Čekčekček, jel fakat curama košta 70 a dečkima 150 il se zajebavaju, isuse :pray:
Printable View
Čekčekček, jel fakat curama košta 70 a dečkima 150 il se zajebavaju, isuse :pray:
ona sminka koju sam si kupla mi je predobra
bas sem zadovoljna
super, bicmo najbolje veceras
a gadne ko tri kurca
isuse
Pa da, bilo je i fora da je ženama besplatno, a muški plaćaju neke brutalne novce. (nije da sam ikad išao tamo)= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
I onak 150kn nije dovoljno za izlazak lol. Stvarno nekad imam osjećaj da živim u drugom svemiru od tih ljudi
Kako to može biti legalno bokte :DDD
Ja potrošim 20 kn za izlazak, i to kad ne večeram pa jedem vani, wtf.
Kad izlaziš sam.
Ne nego nitko od ljudi s kojima izlazim ne pije. Često ja jedini nešto i popijem. Feelsgoodman.
Zvuči zabavno
Ne znam za vas ali nema ništa odvratnije nego pratiti kući nekog tko je pijan ko majka. Nothx.
Ako nekome treba 150 kn da se pripije onda lol.
Gluposti, izađem iz kuće s dvjesto kuna i vratim se doma bez ičega, od toga 160 kn potrošeno na lemilicu i ostale gluposti a za izlazak 40, masni burek pivo i to je to. Da, kul sam, ne trebate trošit dah.
Ali valja gledat na takve stvari, nekoliko drugara potroši npr. 50 kn kad bi mogli proć s 30... besmisleno.
50 kn gg
Duke Nukem 17 kn, Đuka *ebali te developeri, baš si mogao u stilu ostarit :(
Ostat će ti i za fly
Fly?
= Citat =:
Izvorno postao Dania
Bio sam tamo jednom (da, platio sam 150 kn :( ). I loše je. I vidio sam možda dvije lijepe žene, tako da je barem nešto u ovom videu kredibilno.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ups, nisam skužila video prije :) 70 kn i šta puštaju od mjuze? Garant neki izbljuvci. Jel to znači sva cuga, kao Jack ili samo određena?
Ja izađem iz kuce s 12 kuna :D= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Ma muzika je podnošljiva, nekakav nenametljivi house, ali najvažnije je što nije glasna, može se normalno komunicirat. A cuga je besplatna sva, votke, viskiji, brandiji, stockovi itd., klasična postava :)= Citat =:
Izvorno postao Dania
Ja još ne mogu proći preko toga da je dozvoljeno imati bar gdje se muškarcima duplo naplaćuje.
Ma katastrofa, mi to tu imamo oduvijek, sjećam se i kao klinka da su bili kafovi sa raznim "free for girls" forama, to je meni isto kao oni izlozi u Amsterdamu
Pa ono, da žele, mogu za muškarce stavit ulaz 10 000 kn, nije klub javno ili državno vlasništvo da se ti možeš bunit zbog cijene upada :)= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Ja inače idem sa frendicom kad su te Free-for-girls večeri i onda se naroljam za besplatno od pića koje mi ona donosi.
I ain't even mad.
Spoznah da mi je danas bilo prvo kolo šaha u turniru. Izgubio sam, gg, radujem se ostalim mečevima :)
Sazn'o da u zadnje vrijeme trošim svaku večer oko 160 kalorija na trčanje.
Mislio sam da je malo veća potrošnja :(
Oh well, niš, keep on runnin.. neće se tripice same skinuti.
"No birthdays today"
http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/...17/okayguy.jpg
Slažem fotke na kompu i nađem ovaj screenshot, vjerojatno mi je to najveći achievement 2011. Ne znam jel' netko igrao tu glupost, al' šanse za ovo su minimalne.
:|
Heh to me podsjeca da nisam dosta dugo bio na newgroundsu.
spoznao sam da polako postajem sijed,sa 18 godina :(
To je kewl. Bit ćeš bijeli djeda. :eyebrows:
Neće, opast će mu te 3 sijede za par mjeseci.