Vjerojatno najbolji bundle ikad.
Printable View
Vjerojatno najbolji bundle ikad.
GTA5 i Last of Us? To je bolesno.
I još 500GB verzija - sve to za 1800kn.
Asti, sad kad nikako nemam pare... :((((
još da šalju u hrv
pa probal sam naručit od njih prije neg kaj sam sebi uzel, i komotno me odjebali
To je bilo tada. Sad šalju u Hrvatsku.
Beyond: Two Souls, God of War: Ascension, Gran Turismo 6, Ni No Kuni, The Last of Us, pa sad novi Dragon’s Crown i Puppeteer, pa i novi Sly Cooper i nadolazeći Ratchet&Clank (za koje kažu da se vraćaju korijenima). I onaj indie Rain. I još hrpa japanskih anime RPG ekskluziva.
PS4 se rađa, a PS3 je življi nego ikad!
Current gen i dalje rula. Nema se tu što drugo reći.
sljedeći mjesec na PS+:
PS3: Far Cry 3
Dragon's Dogma: Dark Arisen
Giana Sisters: Twisted Dreams
PS VITA: Street Fighter X Tekken
Touch My Katamari
opet odličan mjesec (čini mi se da se ponavljam svaki mjesec :D )...da je Dragon's Dogma i dvije gluposti, ja bi bio i čist zadovoljan...mada Far Cry 3 bi radije odigrao na kompu, al kad je već tu...stavio i za VITA-u budući da su neki forumaši nabavili/naručili...
za mene ništa
srećom pa sam si kupio GTA V, MGS Legacy i Dark Souls
imam kaj za igrat do GT6,MGS V i Dark Souls 2
možda nažicam u međuvremenu Malookog da mi posudi The Last of Us
E baš mi ga jučer frend vratio, javi kad ti bude trebao.
Mene zanima Dragon's Dogma.
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
moš mi ga odma danas dofurat :D
iovako ne delam više =(((
Ak slučajno budem ponovno išao u Karlovac dobacim ti.
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
može, al bez žurbe, jer sutra kad stigne(ako, možda opet iz nepoznatih razloga pošiljka zakasni) GTA V onda samo to igram :D
Ja baš naručio Dark Arisen prije par dana (a već imam originalnu DD).
jesi prošao? zanima me koliko traje otprilike...
30-40 sati.
Pauza?
Dogma?
Meni je trajala oko 35 sati, možda i više.
No, ima puno, puno backtrackinga.
Čujem da su u Dark Arisenu to maknuli i da odma dobiješ quick travel kamenje i u originalnoj kampanji (koju DA sadrži).
A za sam DA čujem da je to jedan veliki, brutalni dungeon i da se ne isplati ići tamo prije levela 50 (a ja se ne sjećam jesam li ga dostigao u prvom prolasku originalne kampanje).
W3DR4N, jel još prodaješ Ico & Shadow of the Colossus Classics HD?
Prodao.
Ako netko ima u planu uzimat Beyond Two Souls, nek si čekira ovo.
Znam za to. Ali nije mi ta igra prioritet. Tek kad bude jako jeftina.
Skuplja se za DS2 Kollectors. I sad moram novce nekak sakrit sam od sebe, da ih ne trošim na druge igre. A to je teško.
Steelbooks su zakon, ali samo za neke bolje RPG-e, koje baš želim imati i skupiti nekoliko izdanja. Kao DS, DS2 i slično. Šteta što ga D.Dogma nema.
A Beyond ću uzet običnu ediciju, osim ako steelbook ne bude jednako jeftin nakon nekog vremena.
Uostalom, na tom steelbooku su samo glupa slova. Ni blizu onom od DS:PtDE ili Castlevania:LoS.
Edit
Base ima bolji steelbook. Osim ako to nije isti, pa Zavvi još nije pravu sliku stavio.
http://www.base.com/buy/product/beyond- ... sseps3.htm
Po sadržaju je isti, može bit da je na zavviju samo stara slika.
Vjerojatno. Vidim da ne piše Zavvi exclusive.
Ne kužim, hoću kupit PS Plus, upišem sve podatke od american kartica i kaže mi da podaci nisu dobri, odnosno broj kartice. Kad sam kupovao npr. D3 ili SC2 preko neta bilo je sve ok...ne kužim.
Pogledaj koje sve kartice podržava, jesi li sve stvarno ispravno upisao i slično.
Nego: Welcome to the club!
Mislim da ti ima veze s tim gdje ti je kartica prijavljena, tj. ti kao Hrvat i karticom napravljenoj u nas možeš platiti samo EU PS+ pretplatu direktno kroz Sony servis da bi se spriječile pronevjere. Ili bar mislim, vjerojatno će me Wedran ispraviti. Ako neće to jednostavno uzmi 30/60/štagod dana PS+ prepaid na Amazonu i registriraj key. Samo pazi za koju je regiju key.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Tnx. Znači to u biti onda podrazumijeva i kupnju igara preko storea?