im sh, same hero al neznam jel je to bas fun mode, ugl. volim katkad s frendom odigrat shwtf xD uzmes lunu i deres uly ko dode mrtav isti tren :)= Citat =:
Izvorno postao Armachus
Printable View
im sh, same hero al neznam jel je to bas fun mode, ugl. volim katkad s frendom odigrat shwtf xD uzmes lunu i deres uly ko dode mrtav isti tren :)= Citat =:
Izvorno postao Armachus
Moji fun modovi.
wtf, sh, om sa 5v5, id i rv (reverse mode, obrnuto se biraju :pray: )
sta je id?
i mogli bi rv jednom probat :)
ma najjaci mod je -wtf -ardmom -nd hehe
-wtf
-aromemidshsp
e ovo roxa 5v5, pogotovo kad svi dobiju bristelbacka ili nekog drugog s AoE spellovima xD (znam da bristel ne radi puno dmga s spellom, ali kad vas se 5 okupi onda je to puno veca brojka)
same hero only middle 5vs5 je najbolje po meni (posebno ako je known igra i svi dobiju leroica, licha il nesto u tom stilu )
heh da rofl totalni kaos, mozda uz razora, bas me zanima kolko bi dugo creepovi durali uz njegov ulti na lvlu 3
-id itep drop... često igram tako.
Nego jeli ima neki mod koji ćini iteme bezkorisnima, dakle no efect...?
pa id mi bas ne lici onda da fun mode, vise hardcore xD= Citat =:
Izvorno postao Armachus
a i bilo bi puno bolje tak igrat, ljudi se nebi zaljetali ko konjine i vjerojatno bi bilo vise gankanja... :/
ne baš, dobro je ako igraš u lanu, inače se kupi ironwood branch kao zadnji item i samo to dropa :P= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
ja s botovima igro malo prije - ar , dobio pucka,stvarno owna heroj,jos sam kupio neke iteme imo sam na lvl 7 dmg cca 200,i super spellove ima stvarno (nemojze zamjerat novi sam u doti:) )
samo vjezbaj jerry... igraj sad ovako 1-2 mjeseca po barem jednu paku dnevno, s botovima... dobit ces nekog skilla, a tada odi na pvpgn (javi se za par mjeseci, pomognem ti ja "namjestit"), tamo igraj 2 mjeseca, a onda dozivi preporod i dodi na gg-c, gdje pocinju prave igre...
Wtf? Što se ne dropa neki item u random slot?= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
igram ti ja na ggc,jucer sam igro s crystal maiden partiju s striderom i ekipom :D= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
inače pvpgn znam si namjestiti ;)
igram partiju - dvije s botovima,i onda odigram nešt na ggcu s ekipom,i to je to :D
i ja mislim da je tak, osim ak nisu promijenili =O= Citat =:
Izvorno postao Armachus
Neznam, prije nije bilo(igro sam to sa frendovima prije par verzija, mozda je ispravljeno).
a lol sta ce igrat pol godine da dode na ggc, svejedno je ggc pun njubova sam dodes u cro dota room i ak nades jednog dobrog znas da ti tata isus= Citat =:
Izvorno postao Jerry
Da vjerojatno je onda ispravljeno, sada je iz nekog random slota, tako da imaš šanse da te zadesi prazni slot, pa da ništa ne dropaš.= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
Koje bi iteme preporucili za Tinya?, nov sam u doti...
Tiny...
obično mu ljudi idu na arcane ring... ali po mome to netreba nego lijepo battle fury(prvo preservence) pa onda vladimirs i to mu je preko 200% maga regena tako da ima uvijek mane... normalno uvijek power treads! e sada ova zadnja 3 itema... ako nečeš vladimirs kupiš mu satanic... možeš i oba dvoje imati. onda mu treba armor + attack speed a za to su ili assoult currias ili ako imati stunera tipa void, sladar ili troll onda bi mogao butterfly jer daje 60% attack speed(30% piše ali kada dodaš 30 agitilitya onda ti to daje još plus 30% tako da je sveukupno kaj ti item daje 60%)kaj ti treba onda 5 armora 30 damage i 30% evasion kaj je protiv perma stunera savršeno! i onda buriza jer imaš veliki damage + crit = heal + brzi kill... znači build mu je po mome ovako
1. power treads
2. battle fury
3. ili vladimirs ili satanic
4. assoult currias ili butterfly(ovisi o protivnicima)
5. S/Y(ako si pod 3 uzeo vladimirs) ili satanic(ako si pod 3 uzeo vladimirs) ili custom item
6. buriza
tnx... ode sad ja to iskemijat= Citat =:
Izvorno postao KI KI
ja bi mu mozda i napravio bf ali bi onda nakon toga isao na ass cuirass, mislim da je to puno bolje neg vladimirs ili satanic= Citat =:
Izvorno postao KI KI
a ovisi... inače ja Satanic spojim na kraju jer mi je HoD dovoljan! jedino ako mi baš treba satanic onda da ali ...= Citat =:
Izvorno postao Wade
Kako Dagger sada funkcionira?
Ja nemogu zamisliti tinya bez daggera i arcane ringa >_<
Glup ti je build jako kiki :S
1.Midas
2.Arcane
3.Dagger
4.Bot
5.Assault
6.HoT recimo
:s= Citat =:
Izvorno postao KI KI
[quote=Rang€r]a lol sta ce igrat pol godine da dode na ggc, svejedno je ggc pun njubova sam dodes u cro dota room i ak nades jednog dobrog znas da ti tata isus[/quote:2245wawk]= Citat =:
Izvorno postao Jerry
zato ja vise neidem u cro room :D
isto samo kada te lupe onda 3 secunde nemožeš kastati dagger da pobjegneš...= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
ja mogu
i fala 8)
Nekuzim kak nakon tolikog igranja nisi naucio vec osnovne stvari... xD
tiny
-power treads str
-mask of madness
-assault cuiras
-battle fury
-buriza
-monkey king bar
:D