tek sam počeo igrat,pa ne znam još ni pola toga.što je AH I IF
Printable View
tek sam počeo igrat,pa ne znam još ni pola toga.što je AH I IF
Auction House
Ironforge
e našo sam ice cold milk,ali nigdje nema tih cookiesa.
Trebas ih napravit, s 'cooking'-om. Ak ti se neda, kupi ih na Auction House-u.= Citat =:
Izvorno postao .:-:.
[quote=slanted_truth]Trebas ih napravit, s 'cooking'-om. Ak ti se neda, kupi ih na Auction House-u.[/quote:a2cey3r6]= Citat =:
Izvorno postao ".:-:.":a2cey3r6
na ah koštaju ko suho zlato
Ja platila 10 golda.. Evo ti linka na thottbotu, tu ti pisu sastojci i gdje kupit recept: http://thottbot.com/?i=19414
E molim pomoc, ipak sam na kraju kupio wow i jos malo pa cu ga instalirat. Al ono, ispricajte me ali totalni sam newb sto se tice wow. Rpg, naravno igram, jer mi je najdrazi zanr, ali nikad nisam igrao mmo.
koliko sam shvatio ovako na brzinu postoji pvp i pve. E sad, mene privlaci pvp, al koje su najbitnije razlike i kako utjece na igru ono sto izaberem. Jel mogu igrat pve a da bude i pvp.
Igrat cu s paladinom jer uvijek s njim igram rpg-ove.
Moze par rijeci o pvp i pve samo da znam sta da izaberem. Za pocetak bih htio igrat sam.
pve i pvp te nece brinuti do 80lvla, stoga lako zato, dotad ces znati dovoljno, malo prodji po forumu imas dovoljno tema o tome, a ono sto se tice igrat i pve i pvp mozes, al tesko je biti i visoko u pvp i u pve, vecinom se moras za jedno opredjeliti, a drugo ono pomalo, osim ako nisi nolifer koji moze 10-15 sati dnevno igrat bez problema.
i nema tu nekog izbora da te pita oces li ici pve ili pvp, kasnije kako ti se bude svidjalo, razlike, u pvp ubijas druge ljude :D u pve ti i 24 drugih ljudi ubijate bossove, sada sto ti je zanimljivije, pve je sigurno tezi, jer moras biti konstantan, dok se pvp vise svodi na stalno farmanje honora i arena bodova, a s vremenom dojdes i do velikih ratinga...
procitaj Kaciga guide za pocetnike... :D meni je pomogo :bravo:
eo ti link viewtopic.php?f=22&t=19446S"malo" ga treba updateat al sve glavno je ostalo isto
Tnx, a jel ima ikakav nacin da promijenim realm a da zadrzim lika? Cini mi se da mi je stavio tu opciju kad je ovaj moj bio pun.
Ima ta opcija, ali se masno plaća :P
20 eura kosta prebacivanje lika na drugi relam, ali ako nisi min 60lvl mislim da ti je to glupo, jer za dignit 60 ti treba 2 dana playeda tako ako si tek pocea igrat, pravi novog lika= Citat =:
Izvorno postao skuki
Koji europski server mi preporučujete? treba mi nešto gdje je omjer horde i alija onako taman, pola pola, ili da bar naginje tome.
Karazhan :)
provaj darksorrow= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Jedno pitanje u vezi lore-a:Zašto goblini i ogri nisu ostali u Hordi u Trećem ratu (WC3)?
neki su ostali u Hordi...u Dustwallowu postoji Hordina baza puna Stonemaul ogrea...što se tiče goblina, goblini su samo dali svoje usluge Hordi jer se činilo da nezaustavljiva Horda može smrviti Alijansu...međutim kad su zeleni Hulk wannabeji nastradali, goblini su povukli svoje usluge...sad opet nude svoje zepove članovima Horde...no kao rasa su bili i ostali neutralni
= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
ak se ja dobro sjećam,ogrovi su u prvom i drugom ratu bili robovi orka....
Nekima su se očito sviđale orkovske trebice (ili su se možda ogricama sviđali orkovski mužjaci), inače ne bi imali jednog od najkul likova, Rexxara :P
koji je dobar dmg meter,addon?
Yes, Recount je jako dobar... vidio sam da neke verzije imaju i prikaze dmga grafički, s nekakvim "tortica" grafovima.. možda i moj ima tu opciju samo sam glup pa ne mogu skužiti kako prikazati :D
Samo klikneš na neko ime od charova prikazanih u Recountu i trebao bi ti se otvorit još jedan prozorčić sa tim prikazima i grafovima.
A jeli?... Aj ok, fala na info :)
Lulz, graf mi pokazuje da mi Icy Touch crita 84% vremena, a Howling Blast 45%..
Killing MachineSFTW :)
fala na Recountu, odličan je
pitanje - gdje vidim sta sam sve naucio raditi? uzeo sam blacksmith i naucio sam raditi stvari ali nigdje ne vidim koje, opcenito neke detaljnije informacije oko skilla ne mogu nac, osim tamo pod skills, al to je nula. Tnx
otvori spellbook i vidjet ćeš u general tabu ikonu BS-a
E mene zanima kako kopirat listu sa recounta?
klikni na "trubu"
radi kvestove, idi kod trenera cca. svaka 2 lvla ako imaš vremena, volje i love za trening, uzmi si 2 profesije (probaj uzeti nekakve koje idu zajedno, recimo leatherworking i skinning, lakše je i potrošit ćeš manje novca da ih digneš) da zaradiš štogod kad prodaš stvari koje napraviš, opremu ćeš dobijati iz kvestova, možeš ju sam raditi ili ćeš ju naći kad lootaš truplo mrtve živine (forsakene nemožeš lootati...samo izgledaju kao mrtve živine ^^) eh da, i ako si hunter, nemoj lootati sve što možeš koristiti kad kreneš raidati, iako je sve hunter gear :D= Citat =:
Izvorno postao N3R3O
Ajde na službenu WoW stranicu i pročitaj malo tamo... sve je lijepo objašnjeno.
na lvlu 30 dobijaš prvi mount...nekakvu životinju ili stroj koji će brzo krepati pa se jedva vuče...na lvlu 60 dobiješ pilu koja juri kao da ju ganjaju orci odjeveni u pedo beara, na lvlu 70 dobiješ sporo letalo (skoro pa crknutog grifona ili ono hordino leteće čudo, ili ako si inženjer, složiš si leteći stroj (kosilica okrenuta naopako) koje za nekih 5 kila golda možeš zamijeniti za brže letalo...= Citat =:
Izvorno postao N3R3O
također, što se questova tiče i činjenice da nemaš pojma gdje ići, skini si ovaj addon
http://wow.curse.com/downloads/wow-addo ... elper.aspxSi instaliraj ga...označava sve što trebaš znati da obaviš neki quest
eh da, nemaš još pojma kolika je mapa ^^
WoW addoni se instaliraju tako da ih raspakiraš u X:\Program Files\World of Warcraft\Interface\AddOns (X označava ime diska, jelte), i zatim ih označiš kao aktivne kad se logiraš (kad dođeš do screena na kojem biraš lika, vidjet ćeš mali gumb Addons u donjem lijevom kutu, klikni i privjeri jel ti addon označen)
jel ima kakav server i/ili guild na/u kojem ima hrvata/balkanaca (neznam jel su specijalci jos aktivni :S)
i da, novi sam u wow-u :D
EDIT: trenutno sam lvl 26 Night Elf Druid - Chudomix
kad si mrtav, imaš 3 opcije, 1. je da se ressaš ili da čekaš da te netko ressa (ress=ressurect=jel, oživljavanje), 2. je da pronađeš stvorenje zvano Spirit Healer (izgleda kao anđeo i lebdi iznad groblja) - ono te može ressati ali ako si iznad lvla 20 dobiješ ress sickness (-75% na sve atribute ili tako nešto, nisam se tako ressao već jako dugo i to traje nekih 10-ak minuta) i oprema ti dobije 10% štete i 3. opcija je da pronađeš svoje truplo i oživiš kad se približiš istome (dobiješ prozor za potvrdu)...
Ovak, dvoumim se između ragnarosa i karazhana, pa što mi preporučate?
kor gall
Zna li netko koje je ovo oružje?
http://img223.imageshack.us/img223/4874 ... 270uj2.png