Evo još nešto o Fireflyu.
So true!
Printable View
Evo još nešto o Fireflyu.
So true!
http://tvboxonline.com/wp-content/up...ameless-US.jpg
Osm mi je serija! I da, znam da ima UK orig...
Upravo pogledao prvu sezonu Dva i pol muškarca, umro sam :rotfl: :pray:
I ja sam umro... OD LOŠOSTI!!!
Valjda nisam dovoljno alternativan, a ni fanboy, pa mi je Two and a Half Men čisto ok serija ;(
Na 5. sam epizodi Modern Familyja, i zasad je urnebesni zakon. Edu O'Neillu je uloga sjela k'o budali šamar :D
Nema to veze s alternativom... Wtf fanboy - random riječi?. Serija ima najprimitivniji površni humor. Sve već viđeno i prožvakano.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Al kad se predloži da pogledate nešto što nema jebenog canned laughtera onda vam je to dosadno i nesmiješno.
Bljuje mi se od tog canne laughtera. NESMIJEŠNOST.
Jebiga, onda ljudi moraju razmisljat ako se hoce nasmijat.
Jebes to
Pod fanboy sam mislio na Charlie-Sheenoljupce. Ni meni se canned laughter ne sviđa, što mi koju kiflu ima netko ukazivati na smiješne trenutke u seriji ffs.
Ali opet, ne moramo to drugima nabijati na nos. Neka svatko gleda što mu se sviđa.
Toooooooooo!!!!!!
Jedna od najboljih serija koje sam gledao.
za mene serija je stvarno epic. dosao sam do 4 sezone, svaku vecer si na iphoneu pogledam jednu epizodu prije spavanja :)= Citat =:
Izvorno postao Aral
Tvoj život je teret na planet.= Citat =:
Izvorno postao Viper33
:D
Maestralni završetak Californicationa i Shamelessa :) Jebene serije.
Californication nije gotov, za deset dana počinje snimanje pete sezone i napokon izgleda kao da će sve biti uredu :)
Pogledah The Pillars of the Earth, ono ok je, povjesni fantasy il kako se to vec zove, previse fantasy-a al iopet ok, a i ona Aliena :)
Nego jel gleda ko The Guild, kakva je, jel se isplati gledat, gleda mi se neka serija al da ima bar 2-3 cjele sezone da se ima sta gledat, nije vazan setting samo da su zanimljivi likovi i da nije preozbiljno :)
Prije par dana je izašla 1. epizoda Borgias, nove serije. Jeremy Irons rastura kao i obično.
http://i51.tinypic.com/i5sric.jpg
Also Camelot.
SPOILER= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Samo sam čekao nekoga. :)
Bleh. Povijesni spektakli su yawn inducing. Osim Rima, Rim je rulao.
this.
dosadno mi to gledat
Pa Rim je katastrofa, cak i Pillarsi su bolji od toga.
Californication :(
Loš mi je kraj 4. sezone :(
Baš mi se i ne gleda ova serija više :(
= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
neznam, hank u zatvoru je previše apstraktno za mene. Hank na dobrotvornom radu, e to već može :D
Meni je kraj bio odličan, baš zato što jednom izgleda da ga je krenulo, ono prvi put u seriji da je sve donekle dobro, iako, lako je moguće da je jednostavno poludio i da je ono sve u njegovoj glavi jer ima nekih nelogičnosti u zadnjih par scena, ili bar neobjašnjenih stvari.
Također sam počeo geldati Breaking Bad, zasad vrlo zanimljivo iako malo sporije, Walter je dosta kul :)
pogotovo kad je bila pjesma you can't always get what you want :D
Dajte neku seriju koja se događa u pregrađima Amerike,nadam se da me kuzite XD
Kalifornija po mogucnosti
OC California lol.