U jugi su filmovi bili bolji.
Printable View
U jugi su filmovi bili bolji.
U jugi je bila ćirilica.
i crnci
Machette Kills
Loše.
Nakon dobrog i zabavnog prvog dijela, ovaj je teško forsano smeće.
Radije pogledajte samo trailer. Više vam ne treba.
Amber extra hot.
4/10
Mud
Odličan.
Sporiji tempo, ugođajem podsjeća na Clintov A Perfect World.
Preporuka.
8/10
Kick-Ass 2
Iznenađujuće dobar i zabavan.
Na razini prvog. Ne kužim baš imdb ocjenu.
Daleko najbolji ovogodišnji superhero film (novog Thora još nisam gledao, ali zna se).
8/10
Ima ih barem desetak odličnih.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Inače Paul Walker poginuo u saobraćajci :( .
Iz 2012. i 2013.?
Još nisam gledao nijedan dobar.
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Onda da ti ja preporučim dobre filmove, nadam se da nisi mislio isključivo na SF
2012
Django Unchained, Skyfall, The Dark Knight Rises, Life of Pi, Silver Linings Playbook, The Perks of Being a Wallflower
2013
Gravity, Prisoners, Man of Steel, Star Trek Into Darkness, The Great Gatsby, Only God Forgives, Before Midnight, Captain Phillips, The Way Way Back
Svaki film sa Steve Carellom je automatski 0/10
U The Way Way Back je on sporedna uloga sa manjom minutažom i ne glumi nešto što bi očekivao od njega. Sve u svemu napravio je posao vrlo dobro.
The Philadelphia Story
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ory-(1940).jpg
uvijek kad pogledam neki stariji film, zapitam se gdje su danas dobri scenaristi :(
8/10
Vratili su se u drame.
Ja kod tih filmova iz 40-50ih volim što imaju očit dramski utjecaj jer medij još nije bio razvio svoj jezik. Danas će neki reći da je gluma loša i pretjerana a dijalog neuvjerljiv, no to mi je nekako i poanta. Ovako čitajući plot na wikipediji zvuči nezanimljivo, ali vjerojatno su larger-than-life emocije i lude zavrzlame.
Meni upravo takva gluma odgovara, a James Stewart mi sigurno spada među 3 najdraža glumca. Općenito ti holivudski klasici su mi najdraži filmovi. Na Božić ću vjerojatno reprizirati It's a Wonderful Life.
pa dijalog je upravo ono što drži ovaj film zanimljivim i dobrim...= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Pogođeno u srž. Ipak je najveće smeće 2013 Now You See Me. Jedini je probavljiv film koji sam gledao je Prisoners, al je i tu kraj usran i predvidljiv već nakon pola sata filma. Inače je ostatak filma ok.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Jeste vi pajceki.
Prisoners je odličan, Star Trek Into Darkness rula neizmjerno, Kick-Ass 2 rula, Iron Man 3 je zabavan, Oblivion čist ok, Pacific Rim i World War Z gledljivi.
Siguran sam da je i Thor 2 sasvim solidan. Hobbit 2 će rulat. A i Gravity je vjerojatno dobar.
Ja mogu posvjedočiti da nije.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ire_poster.jpg
Nije loš, nije loš.
Malo su se stvari "zatwilightale", tj. polako pretvaraju u ljubavni trokut (knjige nisam čitao pa ne znam u kojem se smjeru ide ili ne), ali ajd ok, prežvače se. Barem je uvjerljivije od onih gluparija.
Gluma je sasvim dobra (mada su sporedni likovi puno više stereotipni ovaj put), lijepo je snimano. Film, kao i prvi dio, jako dobro funkcionira kao alegorija opće društevnopolitičke slike danas.
Bedara je što je nekako čudnog tempa, tako da se čini kao traje tri put duže (mada su 2ipo sata već ionako podosta) i što je kraj jako cliffhangast.
3.5/5
aj ne seri da ovaj mala ne glumi nebi ni gledo film :P
Index i slični portali ga hvale, mora da je i on kanditat za smeće godine. Btw. Wind tebi je TWD jeben, daljne rasprave nema.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Uf, ima jedna scena di je obuku u neko tamno usko odjelo s ogoljenim dekolteom. Jao :D= Citat =:
Izvorno postao flander
Daj link na scenu.
Pa i nema.= Citat =:
Izvorno postao Izgubljeni
Ja znam što valja.
Ti ne znaš.
The end!
Tako cu i ja morat :D (makar mi prvi dio iznenadio kolko mi se svidio)= Citat =:
Izvorno postao flander
Inace pogledao konacno Zodiac-a. Nekako mi je brzo prosao i cini mi se da dosta stvari nisam pohvatao al dobro.( u skorije vrijeme cu ga valjda reprizirat).
Prica je lijepo odpricana. 7/10
Lincoln
http://www.movieleadership.com/wp-co...ape-poster.jpg
film je dobar, no očekivao sam daleko više..na momente je dosadan...Daniel Day-Lewis je dosta dobro odglumio no opet ništa revolucionarno kako sam svugdje čitao...svi ostali likovi su vrlo površno odrađeni (ne znam za što je Tommy Lee Jones dobio nominaciju, ono ima dobre scene u cijelom filmu)...ok film o političkim igrama i važnom događaju u američkoj povijesti...
7/10
Star Trek II - IV
Ovi čine nekakvu trilogiju, pa da ne pišem za svaki zasebno. Po meni ne dostižu kvalitetu prvog filma, ali su itekako zabavni i odlični filmovi.
Četvrti je upola komedija i uživao sam u njemu možda najviše. Spockova imitacija slenga, golden. :D
Iceman
Odlican. 9/10
Netko mi je preporučio da pogledam
Prisoners
Dabog da ga Markička uvjerila da glasa ZA. Takav mrtvi smor od filma.
1/10
Još uvijek u potrazi za bar jednim gledljivim filmom ove godine.
Ako ti se ne svidi Machete Kills, za tebe nema nade.
Zašt ne valja Prisoners? Osim što je predug, al' ono, meni nije bio dosadan.
Ma on ti je naviknuo na konzolaške interaktivne filmove, tj. napravio je evolucijski iskorak, pa mu više obični filmovi nisu zanimljivi ako tijekom gledanja ne mora pritiskati X.
Hunger Games 2 - 8.5/10
Super film, još jedinicu nisam uopće pogledao, ali sam pročitao sadržaj. Ima nekakvih nelogičnosti i pizdarija, ali mi se sviđa cijeli setting, razvoj filma i tako
Pa zašto bi gledao drugi bez prvog?
Elysium
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ium_Poster.jpg
4/10
Vizualno izgleda jako dobro i prvih 20 minuta izgleda da bi moglo biti sasvim solidno. Onda nakon 50 minuta si mislite da je pametno da sad ugasite, ali ipak gledate dalje samo da vidite količinu gluposti ubačenu u film. Ne znam da li je problem u meni, možda sam prezahtjevan, ali jebote pa dal je itko pročitao taj scenarij prije snimanja filma ili su samo snimili hrpu scena pa ih spojili najbolje kako su znali. Apsolutno ništa u filmu nema smisla, puno rupa i glupih situacija koje proturječe jedna drugoj. Ide mi na prozor forsiranje specijalnih efekata, a priča neka ispadne kako ispadne. Nije mi jasno za koga se snimaju takvi filmovi i tko uopće odobri film sa takvim zapletom.
U Elysiumu 2 će sigurno Jodie Foster skužiti da sustav ima i gumb za reset pa se opet vrati na vlast.
Stvarno se lako pohvata što se događalo u prvom pa ne vidim zašto ne= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Nema veze što se lako pohvata. To se ne radi.
Šteta za ovaj Elysium. Još nisam čuo riječi hvale za njega.
Pa kak sad tak loše nakon vrlo dobrog i zabavnog District 9?
EDIT
A ima solidnu ocjenu na imdb. Ipak ću pogledat.
Would You Rather
Dosta dobar psihološki torture triler.
Likovi su pozvani na večeru kod bogataša gdje igraju igru i odabiru između dvije loše stvari, bilo za sebe ili suparnike.
Pobjednik (preživjeli) bi tada bio financijski zbrinut.
Bogataša glumi Jeffrey Combs, koji rula ko i obično.
7.5/10
Elysium smeće, istina da sam pogledao samo par scena na preskoke, al baš smeće. Tebi vjerovatno bude odličan, svakako ga pogledaj.
Somewhere
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...re_Poster.jpeg
Film koji prikazuje isprazan život holywoodske zvijezde (gotovo dokumentaristički, što je po meni loše)...Dorf je dobar i glavnoj ulozi no sam lik kojeg glumi nije zanimljiv i gledatelj se ne može povezati s njim te ne funkcionirao dobro kao protagonist filma...lik njegove kćeri je jedini zapravo zanimljiv (i dobro odglumljen od Elle Fanning), te bi vjerojatno ispao bolji i zanimljiviji film da je priča ispričana kroz njezinu perspektivu...glazba je minimalistički korištena, no gdje je ima je prilično dobro uklopljena..
pomalo dosadnjikav film, ali na neki način mi je bilo i zanimljivo vidjeti prikaz života Johnnyja Marca...
5/10
Requiem for a dream.
Sto reci , nista inovativno. Film je prakticki dokumentarac za one kojima to treba.
6.5/10
:(