Koja je je bena logika oko kule u DOTI? 20 miniona stoji i lupa ju, skupa sa mnom, i mene kula krene lupat i umrem. Koja picka materina?
Printable View
Koja je je bena logika oko kule u DOTI? 20 miniona stoji i lupa ju, skupa sa mnom, i mene kula krene lupat i umrem. Koja picka materina?
Lupio si ju prvi.
Ne. Znam da ako prvi uletim, da ce mene pocet. Prvo su uletili katapulti, melee creepovi pa onda ja.
newfagsi
Ako te tower tuce pocni spamat A + click na bilo kojeg creepa pa ce njega cepat
^ To je jedan od najkorisnijih "trikova" u igri, gledo sam par streamova pro gejmova i neki proeri to uopce ne koriste, samo bekaju dok ne odu izvan rangea twra, ono, koji kurac?
To se i meni zna nekad dogodit, refleksno ti dodje da pocnes bekat :D Ali najcesce samo izlupam nekog creepa i na konju sam. S tim da ako si i dalje najblizi toweru ce tebe nastavit gadjat.
:S= Citat =:
Izvorno postao sakondo
kako je to uopće moguće lol
also, harrasanje pod towerom, pomocu aggro reseta i aggro rangea= Citat =:
Izvorno postao sakondo
Koji retardi.
Fakjea dodali su swap.
Nije mi jasno zasto ne i za sd?
Nije ni meni jasno al eto :)
bug u novom patchu.. blood hunger (axe) se ne mice dok ubijes nesto...
Prijavi.
da mogu ubit ljude preko interneta zbog ove igre skinuo bi choov rekord
- Fixed Warlock missing his pants.
:pray:
Zašto nakon svakog patcha neki heroj izgubi glavu u portretu?
Eo odigrao prvi game, Sand King 1/10/7 u.u jel ima ko kakve savjete za pocetnike? :3 i dali ovisi gdje ce server biti o regionu koji izabarem? Jer zadnji game mi je poprilicno lagalo no bio sam odabrao sve Regione radio manjeg queue time-a pa si mislim da sam tu pogrijesio.
Odabereš samo europske regije.
Prvo provedi 10h na botovima, onda idi u gameove.= Citat =:
Izvorno postao ponco1234
http://www.joindota.com/en/live/tobiwan
CLG vs mouz
Mnogo akcije. Mnogo.
probaj bar 40-50h bolje.. bar dok ne popamtiš otprilike spellove svih heroja= Citat =:
Izvorno postao Carp
jel' se vama s vremena na vrijeme dogodi da bacite arrow i on prođe jednostavno kroz heroja umjesto da ga hitta?
koji jebeni kurac ._.
dogodilo mi se par puta.
Meni se par puta dogodilo da last hittan, dobijen +1 lh, ali nula golda :(
Meni uvijek fula hit kad stojim na midu u vodi a krip je na cesti.
Also, zašto lik koji stoji na brdu ne može spellom naciljat lika koji je u kanjonu, osim ako je no target npr. meat hook?
Normalno da fulas kad je iznad tebe i nevidis ga.
Imas miss chance kad cipas uphill, a sta se tice ovog drugog mislim da nisi u pravu. To i je prednost "brda", sta ti njega u rjecici vidis i mos ga harrasat, a on tebe ne.= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Nikad mi ne želi bacit spell s brda.
znas, psotoji i range na spellovima. naseri se blize rubu i onda castaj. bez beda bacam spellove s ruba prema dolje. sigurno nije nikakav bug...
also gada gadjas uphill sa rangeom drugog heroja/creepa imas 25% miss chance
http://www.team-dignitas.net/articles/b ... ddle-Lane/
edit::
http://www.dota-utilities.com/2012/08/d ... elogs.html
ajd msiljenja da cujem..
posion nova affects buildings? gg veno top 1st pick
mhm vidio sam to, nisam siguran jel fake, al zanimljivo zvuci