Ispali ste opsjednuti tim stvarima.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Printable View
Ispali ste opsjednuti tim stvarima.= Citat =:
Bome, i ja bi crko, priznajem!
:rotfl: :rotfl:= Citat =:
pricam sa frendicom prek msna i spomene ona:
bas sam danas srela jednog emača iz osnovne, visok je metar i žilet
:pray: :pray:
kaj je tu smijesno? neznam kak kod vas, al kod nas u vz-u se uvjek tak govori...= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
moja cura veli metar sumska jagoda... lol, e, to je smijesno...
emo=oni koji se režu/rade samoubojstva te stajno bičaju mozda? kuzis sada? metar i žilet?
aha, prvo nisam obracal paznju na tu povezanost, kad si boldal samo zilet, a da si boldal i emo, onda bi odma skuzil...
Kod nas je ćevap.
Inače,evo par bisera jednog lokalnog retaja:
Zašto su Slobodana Miloševića zvali Slobodan?Jer je pucao slobodne udarce!
Što je kolodvor?Kolo od dvora.
Zašto ispod Savskog mosta teče Drava?Jer je ispod njega Dravski most...
Ovo je tek malen dio malog milijuna gluposti koje taj govori.
Profa neki dan
Koja rijeka teče ispod Save?
1.Pita učitej iz povijesti da kako su prije ljudi trgovali i putovali iz dubrovnika u tuzlu i sarajevo,a javi se jedna...pa brodom.
2.Opet učitelj iz povijesti pita jednu curu da kojim jezikom govore u latinskoj americi,a ova pa onako ponosna Latinskim
3.Učiteljica iz biologije pita koja je poznata rapska(otok rab) endemska vrsta a kaže jedna Velebitska Degenija
Večeras u Otvorenom neki lik: "Ja sam Bogu hvala ateist...". Možda nije provala stoljeća, ali je lik blesav ko ponoć :rotfl:
A lol. Ja sam gledao samo jedan dio toga jer mi se ne da slušat one specijalce loše koordinirane bedastom voditeljicom. Ugl, onaj Mijić iz Novog Lista me nasmijao, kad se počeo svađat s njom...= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
O čemu je bila emisija?
Nemam pojma, samo mi to upalo u uho :P A inače oni komentiraju dnevne događaje itd.
O kamionima. lawl.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
glupi indexovi novinari...
http://www.imagesforme.com/out.php/t490689_ronilac.jpg
novinari indeksa su bogovi jebeni :pray:
O ukusima se ne raspravlja no eto:
Evo šta reče jedan lik nakon koncerta Cynika i DragonForcea:
"This band sucks. I had to sit through this bullshit, but I got to see DragonForce."
Večeras igram TF2 na i sad likovi pričaju na mic. I jedan od njih cijelo vrijeme šapče. Nakon nekog vremena jednom dosadilo i pita ga ovaj: Why are u whispering? A ovaj onako cijeli uživljen: Beacuse im a spy!!! Ja sam se razvalio :rotfl:
A TF2 je....?
Team Fortress 2 :D
:pray: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao serijski samoubojica
No further comment neded. [Imam potrebu to napisati kad mi se post sastoji samo od smajlija. ]
Nije to ništa, trebate vidjeti neki RP server u GModu, kad hrpetina likova misli da su ninje, kokoši ili kornjače, a naravno, imaju mic ;D
Jedan na Facebooku:
= Citat =:
***A MI SE!!!
ja kad sam odgovarao engleski,majku im jebem sad je ovo opšte poznata stvar na msnu :)
http://slike.hr/slika.php?z=provala0.jpg
inače simon je neki dečak na ljetovanju
= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
:pray: Dvadeset strana sam čekao ovo. Dvadeset strana i sedam dana. Vrijedilo je čekati. :pray: Volim ljude koji vode diskusiju a ne znaju ni osnovne stvari. I just love 'em, čisto jer ih se lahko owna. ^^
Ali shvaćaš da vjerojatno 76.28% ljudi neće shvatit zašto bi to bio ownage :P
Onda 76,28% forumaša vjerojatnoSnije završilo peti osnovne.
[quote=Sgt. Bull]= Citat =:
Izvorno postao "Sgt. Bull":g5eo8ict
:pray: Dvadeset strana sam čekao ovo. Dvadeset strana i sedam dana. Vrijedilo je čekati. :pray: Volim ljude koji vode diskusiju a ne znaju ni osnovne stvari. I just love 'em, čisto jer ih se lahko owna. ^^[/quote:g5eo8ict]
Potpuno te kužim, šta je još najgore, iako si ga totalno pokopao, lik još nešto bulazni da je njegova teorija bolje dokazana od evolucije.
pitamo ti mi jednoga zbunjenoga tipa:
Mi:Koja rijeka teče ispod Savskoga Mosta?
On:Ček nek se sitin......a jel Drava...
xD
IMe tipa neću spominjat....
:rotfl: