rokibomba...da bi mogao sejvati igru moraš imati pokrenut windows live i kreiran account .Nije problem u igri nego vjerovatno u tvojoj piratskoj kopiji .
Printable View
rokibomba...da bi mogao sejvati igru moraš imati pokrenut windows live i kreiran account .Nije problem u igri nego vjerovatno u tvojoj piratskoj kopiji .
ne moraš instaliravat sp3, pogledaj ovdje što treba napravit da možeš igrati na sp2 viewtopic.php?f=34&t=28446= Citat =:
Izvorno postao đuro_palica
Igra od 15Gb se ti za koju godinu biti standard a i diskovi su tolko jeftini da se nemas pravo zalit.= Citat =:
pitaj bezimenog :wink:= Citat =:
nemoras instalirat winse ako instaliuras wins ako instaliras SP :roll:= Citat =:
Imaš promješani martini i žališ se... :bravo:= Citat =:
Šta je tako teško nać funkcionalni Martini?
Čuo sam da ih se nađe na netu koji rade bez problema.
Čak ni James Bond više ne pije martini.
Gledao sam par clipova na YouTubeu s gta iv gameplayem, naiđe se na zgodne detalje...
Kolko sam skužio lik je palio i gasio svjetla na autu ručno, pa duga, kratka... Onda je zvao policiju (vrlo korisna opcija, nema šta), razbio auto koji mu se počeo poslije gasiti, a i soundtrack mi se čini sjajan.
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Ma bravo :toilet: ....... da imam piratsku kopiju, bio bi vec poceo igrati 2. ili 3.12 a ne u 1 ujutro 14 prosinca sto je u biti danas, razmisli malo, anyway ne moras imat pokrenut windows live nego mozes offline to rjesit, ko sta sam prije napravio........
He, he...evo razmislio sam i vidi vraga igra mi se sejva bez problema....i to preko windows live-a a kreirao sam offline account ...
Games for Windows je izrastao u fantastičan servis, pa svima preporučam punu online registraciju.
Ima i sat da ne pretjerate s igrom. :)
Uf da, sat... kud bi mi bez njega.
Inače, dobro sam se nacerio glupostima u Republican Rangers seriji. :)
+++++++++++SATTENTIONS++++++++++++
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=384473
+++++++++++++++++++++++++++++++
Obratite pozornost na taj post i pokusajte mozda vam bude radilo!
Ja sam dobija 10FPSa!!! (po kisi i po magli i po noci mi nepada ispod 25 nikako!!)
A texture i rendering su mi sada na HIGH!!
Nema EDITa, evo na Hrvatskom. ako netko nezna engleski :wink:
NE GARANTIRAM da ce svima ovo funkcionirati, meni je , i to vise nego Patch i ATIjevi driveri novi skupa!
++++++++++++SOptimization FIXS+++++++++++++++
1. Prvi korak:
Pobrisite commandline file i sve komande koje ste stavili u shortcute !!
2. Udjite u igru
Stavite rezoluciju na 800x600 tako da oslobodite graficku memoriju.
Sada kada imate slobodno memorije podesite ostale opcije po zelji.
(nema razloga za veliko pretjerivanje s view distanceom, jer nema vizualne razlike izmedju 40 i 100)
3. Pogledajte koliko su vam je sada memorije zauzeto. I zapamtite to.
Zatim spremite tako postavke (s 800x600) i izadjite iz igre.
4. Onu zauzetu memoriju podijelite s onoliko koliko vam graficka kartica ima memorije ... primjer; zauzeto je 460 memorije a graficka je od 512MB
460/512 = 0.898
5. Sada napravite commandline file u main folderu od igre i stavite ove komande unutra
-availablevidmemS0.898
-width 1680
-height 1050
(-availablevidmemS- to postavite onoliko koliko vam je ispalo kada ste podijelili ono, -width -heightSpodesite na onoliko koliko zelite da vam bude rezolucija)
6. Pokrenite igru, i ako je sve uspjesno obavljeno igra ce startati u rezoluciji koja je forsirana preko commandlinea dok ce u opcijama u igri stajati 800x600Srezolucija!! i vase postavke koje ste podesili.
Znati cete da je dobro postavljeno tako sto vam igra nece dati da izadjete iz grafickih opcija s Escape/Enter, nego ce vas konstantno vracati po Graficke opcije.
7. Kada ste se uvjerili da igra misli da radi na 800x600 a zapravo vrti forsiranu rezu, quitate igru iz opcija s Ctrl Alt Del i ugasite GTA4, i vise ne dirate Graficke postavke!!
Ako vam je igra podesila rezoluciju u opcijama na Max a sve ostale opcije spustila na low, znaci da nije uspjesno fix "fixiran"
Tada trebate malo tweakati onaj -availablevidmem broj, tako da vam u igri ne ostane nimalo slobodne memorije koja bi dopustila igri da automatski podesi postavke!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++
Evo par slikica od mene s "fixom" !
http://i281.photobucket.com/albums/k...Rezolucija.jpg
http://i281.photobucket.com/albums/k...V/th_Bohan.jpg
http://i281.photobucket.com/albums/k..._Bombastic.jpg
http://i281.photobucket.com/albums/k...arJunction.jpg
http://i281.photobucket.com/albums/k...arJunction.jpg
U igri pada kisa i noc je, na Star Junctionu imam konstantnih 25FPS, tek kad pocmem dizati aute u zrak pada ispod 20.
Prije fixa bi mi dok je kisa ili noc, ili samo noc na Star Junctionu bilo ispod 20 bez explozija!!
za ove s errorima skinite s interneta rmn40 i instalirajte nakon toga bi igra trebala radit tako je barem meni bilo
skini s interneta rmn40 i instaliraj= Citat =:
E nabavio ja igru.... JEY
Sada bozic cekam !!!
Da mogu mirno zaigrati na minimumu *<|XD▒
Ja je... nabavljam. Dosad sam je, khm, nabavio 95%, još saaamo malo... :D
= Citat =:
Izvorno postao Necto
Kockice, kockice, jeb**e kockice. Bodu me u oci, evo ne patim ja toliko na grafiku ali da su mogli samo to sa AA malo zagladit bilo bi samo tako :wink:
probal sam ovo što je necto stavio i nikakvih poboljšanja... još se borim sa tih 30ak FPSa i opće nemam volju početi tako igrati... :(
hm... kad napravim taj cmdline, igra pri pokretanju izbacuje DD3D80 error...
btw, u grafičkim opcijama prikazuje mi da imam 226mb vga memorije(7900gs 256mb)...
e sad, trebam li podijelit zauzetu memoriju s tih 226 kojih mi prikazuje ili 256... probao sam obje opcije,
al opet isti error... wtf
mislim, stvarno su upropastili igru s time... ako uskoro ne dođe neki uber patch, poludit ću...
ni jedna igra se tako ne vuče na 800*600 i minimalnim graf postavkama na 7900GS i na athlonu x2 2ghz....sramota...
konfa nije zadnji krik tehnologije, ali ako mogu crysis igrat na 1680*1050(doduše na niskim detaljima),
neznam kolko su minuta potrošili na optimizaciju...
ovaj error ti izbacuje zato jer si vjerojatno postavio rezu unutar igre koja ne odgovara refresh rateu monitora... pogledaj koji ti je refresh rate podešen u windowsima pod display settings i onda u igri odaberi 800x600 ali imaš ih više, pa gledaj onu koja ima taj isti refresh rate... piše ti u zagradi pokraj same rezolucije u igri... a kaj se tiče dijeljenja ja sam podijelio sa tim brojem koji mi igra prikazuje, meni je to 231 MB... i taj koeficijent koji si dobio mozes povecati za 0.001, tako je meni iz prve uspjelo... ali nemoj se nadati previše, meni apsolutno ništa nije povećao FPS... :(
Super. Snalazimo se vise od samog rockstara. Svaka im cast :yuck:
E trebalo bi skupit te sve te stvarcice na jednu hrpu da se nemora prelistavat 500 strana u par tema da bi se naso fix.
Ja renutno nemam vremena pa ako neko ima prije nego sto ga ja nabavim... :roll:
Ugl. Sad bi mozda i ja mogao krenut u nabavku igre. Mozda je moja kanta i uspije pokrenut :)
@Necto; hvala na prijevodu. :wink:
Trik stvarno radi... istini za volju nije mi puno povećao konstantni FPS, ali se poboljšanje vidi tamo gdje je do sada štekavalo kao ludo (kad upalim duga svijetla i slične stvar).
Pozdrav ljudi...
Ovako imam ovaj problem instalirao sam gta i odradio sve kako treba skinuo nove drivere skinuo patch i prvi dan dva sve je bilo ok medjutim sad igram 10 minuta i igra pocne da stopa spustim detalje na low rezoluciju na 800x... opet isto nikakvih promjena sta mi je cinti poludih..
igru pokrecem na konfiguraciji.
AMD Athlon 6000+ 3.01Ghz
2GB DDR
nVidia EVEGA 8600 GT 512 DDR
500GB HDD
moze li iko ikako pomoci !
Jesi instaliro sve NOVE drivere i patch?
ma jesam stavio 180.xx nVIDIA driver i skino pathc opet isto sranje= Citat =:
Izvorno postao dacho123
meni je sa patchom igra vrtila gore nego sa originalnim postavkama....
jedino sta sam stavio je onaj novi driver za proc (ono sta mu poboljsa rad)....
Imam jedno pitanje. Imam GTA IV za Xbox 360 već 6 mjeseci. I sad: Zašto mi se load-aju texture dok se brzo vozim ? Dal možda zato jer čitać ne stigne tako brzo očitavat DVD-DL ili što ? :?
Vjerujem da je problem što se texture NE loadaju. Inače koliko se ja kužim, texture se ne loadaju s diska dok igraš, nego tokom učitavanja prije igre. Možda ti igra ima kakvu grešku. Pogotovo ako je piratska.
Valjda ovo malo pomogne
= Citat =:
Problem #1 Grand Theft Auto Missing textures problem
Solution : (as posted by fflaguna in the GTA forums)1) Go to “Add and Remove Programs” and scroll down to the N section. Uninstall all Nvidia drivers (there were two of them on mine. One was “nvidia display driver” and the other was “nvidia performance driver”, both of them I had recently installed trying to fix this problem). Make sure they are uninstalled.
2) Download and install driver sweeper: http://www.guru3d.com/category/driversweeper/
3) THIS STEP IS THE MOST IMPORTANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (all the !! marks are because I’m excited this works). You need to restart your computer in SAFE MODE. This doesn’t work unless you restart your computer *** in SAFE MODE ***. Usually you do this by pressing F8 when it tells you to about 10-30seconds after you first push the power button to start up your computer.
(After you are logged onto safe mode, it may say “you need to restart to blah de blah de blah about new hardware.” Tell it no, you don’t have to restart.
4) Now that you are in safe mode and logged onto windows normally, run Driver cleaner. Search for ATI display drivers and Nvidia display drivers. Then hit the “Clean” button. Now close the program and reopen it, and double-check the same steps. Search for ATI and nvidia display drivers, and make sure that none are found. When this is done, restart your computer back into regular XP.
5) After I rebooted into normal mode, I ran driver sweeper a third time just to make sure. It found NO files for ati and nvidia display drivers.
6) Now I installed 180.60 (not 180.70.) Other people installed 180.48 and got it working, others isntalled 180.70 and got it working. Mine worked fine with 180.60. I assume the version of driver you use doesn’t matter, so try with whatever you can find for your version of windows.
7) Restart after you have installed the drivers.
8) FLIP OUT when you realize that your textures are showing up again. I almost decapitated myself out of rage, but luckily I got this fixed in the nick of time.
http://www.gamingnewslink.com/2008/12/0 ... d-freezes/