Sta ustvari dobijem kad dobijem altairov armor? Helti su mi i prije njega bili na maxu (25 kvadratica ja mislin). I da li se moze on obojat u bijelo? Stvarno mi ne pase crni onako. Probao bih sam ali trenutno mi je nedostupan ps 3.
Printable View
Sta ustvari dobijem kad dobijem altairov armor? Helti su mi i prije njega bili na maxu (25 kvadratica ja mislin). I da li se moze on obojat u bijelo? Stvarno mi ne pase crni onako. Probao bih sam ali trenutno mi je nedostupan ps 3.
aljtairov armor je najbolji i neslomiv(unbreakable)...i kad bojas njegov armor sve sta farbas je unutrasnjost kapuljace :D
Fak, bijela boja mi je daleko najkulija. A nosat cu ga cisto jer san se pomucija da ga dobijen, a za bojanje lol :D . Sad cu vjerojatno lutat od grada do grada, ubijat templare, eventualno skupit koje pero ako ga nadjem i cekat brotherhood :) .
Kako se vade screensi iz igre? Probao sam sa print scr ali ništa. Ima li kakav poseban folder za spremanje screensa?
Instaliraj fraps. Programcic koji ti mjeri fps te pomocu njega vrlo jednostavno radis screense i snimas ingame video :wink:
Da, kako se nisam toga sjetio. Valjda sam mislio da mora postojati kakav mehanizam unutar igre. Nvm, thx.
ili ak imas xfire :D
zasto je ta igra retajna 16:9 i na 4:3 ekranu? imam jebene crne crte po ekranu -.-
Da, tako je bilo i u jedinici. Pre žalosno da nisu mogli napraviti podršku za 4:3 i 5:4 formate, ko SVI drugi proizvođači igara :(
Ma ubisoft je postao krajnje nemaran.
Kak ne kužite? AC 2 je kao i jedinica u potpunosti usmjeren na konzole te na PC-u dobivamo samo loš port sa onom zloglasnom DRM zaštitom. Igra se na konzolama igra na 720p ili 1080p rezoluciji pa je igra default složena za 16:9 sliku bez imalo truda da se prilagodi raznolikosti PC platforme.
ipak je odlična
Nije, ima DRM.
Ni najmanje, najbolji razlog za bojkotirati tu igru u potpunosti.
Ne smeta mi, stvar je principa :)
ja odigram odličnu igru, a proizvođač ne dobije pare > proizvođač ne dobije pare
Ne razumijem :/
bolje je meni da odigram piratsku igru (ja to naravo ne radim, govorim hipotetički), nego da je uopšte ne odigram, a proizvođaču/izdavaču dođe isto
Uopšte se neću truditi pojasniti :)
ne opet...zar nismo to prije 30-ak stranica raspravljali...
A još bolje je da kupiš original. Zadovoljan ti koji si igrao igru, i zadovoljan proizvođač što si je platio.
Ne bi taj original kupio ni da mi je pištolj naslonjen na čelo :)
Znam, igra je osrednja, ne isplati se. Plus stalna konekcija na internet je jako nezgodna stvar. Mislim da igra realno vrijedi 90 kuna ili čak manje.
Ne znam kakva je igra i, iskreno, ne zanima me. Ima DRM-> ne igram :)
Ja bih je za gore navedenu cijenu čak i kupio, jer je to dovoljno niska cijena da napravi kompromis uz nepraktičnu okolnost da se igra mora konstantno spajati na net, te nedostataka same igre, ali više od toga je pljačka.
Ček, samo ja i ti smo na forumu i naizmjence si odgovaramo na postove?
Izgleda da da... Možda su svi drugi mrtvi, a nas dvojca moramo obnoviti ljudsku vrstu? :shock:
U tom slučaju bih radije prepustio ljudsku vrstu izumiranju, hvala :>
Daj, ne mora ti biti bed, neki dan sam bio kod urologa, još sam uvijek raširen :oops:
Igra je fenomenalna, glupirate se :( Pere vas lažni moral kod igara, a maloljetnicu bi zaskočili čim bi se pružila prilika :D Znam te dovoljno dobro MC :D
Nema tu lažnog morala, ne bi ja zaskočio maloljetnicu ako mi kaže da ju moram ženiti poslje :)
Ovo je stvar principa, tipa: neću ostaviti napojnicu nesposobnoj konobarici, ne točim na Ininoj benziskoj, jedem bijeli šećer (jer je smeđi nahajpan kao zdrava hrana, a ima okus i izgleda ko govno) itd. :)