Ne shvaćam što "naše" kežual igre moraju imat, hrpu retarda koji su došli navijat za nekog tko igra neko smeće?
Printable View
Ne shvaćam što "naše" kežual igre moraju imat, hrpu retarda koji su došli navijat za nekog tko igra neko smeće?
:DDD
Nego jeste se sta odlucili , sto bi igrali?
Ma ja sam sad sav u GW2 ali ak bude neš kaj mi se igra priključim se.
doto
l4ded
tf2
Ma igrajte Dotu onda
To se uvijek igra , ja bi neki besplatno fps.
Ja još uvijek igram Sauerbraten.
War of the Roses je nedavno presao u f2p pa mogli bi probat
http://store.steampowered.com/app/42160/
Na istu foru ko Chivalry. Zamislite onu scenu s Black Knightom iz Monty Pythona i to je otprilike to
Moze
Ali War of Roses je puno lošiji od Chivalrya.
Istina. Saka i svi trče s 2h oružjima i 1hitaju te kroz plate.
Aaa, to i Cube su mi presuper bili.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Što se mene tiče može taj War of roses, zaintrigirao me Monty Python part.
badave je zato :P= Citat =:
Izvorno postao Xero
BF3?
Meni je odlično jer je prelako naći server, i pingovi su odlični. Igram s amerom, preuzmemo neki serv koji dopušta temp admina i nema uopće nekog laga. U usporedbi s popularnim igrama poput UT-a, tamo je puno veća tlaka zaigrati s nekim.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Ajmo tko je sve uzeo Humble Origin Bundle?
Burnout je strasno zabavan, valjalo bi da nas se skupi bar cetvoro za neko utrkivanje
http://i.imgur.com/MOf0dia.jpg
Pa dajte nesto besplatno za nas koji smo siromasni :(
Aj ne kenjaj, ja ću ti to kupit za 5 dolara.
Ma netreba ,hvala :D
Nemojte igrat to dva dana pa ostavit. Strpite se za raju koja čeka pineze.
Sta su pineze?
nemam pojma
Btw. sve igre mozete aktivirat i na steamu i na originu.
Ne možeš Dead Space 3, Battlefield 3 i The Sims 3.
As always, nikad se nećemo dogovorit :D
Dobro da, osim toga. :D Ja sam uzeo, pa ako ocete nesto igrat, DS u coopu ili Burnout, da nas se skupi.
Ja čekam lovu, balans mi je kunu i nešto na kartici haha. Tužno, znam.
Baš, očekujete da ljudi kupe neku igru pa onda prestanete nakon par dana. "Samo 5 dolara lol", pa već bi tako potrošio dosta dolara da uzmem svaku igru zbog par sati s forumašima. Zato bolje nešto besplatno i ljudima poznatije.
Cuj ovog zidova.
Sori što nisam kolekcionar digitalnih igara na steamu.
Admire hoćeš mu pustit da tako priča o tebi?
Pa ne moraš igrat ak nemaš, vjerujem da će ljudi preživjet ako ti ili ja ili bilo tko ne možemo igrat nešto.
Kolekcionar ili ne, za 5 doalra uzet igre vrijedne 150€ se iplati kakav god da jesi.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Pa samo kažem, većina "ajmo svi ovo uzet i igrat" akcija ovdje prođu nikako, osim kad se radi o TF2 ili nešto.
lel~
diekurwe ?
Ajmo svi uzet i igrat Burnout.
xarabasID mi je nick u Burnoutu
ESC pa F1 dok ne vidite u dnu friends>add friend
I da, morate napravit EA acc za mp al to se moze preko browsera ili ingame, ne morate uopce skidat Origin. Ja i Storm se utrkavamo od jutros
EDIT
Crysis 2, Burnout i Medal of Honor imaju mp pa skupite nekako tih bijednih 5 kuna do kraja tjedna (moze i do iduceg al ako kupite ovaj tjedan HIB za minimum dobijate kasnije bonuse svejedno) Btw Burnout je svega 3 GB
Par viska Origin keyeva:
AACU-XA6U-JZA7-VZRM-JGF3 Burnout (mozete igrat mp s nekim tko ima igru na Steamu, nije uopce bitno)
D8G8-RK66-286N-VA4Y-93EY Crysis 2
5ZN6-RB34-7SWA-7RFF-RTQ6 Mwedal of Honor (vrijedi isto kao i za Burnout)
Redeemate na https://help.ea.com/article/how-do-i-re ... gin-bundle
Jel ima DS3 coop?