Izvorno postao Azer
na ovom forumu ili nitko ne cita ili su svi slijepi= Citat =:
Izvorno postao EnGuardian
jasno je da ce derati ono standardno (sto si nabrojao), ali covjek je pitao za biciklo i utege za po domaSa vi mu dajete sasvim krive odgovore poput idi u teretanu
covjek pita da doma pedalira po biciklu, jedan mu odgovara idi u teretanu (na sto on jasno kaze da ne moze), drugi mu odgovara radi skelove i trbusnjake (sto se podrazumjeva da ce doma radit). ali covjek pita ako si moze sklepati neke utege za free po doma...koji bi vas odgovor bio? idi u teretanu? kupi si utege? bas ste sasavi
i onda mu ja dajem krive savjete? koliko vidim ja sam covjeku odgovorio na ono sto je pitao, ni vise ni manje. a vi? niste se ni dotaknuti home made srot utega s vodom za koje je pitao, niti bicikla koje je spomenuo, on je pitao za utege i biciklo, nije pitao za savjet sta mu je bolje koja teretana niti koje vjezbe itd. valjda covjek zna bolje od nas koje medicinske probleme ima i sta moze a sta ne
= Citat =:
Kako itko sa završenom srednjom školom može ovo reć?
Obrazovni sustav nam stvarno jest u kurcu.
ti znas? ajde mi molim te pojasni kako misic raste i jaca? sta se napuse zrakom?
u ostalom tko je rekao da imam samo srednju? mozda se nisam maknuo dalje od osnovne? ili imam samo 4 osnovne? a i ne budi siguran da nisam finito s kinezioloskim fakultetom
i malo pismen covjek shvaca sta je pitao..= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
pa mu odgovorite lijepo
da ponovim
i= Citat =:
= Citat =:
Pri vježbanju, mišić se lagano oštećuje. (To je ono kad te boli poslije vježbanja). Na mjestima tih minijaturnih ozljeda aktiviraju se tzv. satelitske čestice koje "krpaju" ta oštećenja. Neke od tih stanica se dijele i stvaraju nova mišićna vlakna, a druge idu u popravak oštećenih i njihovo ojačavanje. To rezultira većim brojem mišićnih vlakana i debljim vlaknima.
Tako mišić raste.
Ne pretvara se magijom iz sala.
lol
Ovo što je Delirium reko. Šta misliš zašto bilderi piju proteinske šejkove i jedu hranu punu proteina?
tako je
nije nikakva magija
ali kazes:
"stanica se dijele i stvaraju nova mišićna vlakna"
sta ih stvore od nicega? cista magija je mozda u pitanju. nesto stvoris od nicega. kul
i ciljaj na to da je covjek smrsao i zeli malo mase dobiti kao i ojacati, a kako kaze noge su mu kolko tolko debele
edit da misic moze duze durati
ti to vjerojatno uzimas prije seksa
Shit son.
Koriste proteine.
Proteini su ulančane aminokiseline.
Masti nema u ovoj jednadžbi.
bravo
i dalje nisi odgovorio
Dobro je.
Zašto je ljudima tako teško priznati da jednostavno nešto ne znaju?
Ego trip?
Mali pišo?
Kom je sve dosta EnGuardiana na forumu?
o/
nisam rekao da ne znas nista niti sam ista krivo odgovorio
kad si tako pametan pomozi covjeku onda umjesto sto trolate tu
Okej, znači biciklo upada u program. Može.
Znam da je takvo rješenje utega glupkasto ali ako mogu neki nadomjestak koristiti dok se ne skupi love, onda je svaki prijedlog dobrodošao.
Što se tiče teretane i ostalog, ja bih fino išao da mogu kao što je većina na forumu i predložila nekoliko mjeseci prije, i trebao sam otić al jebeš ga kad je ovo iskrsnulo. Samo zato pitam šta mi je najbolje radit dok ne ozdravim, jer trčanje i odlasci uokolo otpadaju. Nije mi napeto niti smršavit ni nabit masu, samo da ojačam pa kud me to odvede, dobro je. Prehrana nije problem. Ljudi volite se.
da biciklo je super, uz to radi one standardne vjezbe sklekovi cucnjevi itd
home made utezi su glupkasti kako kazes, najbolje je kupiti neke pro ali su skupi (pa je onda bolja teretana), ali imas i jeftinih, tipa za 150kn dobis fiksirana dva utega od po 5kg (10kg skupa) sto je u biti super za po doma s tom cijenom. ali ako bas nemas nikakve sanse da ih nabavis a full bi ih htio imati onda nema druge nego puniti flase pijeskom, vodom, dizati pakete mlijeka ili tako nesto glupkasto
Potpuno i apsolutno si mu krivo odgovorio i nemaš blage veze o funkcioniranju mišića za vrijeme i nakon tjelovježbe, kao ni o tome za što određene prehrambene grupe služe.= Citat =:
BALL S BALLS BALLS BALLS BALLS.
Otvorio sam ziro racun, danas dosla kartica. Koliko treba proci da bi ju registrirao na PayPal?
EnGuardian je troll ako još niste uspjeli primjetiti, umirem na ove pokušaje ozbiljnih odgovora na njegove gluposti :)
AFAIK ništa. Maja je prije par mjeseci dobila karticu i odmah ju regala, prije je trebalo oko tjedan dana. Probaj i saznaj :)= Citat =:
Izvorno postao Carp
Zato i pitam, jer mi ne dopusta. Error: This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Sve sam dobro unjeo, naravno. Da li se mora prvo neka uplata napravit da bi kartica radila ili koji k?
= Citat =:
Prvo što sam pomislio je "tera, zaboravio si switchati account" :)
Čekam Terin odgovor, nasmijem se uvijek fino.
Sad su mi i limitirali acc. Moram im poslat dokaz i adresi i sliku. FUCK THIS SHIT.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Ne znam što se dešava s PayPalom. In my days, skinuli su ti ~1.5€ i vratili natrag na račun za 5-6 dana. Kod koji je u opisu plaćanja uneseš na stranici i možeš kupovati normalno. Maja je prije par mjeseca samo napisala podatke s kartice i odmah je mogla kupovati, što nema smisla jer je mogla naći nečiju karticu na cesti...
Što je još Maja radila?