to pripada u temu smiješne slike, ovdje pripada 9gag i slicno= Citat =:
Izvorno postao ProzoЯ
Printable View
to pripada u temu smiješne slike, ovdje pripada 9gag i slicno= Citat =:
Izvorno postao ProzoЯ
Tako je, samo 9gag. I 4chan.
Duckface trolling with style!!
A što kad 9gag počne objavljivati finska umjetnička djela?= Citat =:
Izvorno postao hansi
AHA!
Vidim da se ovo ovuklo, tak daaaaaaaa.......... :(
OVU TEMU PREUZIMA ELECTRIC WIZARD.
cudno mi je sad kad vidim sliku seana beana, naviko sam ga gledat u game of thrones, a lotr nisam odavno pogledo :D
Ne može, ovo je od sad tema o:
onda ce postat losa jerbo sve cega se dotaknu postane lose i isforsirano= Citat =:
Izvorno postao Aerial
For hells sake, ne opet! :D
Evo vam slika, čak je i super kul
http://i.imgur.com/SrKAx.jpg
p.s. Ja ću postati Tobuscusa ako ne počnete sa glupim slikama
Toboscus =
http://cdn.gunaxin.com/wp-content/up...asco-Sauce.jpg
Kako loše lol.
Nije Toboscus, nego Tobuscus
ISUSE JEBENI BOZE
Zasto sam isao googlat ovo?
Nekim ljudima treba zabranit pristup internetu
zasto? zasto ljudi imaju potrebu......ne znam= Citat =:
Toby joined YouTube in 2006. He always calls his subscribers 'Audience', especially in his vlogs. His LazyVlog intro consists of Toby placing his phone in different places while the video is rolling and picks it up saying, 'Audience wha? What are you doing (in/on whatever place the phone was at)?' Toby has many catch phrases including, but not limited to, "Bless your face", "What a bunch of balls," "Suck it," "Intro/Outro of Darkness then Redness then Whiteness", "Sponsor!", "Badadododododododo SUBSCRIBE", WHEEEEW and "Hothothothotototot...."
šššššš...koliko god glup bio, lik je stvarno dobrica, to ti garantiram. A, sad, to što ima partnership na yt zbog tih stvari, who cares
Koga briga za partnership, lik je umobolno retardiran. Druga stvar je sto se netko vlazi na njega
joj kako sam depresivan nakon ovog videa
Nije retardiran, a vlaže se razne djevojčice, opet- kog briga.
Kažem ovo jer sam s likom pričala hrpu puta, njegov frend i ja skoro svake večeri igramo i skajpamo zajedno već skoro 3 godine tak' da et'. Al' dobro, bilo prošlo. Predvidila sam reakciju, zato sam i spomenula :D
Jep, Tobuscus je ok, lik radi dobre literale.
IMO ovo je jedini lik kojeg pratim na yt a da je nesto gaming related
inace mi smetaju bilo kakvi komentari uploadera kad gledam gameplay al ovaj lik mi je bas super
Meni je SSoHPKC iz Machinima respawna ok, nije ni ovaj što si postao loš.
Ali, da...iritira kad gledam raznorazne proljeve od ljudi koji stavljaju "walktrough" koji je sve samo ne to. Prije par god nisam mogla štošta pokrenuti pa sam eto gledala da vidim kako što izgleda...i nervirala se na ljude.
edit: random tema je random
EBEETO!
Tip je odlican :pray:= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Ebeeta i Tobyja jedine priznajem. Ovaj xarin mi se ne sviđa baš.
Imamo pobjednika.
LOL SLIKE
lolol uopšte ahahaha uopšte ahahah
probajte naci bolje :D
Barem nije isti 9gag. :D
pobjednik topica.
Može lock.