http://m.ign.com/games/red-faction/pc-14872
Printable View
Narod.hr je sponzoriran od strane Bandića zato jer je on blisko povezan sa UIO koji upravljaju portalom, ali ne vidim nikakvog znaka da ijedno državno ili europsko tijelo daje podršku. Za Bandića samog ionako nije čudno jer se radi o čovjeku koji mirne duše i bez ikakvog backlasha može gradskim novcem financirati vlastitu stranku.
I da, to što se drugi portali ne uklapaju je izrazito bitna stvar, to je samo potvrda da država selektivno gura samo svoje agende. Kriteriji su prilično jasno vidljivi - što više komunizma i što više moderne socijalne pravde i special snowflake iseravanja. Građani plaćaju obaveznu uslugu pranja mozga.
Jeste dabome, Milanović i Opačićka su takvi SJW-ji da ne znam kako to nije uvedeno pod obavezan školski predmet jebote :))))
UIO financiraju Bandić i HDZ i slični, Crkvu i te stvari vezane za nju isto država. Ali zanimljivo kako su svi ovdje uvijek pljuvali otrov na one pare koje dobije Crkva, a kad istu stvar rade Libele i H-alteri i njima slični propagandni mediji onda su to samo državni poticaji koje su tek tako neki portali dobili.
Smetaju nam svi porezi na budale ali porez za crkvu nam smeta najviše jer je i najveći. Za crkvu idu ogromna sredstva sirotinjskih građana. Živimo vremenu Franje Tahija. Plaće minimalac i onda još 50% za uhljebe. Od onih 50% minimalca ljudi bi trebali plaćati stambene kredite, hraniti djecu , plaćati viske režije i dađbine na tu nekretninu. Radnik se vidi isključivo kao krava muzara. Crkva nema milosti. Priznanje Vatikana će mo plaćati zauvijek. Ni Bog ne prašta tako teško.
Ma treba ih sve jednostavno ukinuti i riješeno. #spoznajteistinu #plavocrvenajeljubičasta
Halter lol.
...pingvin
Ma onda super, idem tražiti poslodavca da i mene stavi na minimalac jer meni uzimaju preko 50%. Tih 10% je dobar vjetar u leđa ljudima na 2.500 kn...pa kad plate prirez gradu, PDV od 23% te sve ostale režije ostane i za crkvu, udruge, političare. Kod nas se sve može dok ne crkne krava.
Oni koji imaju više daju više. Nije kao da je to nešto novo ili nepoznato.
Prirez se plaća isto kad i doprinosi (dakle prije nego što dobiješ novce na tekući), PDV je 25% (osim za određene kategorije proizvoda).
Crkvi treba skresati gotovo sve novce, udruge treba bolje kontrolirati i onima koje su svrsishodne dati daleko više novaca (iz prve ruke znam kakvu siću dobivaju), a političke plaće/naknade većinom nisu astronomske. Ekipa koja se bavi politikom i puna je k'o brod vjerojatno jami sa strane.
Reci, Vekica.
Kaj odmah nisi napisao normalan post. Slažem se sa svime, osim za udruge koje bi se trebale financirati isključivo iz članarina.
Kaj nisi odma napisao takav post iz kojeg se može vidjeti da zapravo ne znaš kako sustav funkcionira?
Ovisi koje i kakve. Što ako nas 5 sa foruma osnuje udrugu koja daje informatičke poduke starim ljudima, kako ćemo se financirati od članarina nas 5?
Svugdje u razvijenom svijetu stvari funkcioniraju identično kao kod nas, samo imaju više love na raspolaganju, pa svakog boli kurac za politikom i ne gura nos u to.
Al Dugi i Chameleon svakih mjesec-dva nanovo iskoče iz paštete i smišljaju toplu vodu. Birtijski političari i tako to lol.
Ne. Birtijski političari su najgora stvar na svijetu.
Tek nakon onih pravih ili još gore političke mladeži, wannabe uhljebi.
Ja ću opet glasat za SDP koaliciju. Čini mi se da je sad to skroz ok ekipa i imaju puno dobrih poteza zadnjih godinu-dvije, nakon rješavanja preostalih sranja HDZ-ove vlasti.
Eh super, još jedan razlog da ne idem glasat. Inače bi glasao za laburiste, al neda mi se dogegat do te zgrade tamo, jebe mi se kad tak i tak svi glasaju za SDP/HDZ koaliciju. Nek me u zatvor vode zbog toga.
Ja se dvoumim između glasanja za MOST i glasanja protiv Karamarka.
Ja bi glasao za laburiste, ali više nemaju Lesara koji mrzi cigane, pa nema smisla.
Ne glasaš za Lesara, glasaš za stranku, ideju... ko njega jebe. Možda da zaposlimo cigane? Da ih potaknemo? O tome nisi razmišljao ili sereš bezveze?
Još sutra pa godišnji weeho.
Paranoja, opomena pred ban zbog skretanja s teme.
Cigan.
Bez uvrede, šala naravno :D
Jer Cigan je za mene pogrdan izraz, a ja mislim na Rome. Taj izraz se koristi za svakakve gluposti, tak da to kurca ne vrijedi.
Lesar ne misli tako.
Jedna od te dvije grupe sjedi, pije, ne zna kako stvari funkcioniraju, realno ih ni ne zanima da to nauče, ali kenjaju kako stvari ne valjaju.
Druga zna i pokušava nešto napraviti po tom pitanju. Da, politička mladež smeća prokleta. Puj.
Laburisti su ušli u SDP-ovu koaliciju.
Statistički teško moguće, s obzirom na broj članova političkih podmladaka u RH i broja zaposlenih u javnom sektoru.
Čuo sam iz pouzdanih izvora da se HDZ pobrine za sve svoje ljude, a SDP samo za odabrane. Jel to istina?
Kakav je HSLS danas? Bum za njih ko i uvijek.
HDZ ih ugrabio ak se ne varam.
HDZ je kao priroda - svuda oko nas. Crveni križ? HDZ-ovci. Nogometni savez? HDZ-ovci.
Prodaju se svemu i svakom. U Zagrebu Bandiću, na državnoj razini HDZ-u. Nemaju program, nemaju ljude, nemaju ništa, ali uvijek isplivaju na vrh. Izvuci iz toga kakav god zaključak hoćeš.
Rip in peace.
Moram traziti novu hipstersku stranki.