= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Ja mrzim kada je napajnje dolje .Usisava prašinu sa poda ili ne usisava ništa ako se filter zapuni .Kako držim kućište ispod stola to bi značilo da ga moram svako malo vaditi , preokrenuti kako bi izvadio filter i očistio :( .Ne treba mi to u životu .Nije crno iznutra ? Pa kada zatvorim bočnu stranicu može biti i fluorescentno zeleno jer ga ne vidim jednako kao i kablove.Diskovi bolje da su okrenuti prema unutra jer prednji vent jedino tako i ima smisla .Hladi diskove učinkovito po dužini a ne smetaju apslutno ničemu jer stane i najduža kartica .I koliko vidim ovaj tvoj NZXT nema utor za flopi sa prednje strane .Ni ja ga ne koristim već deset godina ali koristim potenciometre koji su rađeni za takav utor pa ako to nema to mi je onda ogromna mana .Zalman to ima i to onak sexy na dnu :thumbs2: .A rupe i to skoro po cijelom gornjem dijelu kućišta su mi :toilet:
Pored ovog Zalmana ovi NZXT su druga klasa...pogotovo po izgledu .
Za napajanje odolje - na mnogima se može okrenuti da zrak vuče iz kućišta. Tako sam ja moje okrenio. Dakle napajanje mi je dolje, no vent je okrenut ka unutrašnjosti kućišta. Taman mi jedan Sharkoon 120mm bočno puše u prostor između grafe i napajanja tako da oboje imaju finog svježeg zraka. I to napajanje odolje tako okrenuto uopće nije loše.
Za boju unutra - slažem se. Većini kućište stoji zatvoreno negdje dolje i ne gledaju ga iznutra.
Orijentacija diskova je bolja bočno. Tako je lakše vaditi/mijenjati diskove. A problem "propuha" riješen je rupama na kavezu.
I da, rupe odgore imale filtar ili ne, imale vent ili ne su bezveze. Ako ima vent, kad je komp ugašen prašina upada. Direkt na ploču i hladnjak procesora. I grafu.
Ako ima filtere, opet njih treba čistit. Kakvi filteri budu ti ventovi ni nemaju smisla uz njih jer je protok smanjen...
Dakle još jedan sličnomišljenik koji bi prije uzeo Chieftec Giga DF-01B nego NZXT Beta. :thumbs2: