U topicu koji će netko otvoriti u PCP Forum podforumu.
Printable View
U topicu koji će netko otvoriti u PCP Forum podforumu.
Ček ti to zajebavaš ili? Sajo počeo na PCP forumu?= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
O da... Dreamer devciver ga je predstavio svekolikom forumstvu, onda sam nabavio njegov MSN i tako dalje ^^
FEwPt5Ig ... =topvideos
Obratite pažnju na komentare.
= Citat =:
Danas kad sam vidio nećakovu vježbenicu iz Engleskog jezika "New Matrix" svatio sam da je to zapravo veliki paravan. Kako sam vec imao iskustva sa
porukama iz budućnosti odmah mi je zapeo podatak sa 5. stranice gdje je rješenje jednog zadatka "The Chinese have landed on Mars after a two month journey." . Odmah sam se konzultirao sa nekim ljudima koja imaju velika saznanja o tome i zaključili su isto što i ja - to je Kineska poruka iz budućnosti.
Moja pretpostavka je da je poruka došla iz vremana trećega svjetskog rata. U tome ratu Kinezi očito gube kad su primorani tražiti pomoć iz prošlosti. Vidi se da je rješenjeočiti previd njihovih obavještajaca zbog toga što se iz ostatka udžbenika nemogu jasno isčitati poruke.
Sada ću analizirati rečenicu koju ću podjeliti u dva dijela radi veće preglednosti:
"The Chinese have landed on Mars ...
Tu je očito da se radi o budućnosti jer je poznato da Kinezi nemaju tehnologiju da samostalno šalju ljude u svemir.
...after a two month journey."
Ali čak i da imaju tehnologiju sličnu onoj koju su Amerikanci koristili za putovanje na Mjesec trebalo bi ih puno više od dva mjeseca.
Ja i neki znalci koje neću imenovati pretpostavljamo kako je cijeli udžbenik vješto skriveni plan za gradnju svemirskog broda koji može upravo to - prevesti kineze na Mars za dva mjeseca !, što je znatno brže od Amerikanaca koji su sada jedini koji im mogu donekle konkurirati.
Na Marsu se vjerojatno nalazi jako razvijena tehnologija koja će Kineskim obavještajcima osigurati povjedu u nadolazećem trećem svetskom ratu koji bi trebao poćeti za 5 godina što se vidi iz toga da je taj zadatak na 5. stranici.
Ovu tajnu vam otkrivam iz razloga što se nadam da ćete mi pomoći da spriječim Kinesku hegemoniju nad svijetom budućnosti.
Prezestoki burn:
McPingvin: doðe neki deda i veli: "vaši su ubili..." tralala i kaže lik do mene: "barem su smanjili nezaposlenost"
:pray:
@keko- :pray: :pray: :pray:
ja ne kužim šta si ti sad htjeo reč :S= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Izvor?= Citat =:
Izvorno postao keko
To sam našao ovdje.
Ah, moj prijatelj.
Piše svakakve gluposti ui radnoj bilježnici iz povijesti, a među njima je i:
(Neka godina, pa uz nju trebalo napisati događaj...bila je 1400-neka): Osnovan kršćanski bend ''Zakoljimo Boga''.
I još danas na engleskom trebao pisati o sobi, dođe do dijela gdje treba napisati što vidi kroz prozor (nije cenzura) i on nabroji i na kraju doda ''burning jesus.''
Al ništa, ostavi on to sve, ne briše ništa :)
Glavno da si ti jedini ateist u svom okruženju.
Nego, moj bivši kolega iz osnovne je bio legenda. U radnoj iz biologije piše komentare uz stavke u sadržaju. Bilo je presmiješnih stvari kojih se sada ne sjećam ,ali znam da je bilo: "-Brinem se o svome zdravlju". On na kraj doda "...ne."
To je bilo ono vrijeme kad je to još bila popularna fora :D
Intelektualni humor. :(= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ma danas to nije ni smiješno, ali znam da sam se rascepao onda od smijeha.
Da, ja, moj prijatelj i još iz škole dvojica, dalje nikoga u blizini neznam da nije kršćanin.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Onako, iz cijeloga Splita.
Danas me pukla volja za God of War 2 i odem potražit taj DVD jer znam da mi ga je frend posudio još kad je izašao, a nikad mu ga nisam vratio... Nakon kratke potrage sam našao DVD i pogledam, a na njemu piše: GAD OF WAR 2. :D
Original, naravno.
To ti je neki ratni gad= Citat =:
Izvorno postao serijski samoubojica
pih ak ja počnem pisat quoteove iz svoje radne iz povijesti :)))= Citat =:
Izvorno postao Lord Antares
onak povjest mi je jedini predmet koji mi ide tak da se mog zajebavat i radit šta me volja i opet ću imat 5 :>
Uh,kad smo već kod toga, jedanput sam ja u osnovnoj u radnoj iz povijesti,na pitanje "Što znaš o osobi sa slike?" (Staljin je bio) napisao "Dobar momak,nema više takvih danas", i predao. Naravno, profa mi zabiberila jedinicu do krova... :D
Sad si me podsjetio :D= Citat =:
Izvorno postao Gaurnor
Bio je neki zadatak "izbaci uljeza i objasni zašto"
Bilo je ponuđeno mislim Car, Knez, Kralj, Duh, Predsjednik
Ja napsio da je duh uljez i ljepo obrazložio da je on uljez zato što on nije čovjek a ovi svi ostali jesu, naravno profo poludio, nisam dobio komad al mi se zato dobrano nasro ^^
I don't get it... :?
Mislim,ova prva 3 su u feudalizmu,znam, al koji K je Duh, ak ne ono što radi "Booo"?
Duh predstavlja boga, to ti je oblik vlasti u feudalizmu bio. Još uvijek se često pojavlja.= Citat =:
Izvorno postao Gaurnor
jedn lik iz razreda je odgovarao povijest i došao pred profesora sa otkopčanim šlicom,drugi put u godini.10 minuta kasnije lik koji sjedi pokraj njega pregledava neke pjesme na njegovom mobu kojeg on drzi ispod klupe
Profesor:dobro pa što ti radiš?
Ucenik1:ma nista nista,samo tražimo pjesme na mobitelu.
Profesor:ti trazis pjesme,a Zoran frulu(Zoran je lik koji je sjedio pokraj ovog s mobom)
:rotfl:
Da?= Citat =:
Izvorno postao Constantine
EDIT: Fuck me but I don't get it. Misliš frulu kao pljugu ili šta? :?
frulu kao ono sto mu se nalazi u gacama :)
moj drug je na matci provalio da je 5+8=12
a taj isti je na zemljpisu reko da je Grenland kanadski :D
odem ja u videoteku i tražim Battlefield 2142
i nakon pola sata dolazim ja pokupim CD još uvijek topao i pogledam na njemu piše Baterfild 2142
Ovaj jedan na kontrolnom na pitanje koji narodi žive u BIH između ostalog napisao Srb-četnici. Što je najluđe nastavnik mu je priznao bod.
Nemoj za'ebavat.= Citat =:
Izvorno postao Strmi
Dakle, imala sam dvije kolegice u razredu.
Bile smo 3. razred srednja škole, znači 17 godina, jedna je već skoro imala 18.
I ta starija je imala nekog dečka, prvi sex, ovo, ono... I 6 mjeseci, doslovno 6 mjeseci nakon sexa, bila je nešto bolesna, malo joj je bilo mučno i u isto vrijeme joj je kasnila menga. I veli ona: "a da nisam ja možda trudna, samo nisam skužila". A odgovori joj druga: "ma daj molim te, pa kad se prvi put sexaš ionak ne možeš ostat trudna".
Tu mi fali onaj facepalm smajlić, ne da mi ga se tražit. Ja ih slušam i ne znam, doslovno ne znam kaj da radim, da se smijem ili plačem, dal da joj objasnim ili da ju pustim da živi u uvjerenju da u 6 mjeseci nije skužila da je trudna ili nekaj deseto.
E da, sljedeći dan me žicala da joj idem u ljekarnu kupit test za trudnoću, jer je nju bilo sram. :roll: Ta ista cura je rekla da neće ić ginekologu, jer ako ju neko iz njenog kraja vidi kod ginegologa, da bu cijeli kraj govoril kak je ona trudna. :rotfl:
Kontekst. :)))))))))))))= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
"Daj mi biber da posloim šećer." - moj prijatelj nakon 2 piva.
bio ja juce na skajpu i sad frend dovede nekog svog pijanog bratica i ukljuci ga, zavlada neugodna sutnja a onda taj (pijani jel) pocne
e decki, jel znate kad dalmatinci kolju magarca
-kad mu se nadigne k**** jer misle da ce bit vise mesa
e sad ti mali peti (tak je zvao mog frenda) objavi to svekolikom pučanstvu
Kad mu se nadigne misle da ce bit vise mesa? :rotfl:
Neki dan pricam sa starom kako cu obuci crnu kosulju na crno odijelo i ona mi na to odgovori ;
Pa nije ti mama umrla da nosis tu kombinaciju :(
Ja ne pričam sa mamom o takvim stvarima. :(= Citat =:
Izvorno postao streetrace777
Jesam li trudan?
/sign= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
Tako danas prek sata, sin naše nastavnice elektrotehnike [koji je u drugom gimnazije]Sju zove sa državnog iz geografije negdje na drugom kraju države da bi ju pitao što će obući. Onak, fail? :(
A čuj, neki jednostavno nemaju smisao za odijevanje. Bolje da zove mamu za savjet nego da dođe tamo obučen ko klošar.