-
Re: Zadnja igra koju sam presao je...
Alone in the Dark
Prvi survival horror, definitivno zanimljivo iskustvo. Okultna tematika sa mnogo flavor tekstova koje nalaziš uokolo (uglavnom Cthulhu fanovanje, tipično za vrijeme), mnoge bizarne beštije i situacije. Kontrole su loše i moguće si je potpuno sjebati igru ako ne paziš što radiš, ali još uvijek je atmosferično. CD soundtrack je odličan i što se tiče rane poligonalne grafike, izgled ove igre mi je neobjašnjivo šarmantan.
http://i40.tinypic.com/66gfif.jpg
-
Survival horror, lol.
Izgleda ko dječja slikovnica.
-
Pokušaj nečeg realističnog u 1992. bi ispao kao govno. Ovako ima zanimljiv stil.
Plus, kao da su rani Resident Evili bili strašni lol.
-
Pa niko nije reko da su strašni. Ali nisu slikovnice.
A ok, nisam znao da je baš tak stara igra.
Ali ipak mi je smiješan ovaj brko kako trči i ove spodobe koje ga proganjaju.
-
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Jel emotivnije nego li HL 2: Episode 2?
The Last of Us je emotivna igra. HL2 je pucačina bez priče. Walking Dead je smeće.
Maloki, potvrdi ovo.
-
Ali W3DR4Ne, ta Half Life 2 ima imerziju, osjećaš se kao da si tamo i pucaš loptu metalnom peseku.
A ne nekakav The Last of Us gdje su stalno neke cutscene pune radnje i glup gameplay u kojem liku drhti ruka kad puca. Pa tu glavni lik i govori. Sramota.
-
-
E da. I Max Payne 3 ima emocije.
-
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Alone in the Dark
Prvi survival horror, definitivno zanimljivo iskustvo. Okultna tematika sa mnogo flavor tekstova koje nalaziš uokolo (uglavnom Cthulhu fanovanje, tipično za vrijeme), mnoge bizarne beštije i situacije. Kontrole su loše i moguće si je potpuno sjebati igru ako ne paziš što radiš, ali još uvijek je atmosferično. CD soundtrack je odličan i što se tiče rane poligonalne grafike, izgled ove igre mi je neobjašnjivo šarmantan.
Drago mi je da si se u ovo doba odvažio, i isprobao ovu igru. Atmosfera u igri će teško biti nadmašena (nešto tipa Another World)...
Kada se sjetim, koliko smo se frend i ja nauživali uz nju...Jedino nas je zona sa velikim crvom uvijek frustrirala :D
-
Uz bjesomučno sejvanje nije problem, makar sam morao gledati po prohodima što dalje par puta, nisam ja za zagonetke. Najgore što imaš ograničen inventar pa moraš ostavljat stvari koje će ti kasnije trebati po podu.
Brijem da ću Silent Hill sad.
-
E sonik jesil igro Sweet Home na NESu? Ja sam oduvan sa planete koliko je dobra igra. Lik nista nije slago.
-
Nisam, čuo sam spike na /vr/ doduše. Budem probao.
-
-
-
Neke igre jednostavno ne stare graciozno... :D
-
Ma s ovim Sweet Home. Neke stvari jednostavno ne ostare dobro po zakonima fizike i razuma, a tu definitivno spadaju igre s jebenog NESa. To ti može bit zabavno jedino ak te neke nostalgične uspomene vežu za to, a i tad dosadi nakon 20 minuta. Znam da sam s frendom nedavno probao igrat Sega Genesis koji smo godinama ubijali ko klinci, uspjeli smo ravno 5 minuta posvetit svakom naslovu koji je imao u kolekciji prije nego nam je postalo zlo.
-
NES je imao hrpu odličnih igara, pozivat na nostalgiju jer nisi sposoban uživati u njima je krajnje glupo.
Na Genesisu probaj igre od Treasure.
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
The Last of Us je emotivna igra. HL2 je pucačina bez priče. Walking Dead je smeće.
Maloki, potvrdi ovo.
The Last of Us je nabolja igra, Half-Life 2 je najbolji FPS i u nekim segmentima uzor The Last of Us, The Walking Dead je emotivan ali ne na razini The Last of Us.
Red Dead je druga najbolja igra i isto jako emotivna.
-
Moram odigrati taj TWD više :(
-
Najbolja stvar kod TWD-a je ta kaj te zainteresira za strip.
-
Mene se dojmilo to kak si stvaraš prijatelje odnosno neprijatelje ovisno o svojim odlukama koje su često jebeno teške i često životi ovise o njima. Pred kraj igre ima onaj screen tko je pošao za tobom i ima hrpa mogućnosti, sve ovisi o tim odlukama, pre jebeno.
-
-
On mi je bio drug od početka do kraja, jebo sam mater svima koji se nisu slagali s nama :D
-
I meni je najbolji, samo što u većini slučajeva slaganje s njim znači lošiju odluku,
-
Jedini put kad se nisam složio s njim je oko Larryja, koji je govno.
ali inače sve odluke su mu na mjestu. Sjebane, ali sve u svrhu preživljavanja ekipe.
-
Ali može se nekako izbalansirat da dobiješ većinom "pozitivne" ishode, ali onda ni sa kim nisi bff.
-
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
ali inače sve odluke su mu na mjestu. Sjebane, ali sve u svrhu preživljavanja ekipe.
S guštom sam pustio onog kripla u zvoniku, zastao na trenutak i mislio da li da ga dignem ili ne, i onda mi je Kenny mahnuo glavom i to je bilo to, blagoslov da ga se napokon riješim :D
Zbog te panjine mi je nastradala Carley :(
-
Ja sam vukao Bena do kraja. Crkne 5 minuta nakon zvonika, ako se dobro sjećam
-
Mene su svi iritirali i želio sam da što prije umru.
-
@Storm...
Da, to potvrđuje ono pravilo što je Maloki spomenuo...
...koga spasiš, prije ili poslije krepa :(
Volio bi vidjeti na koju foru ostaneš sam samcat, što moraš napraviti da te svi odjebu :D