-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Pa MW je imao dobar MQ :(
Meni je baš bilo fora otrkivati što se zapravo dogodilo sa Indorilom, Dagoth Urom i Dwarfovima...
Oblivion, on the other hand, je imao MQ po principu Super Maria i onog kretena Toada koji bi ti u svakom dvorcu na kraju levela reko da odjebeš u drugi dvorac...
EDIT:
ok netko mora napraviti machinimu u kojoj Jauffre na kraju dvorca kaže liku "sorry but your Mankar Camoran is in another castle" :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Akul
Anyway, sad na rezultate: dva momaka koji su priješli OB i F3 u 75 minuta, priješli su Skyrim u 2 sata. Uzevši u obzir da je ovo speedrun, 2 sata je previše i definitivno je više od OB i F3 vremena što znači da su obaveni neprijatelji jači, MQ dulji... ili oboje. Either way, obećavajuće.
Vrijeme u "developer landu" ne teče istom brzinom kao i za nas obične smrtnike. Kao kad najave DLC koji kao traje "5 sati", a možeš ga završiti za 1 ili manje. Niti ne sumnjam da će se pojaviti brži playthrough unutar tjedan dana nakon izlaska igre.
-
= Citat =:
Oblivion, on the other hand, je imao MQ po principu Super Maria i onog kretena Toada koji bi ti u svakom dvorcu na kraju levela reko da odjebeš u drugi dvorac...
Nemoj mi reći da si i ti pomislio da je onaj quest zatvaranja OB gateova kod svakog grada obavezan? ^_^;
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Vrijeme u "developer landu" ne teče istom brzinom kao i za nas obične smrtnike. Kao kad najave DLC koji kao traje "5 sati", a možeš ga završiti za 1 ili manje. Niti ne sumnjam da će se pojaviti brži playthrough unutar tjedan dana nakon izlaska igre.
Kad developeri daju duljinu igre, logično daju najveći broj koji mogu pa ga zaokruže na veći broj djeljiv s 5. Ništa novo niti iznenađujuće u tome jer trebaš biti mutav da radiš drugačije (službeno je MQ ovdje dug 30h a sve zajedno 200h).
Speedthrough daješ kakav dobiješ. Kako će prosječni igrač koji na to naiđe plakati ako vidi čak 10 sati (jer nema blage što je speedthrough niti njegov smisao), nema ni smisla preuveličavati. Na kraju krajeva, Bethesdi ovo nije ništa doli puka interna zabava i zajebancija.
Igrači će bez sumnje obaviti to brže, ali obično oni to isprva izvršavaju koristeći glitcheve i design flawove (koje ovi ne koriste jer bi ih zakrpali da znaju da su se našli unutar igre). A ako netko i tako to obavi u tjedan dana... pa tipu fakat fali života ako je prva stvar koju radi u igri trčanje kroz MQ nekoliko puta samo da razbije rekord, ignorirajući priču, dijaloge, borbe, etc.
-
-
-
-
-
Samo da malo pročistim grlo.. Khm, khm:
Okvahkiin Okvahkiin
Naal ok zin los vahraan
Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal
Ahrk fin norok paal graan
Fod nust hon Magellaan zaan
Okvahkiin Fah hin kogaan mu draal
tj. na engleski:
Oceanborn Oceanborn
Circumventing the world
Returning the ship safely to bay
As the fierce natives rout
When they hear Magellan's shout
Oceanborn for your journey we pray
oriđiđi :D
Dragonborn Dragonborn
By his honor is sworn
To keep evil forever at bay
And the fiercest foes rout
When they hear triumph's shout
Dragonborn for your blessing we pray
-
-
I još nekoliko trosatnih previewa
= Citat =:
4:02 PM – I find the dragon. He kills me.
4:06 PM – I die to the dragon.
4:09 PM – I die to the dragon.
4:14 PM – I die to the dragon. Demo’s over.
4:17 PM – Dejected and miserable, I leave the demo room, mind racing with serious doubts about my masculinity. I couldn’t kill the dragon. What’s wrong with me? Am I terrible at playing videogames? Am I terrible at life?
lol... ali dobro je znati da su zmajevi opake beštije :D
= Citat =:
3:55 PM – While rearranging my inventory, I drop some heavy armor. The Jarl’s steward walks over and asks if he can have it. Minor touches like these make Skyrim feel like an actual world populated with actual people. Which can sometimes make you feel worse when you kill them.
Niiice
-
Uznemirujuće je koliko me ovaj screen podsjeća na Dark Messiah.
-
Um, jel ovaj blur efekt dodan naknadno u obradi slike ili ima takav efekt u igri prilikom "egzekucija"? :O
-
Osobno sam 99% siguran da je to in-game.
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Uznemirujuće je koliko me ovaj screen podsjeća na Dark Messiah.
Pa zapravo bi to trebala biti poprilično dobra naznaka, s obzirom da je Dark Messiah imao odličnu fiziku, animacije i cijeli sustav borbe iz prvog lica.
-
Iskreno, neda mi se niš više čitati. Jednostavno ću pričekati da igra izađe i presuditi sam.
Malo me doduše brine činjenica što nikako ne puštaju informacije o pc verziji - sučelju, poboljšanjima, kontrolama i sl...
-
Ova igra ima ogromnu bazu retardiranih fanova. Koji su još i konzolaši.
-
= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Malo me doduše brine činjenica što nikako ne puštaju informacije o pc verziji - sučelju, poboljšanjima, kontrolama i sl...
Mene više brine što do sada nisam pročitao ništa o dijalozima i NPC-ima općenito (osim par sitnih detalja koji su OK u teoriji)... Za grafiku sam siguran da će briljirati, svijet će ziher biti orgazmatičan, combat sustav bi isto trebao biti dobar pošto je onaj u Oblivionu već bio dobar... jedino ti vražji NPC-i me brinu :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Mene više brine što do sada nisam pročitao ništa o dijalozima i NPC-ima općenito (osim par sitnih detalja koji su OK u teoriji)... Za grafiku sam siguran da će briljirati, svijet će ziher biti orgazmatičan, combat sustav bi isto trebao biti dobar pošto je onaj u Oblivionu već bio dobar... jedino ti vražji NPC-i me brinu :D
Nema se što puno za reći u pitanju dijaloga. Sve je manje više kao i prije.
Istina, nije da nije ništa spomenuto:
- neki od onih koji su igrali su spomenuli kako su razgovori bogatiji za razliku od OB-a (za očekivati uzevši u obzir da se može strpati više Voice-actinga na DVD)
- tjekom razgovora možeš hodati uokolo, dok god ne odeš predaleko. Uz to što je atmosferično, kada putuješ s nekime imaš nešto za raditi
- Speech Wheel više nije u igri čini se. Imamo Admire i Intimidate natrag... te je dodana opcija da ga doslovno isprebijaš šakama
NPC-evima večinom upravlja Radiant Story sada. Kako će sve to utjecati na igru ostaje za vidjeti (cilj featurea je unaprijediti i dinamizirati odnose igrača i svijeta u igri ali valja vidjeti kako će to sve raditi: ovi kratki demoi nikako ne mogu poslužiti kao primjer).
= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Sve je isto kao na konzolama čini se... osim toga da PC verzija ima dodatne grafičke opcije za upaliti kako bi igra izgledala bolej nego Console verzije. Oh, i mislim da su spomenuli kako PC-ev font neče biti toliko ogromanu (u OB-u je font bio malčice prevelik) .
-
Mislim da nije bilo (usta su mi do poda od ovog screena):
-
:shock: Mora da se šališ, ako je to uzeto iz Skyrima... odlično izgleda.
-
Two more screens:
Bound Bow odlično izgleda :D
-
Ali Atronach ne baš. Nadam se [iskreno]Sda je u pitanju samo konzolaška tekstura.
-
Kako je igra prokleti eye candy, pa čak da i ispadne loše, igrati ću je kao zadnji graphic whore xD
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Kako je igra prokleti eye candy, pa čak da i ispadne loše, igrati ću je kao zadnji graphic whore xD
+1
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
+1
+1
btw svijetleća oružja ftw !! :)
-
Bound Bow napokon izgleda kako treba. :D
-
Djeluje sve interesantnije dok listam ovu temu, mozda je i ja sebi uzmem iako me ne privlaci ovakav tip igara
-
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Djeluje sve interesantnije dok listam ovu temu, mozda je i ja sebi uzmem iako me ne privlaci ovakav tip igara
Pa kaj nisi ti već OSVOJIO skyrim na sg-u?
-
Poklonio ga Bozu za rodendan, koliko ja znam
-
Malo znas (i prekini me vise stalkati po internetu, creepy je)
Skyrim sto sam dobio je pomjeren za Bozic gdje imamo neku malo vecu gift akciju u "BBF" pa je rerollano i dopunjeno(tj vise kopija dodano na vise ucesnika) al mi se ne da cekati toliko pa bi mozda sebi uzeo prije.
Bozu sam uzeo kopiju za rodjendan sa http://www.ultimatumgamekeys.com/S (link), inace koristim ih vec mjesec-dva i legit su skroz