Dragon Age: Origins - odlična igra, ne pamtim kad me neka igra toliko zarazila :) :)
Printable View
Dragon Age: Origins - odlična igra, ne pamtim kad me neka igra toliko zarazila :) :)
SAW :pray:
Medieval 2 Total War, obožavam ovu igru.
P.S. Ak se neko čudil kaj me tak dugo nije bilo (sumnjam),krepal mi je internet
Tvoje sumnje su opravdane, inače igram Dragon Age: Origins i Psychonauts. Kad završim planiram odigrat Witchera i Mass Effect još jednom.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
King Arthur, Torchlight, The Witcher, Dragon Age, Kings Bounty Armored Princess
Kak to sve stignes igrati? :shock:= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ja sam sa slobodnim vremenom totalno u banani. Imam sada kolokvije za manje od tjedan dana, moram se ozbiljno posla primit. Prek tjedna nist ne stignem, posto sam non-stop na faksu, a i to malo vremena sta nađem, prosvrljam malo na forumu i sad sam jos pisal neke tekstove za hcl(budete imali sta citat u dogledno vrijeme :) ).
Inace, zavrsavam igranje SW The Force Unleasheda i planiram pocet SS First Encouter HD.
Ma lako je što igra 5 igara paralelno, nego mi je čudno što su od njih 5, 4 rpg-i, od toga su 2 stvarno story driven rpg-i koje je teško za pratit same po sebi.
Igram DA:O(super super igra,je da je igram samo vikendom i ponedjeljkom ali škola čini svoje).Nakon toga ću se vjerovatno vratit na MP CoD-a 2 ili 4 jer mi MW2 neradi i tako.
Pa nije tak problem, trenutno igram to kad stignem a ponekad igram samo po jednu igru. Ni ja nisam najbolje sa vremenom :( Torchlight nije neš posebno zahtjevan, Kings Bounty isto tak tak, Dragon Age sam skoro pri kraju a jedino je King Arthur zahtjevniji. Ovaj tjedan nemam fax pa malo više stignem, idući pak skoro opet niš :) Nekad ispadne da u sat dva uguram pet igara, al to ne znači da im se ne posvetim kak treba. Ja sam gamer sa iskustvom :)= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
to kao dobro?
Pored DA:O i Outcasta najviše me iznenadilo to da me opet uhvatila želja za prolaskom Freedom Fightersa. Comrade Tatarin. :)
left 4 dead 2 ;)
Di se toga sjetio :pray: Kakva je to dobra igra, dođe i meni da je sad igram :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
DA:O i L4D2. :D
Oda, baš sam se i ja sjetio ovih dana.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Također.= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Sheep, Dog'N Wolf (upozorenje/znak na početku igre koji govori kako ova igra može izludit ljude je bio istinit :( )
Black & White 2
Trenutno SW Kotor te planiram jos ovaj tjedan pocet Dawn of War 2
Star Wars: Dark Forces
Što reći, igru bih opisao kao početne levele Jedi Outcasta. Ali puno, puno bolje. Pogotovo cut-scene.
SW Kotor, a i sad ću počet Alone in the dark.
Modern Warfare
SS2 :)
delicious - emily's holiday season
saints and sinners bowling :pray:
The Saboteur
Tropico 3, The Path, Dreamside Maroon, Eschalon Book I
i...
Richard Burns Rally
:pray:
Modern Warfare 2
Pes 2010
Dragon Age