5MdSwgKtSYg
toliko o fenomenalnom VAC sistemu,a sto je najbolje kick opcija ne postoji pa je jedini nacin cekanje da likovima dosadi cheatanje :rotfl:
Printable View
5MdSwgKtSYg
toliko o fenomenalnom VAC sistemu,a sto je najbolje kick opcija ne postoji pa je jedini nacin cekanje da likovima dosadi cheatanje :rotfl:
Fino. Cheateri su se pojavili u manje od 24 sata. predpostavljam da su ih radili 15 minuta... :(
zanimljivo je to da ljudi koji su igru kupili preko steama jos nemogu ni igrat a vec ima cheatera na serverima kojih se nemoguce rijesit.
se zezas ili?= Citat =:
Izvorno postao Constantine
ovo me naprosto vuce da i ja pocnem cheatati u tom cudu od igre; naravno, cim ju kupim
sta bi se zezo :S
http://forums.gametrailers.com/thread/f ... 604?page=1
Spičit će im on ban, možda ne odmah, ali za par dana da.= Citat =:
Izvorno postao osvetnik_sch3l3
ako je uopce prepoznao cheatera,ai svejedno ih bude hrpa.
Ja sam kupio igru i piše mi da key code nije dostupan u mojoj regiji
Pa kako sad to? Jesi uzeo preko steama ili? Samo piše da igra nije dostupan u regiji?= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Očekivalo se da će brzo čiteri doć... A brijem da će ih sada biti još teže izbacivati i sl.
Ma neznam kupio sam u sloveniji u Big Bangu kad sam bio sa tatom
Ako hoćeš, budem ti pomogao preko TeamWievera 4. Snimi ga pa mi se javi, pa ću ti probat snimiti.
Na PM mi se javi, nećemo dalje tu.
Ma pito sam ih rekli su da pričekam par dana :( Kao dok aktiviraju sve keyeve
Je mi tko na pm može dati pouzdan link da si uzmem samo Modern Warfare 2 STEAM key, po prihvatljivoj cijeni? :roll:
netko na tek9 je ovo stavio
http://www.g2play.net/store/
Čini se da im je sajt trenutno down, prije par sati je radio
Ne brini se ti za to, prepoznat će ih.^^= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Iako je praktički nemoguće iskorijeniti cheatanje, VAC bi trebao zaustaviti veliku većinu.
Hm kolko sam upucen nemožeš uzeti samo key.= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Moraš kupiti igru i onda je staviti da se skida, i kada se skine 1-2% odes na jedno mjesto i tamo procitas key, cancelaš skidanje i... imaš key... :)
ma VAC je fail kao i PB, samo za razliku od PBa ne uzorkuje neke laggove na pojedinim kompovima.
Čini se ok, 217 kn, vjerojatno ću uzet to, nadam se da me neće zahebat.= Citat =:
Izvorno postao El Klinjo
Moji frendovi su od tamo uzimali keyeve za DoW2 i svima im je radilo. Ne bi trebalo biti problema.= Citat =:
[quote=The Fury]Moji frendovi su od tamo uzimali keyeve za DoW2 i svima im je radilo. Ne bi trebalo biti problema.[/quote:1gkgytf8]= Citat =:
Ja sam uzeo NFS Shift key od tamo i radi bez problema. :thumbs2: Većinu keyeva dobiješ odmah jer su već učitani u bazu, ne moraš čekati na mail. Jedino izgleda da im još nisu stigli i da je ovo preorder. Neka netko javi ovdje, ako je uzeo i odmah dobio key.
Meni steam aktivacija neće jer ne nemože u mojoj regiji. Jebi se steame, jebi se.
Moraš razumjeti da su steam keyevi grupirani po regijama. Postoji šansa da neće raditi.= Citat =:
:thumbs1:
kako nepotrebno kompliciraju stvari.
A jel itko ima iskustva sa XFire game storeom?
Kupiš igru i dobiješ key za svoju regiju, preko STEAMA-ofc, ne preko kojekakvih lijevih servisa, i nemaš problema.
Je, preko tih servisa je jeftinije, al' zato dobiješ key za regiju oko Azerbejdžana.
jel ima veze ako se igra kupi negdje drugdje? npr. ici cu sad u svabiju, tamo kupim i dali postoji mogucnost da ne mogu aktivirati key u hrv? hvala unaprid!
= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Bi, da se ima novaca
Modern Warfare 2 sells 7 million copies on day one
http://www.n4g.com/News-426752.aspx
Jak vam je neki bojkot. :rotfl:
Hmmm, nice. :D
Izgleda da ipak neću uzet igru sada, nego za božićne praznike, jer ako je MW2 MP zabavan kao u CoD4, izaziva preveliku ovisnost kod mene i ne obazirem se na druge važne stvari (obaveze, učenje, disanje, hrana).
Pa mislim da su svi bili toga svjesni ovdje ^^ Ali, to je ipak za konzole samo, na picek otpada samo jedan određeni dio. Al u svakom slučaju podatak je fascinantan, prodaje se ko lud.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Jel postoji mogucnost da ako kupim igru u svabiji da ju necu moci aktivirati u RH? molim brz odg, danas putujem! hvala