-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
review o reviewu.zašto?
ovo prepričavanje priče nije potrebno. pogotovo kad još u daljnem tekstu navedeš da je priča najveće smeće ikad. kaj ne bi reviewi trebali bit ono izjava pa argumenti za tu izjavu. recimu kod tebe likovi su slabo pamtljivi pa onda navedeš trojicu đibera i tako. onda zašto ova crta kak je cijeli film sav mračni kad poslije imaš poslije dio o tehnikalijama u filmu (dobro samo o montaži, al moglo je to sve na kup). daj drugi put više tryhardaj meni se više neda jer ja sam unikatna pahuljica.
Prvo, hvala na konstruktivnom kriticizmu.
A tu pricu sam opisao zato sto sumnjam da ce i jedna osoba koja bude citala ovo ustvari gledati film. Cisto da znaju ljudi o cemu se radi, takodje da pokazem koliko i na koji nacin prica losa.
I jedna, glavna stvar je sto ja pojma nemam kako se pisu recenzije, tj. ne znam te literarne fazone i to ne samo u pisanju ovoga nego i bilo cega drugog. Tek sam skoro saznao za onaj fazon kada se pise neki rad - postavljanje pitanja, nudjenje nekih odgovora drugih ljudi i onda ostatak rada poturanje svojih pogleda kao cinjenice (to rade u Ancient Alienima npr.). Mislio sam da upisem neki kurs kreativnog pisanja al ne znam hocu li imati vremena i finansija za to.
-
= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
The Lone Ranger je dobar.
Za Gravity se slažem s mister W.-em.
To je dovoljan razlog da se kloniš postanja.
Ali ne i nužan.
-
Slaganje s wekijem je najmanji razlog zašto bi ti trebao prestat postat.
-
= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
To je dovoljan razlog da se kloniš postanja.
Nekad smo mi bili dobri prijatelji.
-
= Citat =:
Izvorno postao System
Prvo, hvala na konstruktivnom kriticizmu.
A tu pricu sam opisao zato sto sumnjam da ce i jedna osoba koja bude citala ovo ustvari gledati film. Cisto da znaju ljudi o cemu se radi, takodje da pokazem koliko i na koji nacin prica losa.
I jedna, glavna stvar je sto ja pojma nemam kako se pisu recenzije, tj. ne znam te literarne fazone i to ne samo u pisanju ovoga nego i bilo cega drugog. Tek sam skoro saznao za onaj fazon kada se pise neki rad - postavljanje pitanja, nudjenje nekih odgovora drugih ljudi i onda ostatak rada poturanje svojih pogleda kao cinjenice (to rade u Ancient Alienima npr.). Mislio sam da upisem neki kurs kreativnog pisanja al ne znam hocu li imati vremena i finansija za to.
ma nemam ni ja pojma o recenziranju. probas koristit zdrav razum i biti sto konkretniji. naravno trebas imati nekakvu strukturu i paziti da srodne stvari stavis u isti ulomak i sranja.
nastavi i dalje s takvim sranjem mozda ces jednog dana pisat za zokijevusinemu il kak se vec to zove
-
ovaj Gravity kupi 98% na rotten tomatoes, i 8,7 zasad na imdb-u
cudi me sto nije bilo toliko hajpa oko filma, glumacka postava je dosta dobra, mozda mu ode na ruku to sto nije bilo toliko hajpa? treba pogledat ovo
-
Hajpali su se i na Moon, i na Sunshine. Pa su na kraju oba smeće.
-
Ne pretjeruj.
Sunshine rula.
-
U Gravitiyu je Sandra Bullcock glavna glumica. Pa si vi mislite.
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Hajpali su se i na Moon, i na Sunshine. Pa su na kraju oba smeće.
hajpaju i appleove proizvode pa su na kraju smeće
-
= Citat =:
Izvorno postao Xero
U Gravitiyu je Sandra Bullcock glavna glumica. Pa si vi mislite.
Točno. Ali barem je simpatična i smiješna u Demolition Manu.
Još gori je Clooney.
-
Ako film sa Sandrom Bullock ima 8.7 onda je dobar film.
Clooney je hot.
-
Clooney je, ako sam dobro skužio, prilično sporedan lik u Gravityiju, fokus je na Curi na Zadataku.
Valjda idem u ponedjeljak to check it out. Enormne pohvale dobiva :O
-
Rush (2013) 10/10
svaka čast redatelju i ekipi na vjernom prikazu utrka sezone '76 bez dodavanja nepotrebnih specijalnih efekata. Odlično prikazano rivalstvo između James Hunta i Nikia Laude. Po meni naj film godine.
-
= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
Rush (2013) 10/10
svaka čast redatelju i ekipi na vjernom prikazu utrka sezone '76 bez dodavanja nepotrebnih specijalnih efekata. Odlično prikazano rivalstvo između James Hunta i Nikia Laude. Po meni naj film godine.
Upravo ga jučer gledao u kinu, odličan film!
-
The Heat
5/10
Par dobrih fora i to je to, predugačak film za komediju, 2 sata je PREVIŠE, da je film kraći za 45min bio bi i više nego solidan
-
= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
Rush (2013) 10/10
Super mi je "poruka" tog filma. Vrijeme kada je sex bio siguran a vožnja F1 opasna :D .
-
:thumbs2:
Prije tog bih i ovog mogao pogledati - http://www.imdb.com/title/tt1424432/
-
Odlično su ih pogodili :O
-
senna je odličan, hemsworth ful liči na hunta, a ovaj drugi se upoznao i družio s laudom i navodno ga je odlično skinuo, držanje, govor, hod
-
Nicolas Winding Refn
ukurac, covjek je direktirao valhalla rising, drive i bronsona, ne kazem da su filmovi objektivno dobri ali meni su sva 3 odlicna
nisam imao pojma, bronson i valhalla rising su mi prejebeni filmovi
-
Only God Forgives mu je još i najbolji. Dao si je oduška i uopće ga ne zanima kritika, publika...otpustio je sve kočnice.
-
pogledat cu, sjecam se da se sralo po filmu ovdje al se sjetim da sam na pcplay forumu
-
Frajer je službeno jedan od rijetkih redatelja bez gledljivih filmova u karijeri.
-
Pacific Rim - 5/10
Drago mi je što sam nekoliko puta odignorirao Boza i nisam išao ovo gledati u kino. Bilo bi mi žao novaca. Battleship je bar zabavan, ovo ima preloš casting za tako nešto.
-
-
-
Morat ću i ja ovo pogledati. Mecha fanovi kažu da valja, Aerial kaže da valja. Zbilja ne znam što da očekujem.
-
Up - 10/10
Upičkumaterinu, skoro sam zaplakao.
-
-
-
Nisam ni ja, al' nisam bila sama. Da jesam, vjerojatno bi jecala.
-
neznam šta ljudi očekuju od pacific rima. Mechovi protiv robota, niš više me ne zanima u tom filmu. Glumci su solidni, akcija je odlična, priča je za takav tip filma isto ok. Žao mi je šta to nisam išao gledat u kina.
-
Zabavu. Nije zabavan, iritantan je.
-
Moram to pogledat danas jer ne vjerujem da išta može biti manje zabavno od Battleshita.
-
= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
neznam šta ljudi očekuju od pacific rima. Mechovi protiv robota, niš više me ne zanima u tom filmu. Glumci su solidni, akcija je odlična, priča je za takav tip filma isto ok. Žao mi je šta to nisam išao gledat u kina.
Pa ocekivanje nema veze sa ocjenom filma ,niti po meni smije imat.
Zamisli da imas trudnu zenu i ocekujes da ce ti dijete bit propali narkoman.
> Dijete se rodi > fast forward 20 godina > dijete ti je propali narkoman.
= Citat =:
Dijete mi je dalo ono sto sam ocekivao tako da sam zadovoljan.
10/10
-
Dobar ti je novi profil :D
-
Fala :D
http://www.yourconstantcompanion.com...-happiness.jpg
Film mi je odlican sve do...
kraja. Htio sam da mu il klinac umre il da ne dobije posao. :( Nekako mi je glup sretan kraj ovdje.
No moguce da je to zbog toga sto sam prije pogledao Seven pounds , koji mi je ujedno i bolji od ovog.
-
= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Moram to pogledat danas jer ne vjerujem da išta može biti manje zabavno od Battleshita.
+1
-
= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Fala :D
http://www.yourconstantcompanion.com...-happiness.jpg
Film mi je odlican sve do...
kraja. Htio sam da mu il klinac umre il da ne dobije posao. :( Nekako mi je glup sretan kraj ovdje.
No moguce da je to zbog toga sto sam prije pogledao Seven pounds , koji mi je ujedno i bolji od ovog.
Film je sniman prema stvarnom živućem liku, tako da je i kraj filma onakav kakav je i trebao biti.