Preporucam da procitas prvo mangu.
Imas Trigun i Trigun Maximum.
Trigun je raden za mladu publiku, te je time neozbiljniji, pa odaberi sto ti se svida.
Enikejs, preskocio sam Trigun te danas poceo citati Trigun Maximum.
Printable View
Preporucam da procitas prvo mangu.
Imas Trigun i Trigun Maximum.
Trigun je raden za mladu publiku, te je time neozbiljniji, pa odaberi sto ti se svida.
Enikejs, preskocio sam Trigun te danas poceo citati Trigun Maximum.
Meh, očekivao sam neki gunfight, a ne ovoliko zajebanciju. Nisam raspoložen za to, probat ću neki drugi put.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
[quote=Sonic_Moronic]Meh, očekivao sam neki gunfight, a ne ovoliko zajebanciju. Nisam raspoložen za to, probat ću neki drugi put.[/quote:1wq335yz]= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Jesam rekao da, kako serija napreduje, glavni lik prelazi iz baka u badass. Prvih par epizoda je totalni pacifist, ali čekiraj još koju i nagledat ćeš se ganfajtova...
Soniče nemožeš sudit cijelu seriju po temelju prve epizode. Uzmi za primjer jedan School Days, počne sve lijepo i slatko u prve 3 epizode, zatim postaje psihološka zavrzlama te da bi se nakraju pretvorio u bloodshed 8)
Ali je moe.
Ali dobar moe.= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Cannan je bio očekivano dobar. Lol @ meat buns :)
Aoi Hana je i dalje ok. Ako sam dobro skužio, mislim da je bio yuri love između one dvije na kraju epizode http://upload.wikimedia.org/wikipedi...smiley.svg.png
Završio sa Lucky Star repriziranjem... Pitam se koliko dugo ću izdržati da ne pustim neku epizodu. :P
Moram i OVA pogledati.
Sad ću dati još jednu šansu Trigunu.
Yui-neesan je prejaka. :)
Inače, i dalje pokušavam igrati Utawarerumono kad god stignem, samo što mi je borbeni dio malo prelagan. Hebiga, ipak sam odrastao na Vandal Hearts i FF:T.
Nabavio, radi :D.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Znaš možda kako se uključuje full screen? Nisam nigdje u opcijama vidio (bar ne u izborniku, dalje nisam isprobavao jer ću ju igrat kada završim s animeom), a alt+enter ne radi.
Inače pogledao prvu epizodu Bakemonogatari, nekako čudan, neshvatljiv, no zanimljiv anime s prekrasnim vizualnim stilom. Fight Ippatsu je i dalje nastavio sa Ecchi/Comedy tokom. E da, pogledao i She And Her Cat, predobar crno-bijeli anime iako traje samo 5 minuta. Makoto Shinkai ima prste u ovome tako da automatski valja :)
Glavno da ti stalno započinješ nove stvari, a ne bi pogledao što ti Sonik kaže. :-x
Pogriješio sam u vezi TrigunS- odličan je. Štih rula.
Mogu li ja ovdje pitat,baš bi volio malo pogledat nešto,ali neznam kako se zove.Gledao sam na njemačkoj televiziji,mislim da je bio rtl(kod frenda) radi se o neki piratima(gusarima),i jedino čega se sijećam još je da je bio neki dečko u toj skupini i neki lik koji je mogao rastezati tijelo,kao ona ninja iz fantastične četvorke,jel itko zna o čemu čaprim?
One Piece :)= Citat =:
Izvorno postao la50
Da ne ostane na prošloj strani samo
@Arby
@Sonic= Citat =:
Izvorno postao Raz
Traje 5 minuta, a pošto je od Makotoja... bilo je jače od mene :)
Eh, da... evo sva 3 awesome Utawarerumono openinga^^
Utawarerumono OVA OP
Utawarerumono Visual Novel OP
Utawarerumono Anime OP
You've finally came to your senses. <3 <3 <3= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Oke trebam info o jednom animeju.
Gledao ga na RTLu prije 7,8 godina.
Glavni lik je neka ženska koja bježi od nekoga i postoje neki stvorovi(dobroćudni) koji joj pomažu npr neki veliki kameni lik itd.
I nešto se sjećam jednog broda gdje je glavni negativac,atmsofera je dosta tmurna i čudna.
Ne znam,bilo mi je vgg tada.
I da shvaćam da sam opisao 50% Shounen Battle mangi,ali je žensko. :D
E i da bilo je tehnologije ili magije nekakve,ali nije bilo toliko izraženo,glavni lik je bio u srodstvu sa tom ženskom.
@Raz:
Imaš u optionsima za namjestiti Movie Mode na fullscreen, to je meni u biti igru stavilo u fullscreen.
@Nodakim:
Howl's Moving Castle?
Ne znam jer nisi dao nijedan specifičan detalj koji bi me možda podsjetio. Je li bila serija uopće?
@la50:
Mislim da je One Piece.
Serija je.
A ne znam kakve detalje da dam,bila je jedna epizoda s vukovima i neka epizoda s grobljem.
Puno akcije,malo mindfucka.
Možda je glavna ženska bila obučena u tamno crveno,a možda nije.
I taj negativac joj je možda bio otac i on je bio moćan i zločest.
Na tren sam pomislio da misliš na Witch Hunter Robin... ali onda sam se sjetio da je ovo Hrvatska. Mislim da znam na koji misliš (je li možda ta cura imala neke pratioce od kojih je glavni nosio mač, a svi su baratali elementima i koji su je općenito štitili (rane epizode su bile u nekom raspadajućemu dvorcu, ili tako nešto)?), ali ne mogu se sjetiti imena da me ubiješ. Da ne spominjem da sam bog zna kako su ga naši preveli.
Njemački RTL btw. i ne znam moguće je.Jedino sam siguran da je bila slaba i da su je štitili.
Pa taj Witch Hunter Robin dosta odgovara opisu, jesi provjerio?
Nije,ali izgleda dobro pa bum pogledao.
I uz to sam naletio na Saikano,čini se bizarno.
edit.
I nije bilo takvih gradova modernih.
Pogledao Trigun. Kickass, ali ću sada zbog conclusive, yet inconclusive endinga morati čitati i mangu. Woohoo. Kao da nisam već prebukiran. :(
Inače, što se tiče ocjene... Ajd, recimo 9/10.
Da da, Trigun rulzz. Ja sam i dalje na Kemeko DX, svakom epizodom me sve vise i vise sokira xD
One Piece - Portgas D. Ace je sin od Gold Rogera o.O
Damn, dodje mi da to pocnem gledat 8) Vidjet cemo kad dodjem s posla...
Završio Nan-Tunku story arc u Utawarerumonou igri... bio je začudo kratak.
Inače, pogledao novi Umineko no Naku Koro ni i mišljenja sam da Mariu treba zatući dok ne dođe pameti.
Ja sam mišljenja da je Maria ta koja "tuče" :) , no opet... kažu da vještica nema oblika tako da imam osjećaj da može manipulirat sa više osoba, ili možda biti više osoba :o
Došao sam do 15 epizode Utawarerumono koja na kraju potvrdi koliko je Hakuoro badass 8)
E da, ne moraš čekati do kraja anime da počneš igrati iz razloga jer je anime u biti kraće prepričavanje igre.
Zbog toga sam se i bojao igrat jer ću si na neki način spoilat anime i onda mi neće biti tako zanimljivo. No dobro, vjerojatno ću već završit s animeom dok dođem tek do djela gdje sam sad tako da nemam brige. Doduše, ovako ću si pak spoilat visual novel, argh :)
Eh, da. Nadam se da će danas ili sutra izać Sora no Manimani inaće ću bit prisiljen reprizirat prvu epizodu :)
Hvala Raz i Arbiter of Change na odgovoru,to je to.
Naruto
Samurai
Kako sam pogodio,epic.
:pray: