možda joj je patuljak rekao da je onaj lik peder?
Printable View
možda joj je patuljak rekao da je onaj lik peder?
= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
uf, da :D
neznaš koja je lošija varijanta :D
Ajme nogu i guzice... jedva sam dočekao da se skine ona mala od Robba, ima tako neuobičajenu ljepotu, al da onako dobro izgleda.. uf :D
EDIT: Joffrey i Tywin razgovor, baš sam se namijao :D
Nešto za knjigočitaoce (iako je nema u knjizi) o Talisi:
Theon.
= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Ja nju i dalje zovem Jayne Westerling.
Tormund kralj :pray: :pray:
ova serija je jednostavno pun pogodak od a do ž.
scenografija, način snimanja, preepic radnja, jebeni fantasy setting, žene. sve ima kvragu.
btw danas posudim knjigu u knjižnici za lagani reread i ostavim je somewhere u školi jer mi nije stala u torbu nego sam je u vrecici nosao jer sam imao tjelesni danas pa nije stala.
procitao sam prvu al na engleskom maltene na silu, pola toga mi nije "sjelo". prva knjiga na engleskom pa ono.. sad bih vec mozda mogao nakon LOTRa
Kralj mora proci tolikooo stepenica da dode na malo vijece,a ovaj mu kaze mozemo organizirati da te nose hahahaha
Odlično je snimana ta scena; kad kamera ode top-down iznad Tywna,znaš ko' je gazda :D
A one 2 ženske kod jadne lignje nitko ne spominje?
Bile su od boljih koje su se ikada skinule u ovoj seriji.
Nije to to kad se skidaju ove bezkarakterne kurve, ove šta imaju neku važniju ulogu je puno bolje za vidjet, ne zato što su nužno zgodnije, nego baš jer im znaš i karakter, gušt ih je vidit onda. Recimo meni Cersei nije niš posebno ali bilo bi kul je vidjet skroz golu, šteta što nećemo.
= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
šteta što ti nemaš manje od 18 godina ili da su one bar 18 da se možeš nadat za Aryu i Sansu xD
ovako ispadaš pedo xD
JOJ MRAVOJEDE VUČEŠ ME ZA JEZIK
Knjiški spojler, be aware:
Kak ne? Ima u petoj knjizi dobra scena gdje je ona gola, moraju to ubacit u seriju.= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
sumnjam da ce ta scena bit sexy, ako bude pretučena i ošišana na čelavo, zmazana itd....
ako vas to loži ok :D ill pass ^^
opak spojler u vezi njene golotinje
Nemojte bozu reć da ima golotinje na forumu
...young lions...
Tyrion :pray:
Oscara zaslužuje.
Kraj je isto dobar.
~~**Daario**~~
Pogledao i ja novi Game of Tits... Pardon, Game of Thrones. Onak', ok epizoda. Sljedeća je tek za dva tjedna.
jos samo 2 ep :(, koliko cujem sljedeca ce biti epic kao 9. prosle godine
Mmmmm, Melisandre je milfača samo takva.
A Daario bi kao trebao imati bradu i bojati se u plavo. Baš ono plavo, modro. Al valjda bi to izgledalo apsurdno na ekranu :D
Pa i nebi.
Ne, Daario si kosu i braduSboja u plavo :D
Valjda su mislili da bi ljudi krivo gledali na činjenicu da Daenerys ševi lika koji izgleda kao gusarski štrumpf?
izgledao bi ko one hipsterica sa filozofskog koje se boje u plavu
želim brži net