Mrtvo telo. Damn
:)
Printable View
Mrtvo telo. Damn
:)
Ma ne toga. Mislio sam opcenito.= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Na nekom forumu .... nije važno kojem .
Jeli istina da su terrani u prednosti naspram protosa i zergova ?
pa napocetku imaju +1 populacije sto zna pomoc, ali svi imaju svoje prednosti...
ida
igram uglavnom sa zergovima. gg?
napocetku ih rusham malo i onda radim ekonomiju i idem na brood lorde. oni su tako epic, tako su jebeno epic.
Meni kao SP-ašu, Terrani su pre pre pre pre OP :D Jebote ubijem 2500+ zergova sa 15 Battlecruisera i 6 Siege Tankova bez da iti jedan krepa :rotfl: No to je valjda do SP-a...= Citat =:
Izvorno postao picipolivadi
a igraš na.....EASY !! :P
A ne, igrat ću na brutal da izgubim živce na igri :) Ja sam isto prešao na easy, pa na normal, sad šiban na hard.
A di easy covice.. Pravi muškarci odma igraju na hard 8)
Odigrao sam na Normal i bilo mi je pre pre lagano, bez ikakvog izazova. Danas sam počeo na Brutal ali nakon prve misije sam izgubio volju pošto sam se sjetio koliko mi je kampanja bila zanimljiva :D Rađe ću nabaciti koji skirmish ako me primi volja...
True. Ja skirmish derem na dnevnoj bazi, uber je zabavno.
U skirmishu mogu upravljati sa svim rasama?
Da :(
Od kud si ti? S Marsa? :) Naravno da možeš, o tome pričaju od kad je igra razbijena na tri dijela. Pravi gušt je igrat sa zergom ili protossom nakon kampanje.
Jebiga, nisam još probao. Mislio sam da su i Skirmish stavili Terran only :D
Da, to bi onak bio najveći fail ikad :) Trenutno derem sa protossima, nekako su mi kul. A kolko tek mapa ima na izbor, predobro.
Ja bi odigrao sa Zergovima, pošto sam Protosse barem do jedne mjere isprobao.
zergovi su kul
Sad sam igrao sa Protossima, najbolji mi je Void Ray. :D
void rayovi su za kurac xD je dobro je sto se povecava dmg ali to unekoj bitci nemres iskoristiti a i ima neki mali cap. provjerio na onim rusevinama :D stane kod 33 ja mislim :D
Voidi su moc. Npr, jucer u jednom placement matchu moj void protiv neprijateljskog voida. Njegov je bija u punoj snazi i moga popapalo te izgubija partiju. Al dobro to je bija jedini poraz u placement sistemu i ubacilo me u gold ligu. Igram sa random rasom :P
StarCraft II Top 200
Top 200 EU igraca SC2
hahah izgleda da je whitera postao duckloadra
Upao u diamond ligu 8)
Bravo!
BTW, igrao sam do sada 1 meč, pukla je konekcije i morao sam prekinuti.
A pobjeđivao sam. :(
predoh kapmanju veceras.
razocaran. totalno sam ocekivao sto ce biti i kako ce to biti. uzasna prica.
scene su kvalitetno odradene i super izgledaju no opet je igra za 1 prelazak i nist vise. moji mp dani su iza mene tako da se time necu ni zamarati bzvze. skirmish bi mogo tu i tam nabaciti, ali opet mi se cini da nije to to.
wanna play fear combat?
rfafydsg ne izazivaj me xD
al ne, neda mi se skidat jos pogotovo sad kad je otkazana pb zastita.