umm, kako da rijesim onaj kvest sa odlazenjem u galaxy news radio, idem u onu podzemnu ali vrata kroz koja moram proci su zakljucana i treba mi kljuc?
Printable View
umm, kako da rijesim onaj kvest sa odlazenjem u galaxy news radio, idem u onu podzemnu ali vrata kroz koja moram proci su zakljucana i treba mi kljuc?
ti od svih ulaza u podzemnu naišo baš na taj što je zaključan, nađi neki drugi od ulaza u podzemnu.
um... sta ja znam, ti elektronički dijelovi, i sve šta nije neko oruđe (ključ, čekić)...ne znam, pocni malo sastavljat preko workbencha pa ces skuzit.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
edit: i sve šta nema veze sa pićem. dakle, prazne boce, čaše i to se ne uzima, osim ako imaš rock-it. :D
Wohoo, prvi put mi se igra Crashala :pray: Nakon kojih 10+ sati igranja :D Ja zadovoljan, očekivao sam da će se rušiti svakih pola sata.
Nego, igra je odlična. Počeo sam istraživati Južno od Megatona i mapa je OGROMNA. Samo od Megatona do dna mape i nešto West (ili East, sad nemam pojma) sam igrao preko 3 sata :pray: Upravo sam riješio quest sa FireAntsima i sada idem isprobati onaj štap na Mole Ratovima... Bio sam skeptičan u vezi ove igre, ali na sreću, sviđa mi se mučo.
Dobro za tebe. Meni se toliko crashala da je sad igram na najmanjim texturama i windowed. Baš pojačava atmosferu, jer ti i sama igra crkava ko i itemi u njoj :P
Eto, od onda, još cca 4 sata gaminga i nema krešanja :D
Nego, upravo sam pomogao Ghoulima da se usele u onaj toranj. Nema čanse da bi uspio bez visokog Speecha :pray: Morao bi rasturiti ljude u tornju :D
Istražujem od Juga prema Sjeveru. Nego, imam pitanje, onaj Rivet City, zašto je on zeleniji od ostatka mape (na mapi)? Kada idem prema tamo, ima i BoSova i Mutanata, da li je tamo neki kraj igre ili kaj? Dobio sam quest u Megatonu da istražim Rivet City, a glupo mi ići tamo ako je to neka važnija lokacija koja vodi kraju igre!?
da, rivet city je za važan main quest, al možeš tamo otić, to ti je tek početak main questa, ima toga još puuuno.
Jednostavno možeš otići u rivet city i ne obaviti dio vezan za main quest, ako te to zanima.
I ono na što si naišao nije Boss nego je vjerojatno jedan od 5 Super mutant behemoth-a koje možeš pronač u igri.
Erm pod BoS je mislio na Brotherhood of Steel a ne boss ...
ono, neces hodat po gradu i odjednom da se pojavi kraj igre. odjebi ljude koji ti spominju ćaleta i idi po svojim istraživanjima/kvestovima.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ma čisto me zanimalo zbog toga što sam već na Levelu 5 naišao na BoS (Brotherhood of Steel) i Super Mutante :o Ostao sam paf, oni se šoraju u Power Armorima, sa Energy Rifleovima i Flamerima, a ja pokraj njih sa 10mm pištoljom i Haunting Rifleom :rotfl:
Tako da sam mislio da je pametno izbjegavati taj grad neko vrijeme.
Glavni weap mutanata je hunting rifle :P
ja sam se s njima tukao vec na 2. lvlu, jer sam promašio Megaton (ne pitaj). :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Haha :D
Evo, istražio sam čitav jug, prvi red "kvadratića" Ubio sam Jamiea i sada idem kvadratić gore, pa prema istoku :D Samo se nadam da nebum naišao na staroga slučajno!?
PS: level 9 sam sada 8)
Rekao bi ti nešto o starome ali bi ti spojlao.
Kad prođeš taj dio igre , onda ćeš skuziti ovo :
"Vau Vau Vuf":)
Stari mi je pseto :o :D PS: Nemoj mi spojlati... :P
Nego, upravo sam imao prvi susret sa DeathClawom... Ajme majko, pre pre pre dobro :pray: Koja je to bitka bila, ubije me u 2 udarca (nisam imao puni HP, na pola sam). Trebalo mi je 3 metka iz Haunting Riflea i jedno 5 metaka iz Combat Shutguna :shock:
Pre dobar dizajn. Još su me se dojmili i oni Yao Gaui, također pre dobar dizajn i snaga neprijatelja.
Uglavnom sam vrlo zadovoljan igrom, ali ima jedna mana koja me smeta. Istina da sam istražio samo krajnji jug mape, ali sve u svemu ima strašno malo gradova sa NPC-evima. Nadam se da će se to popraviti kako napredujem prema sjeveru, pošto je ovako malo pre velika pustoš na karti... Jel ima dobrih gradova u igri?
više su to naselja od par kuća ;) hebiga, takvo je vrijeme... ali, ne bi spojlao ...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
nego, mene najviše ljuti to što se igra doima nedovršenom, neznam... tako veliki prostori a samo par vrsta neprijatelja... a i oružja i armora za jedan rpg ima premalo..
Samop ti tu i tamo ispadnu dve tri kuće bez ikakvih NPC-va. Igra jest malo prepusta, ali meni uopće nije bilo dosadno prelazit te velke udaljenosti stim da sam koristio Fast Travel kad god sam mogao.
Ja koristim Fast Travel samo kada se vraćam u Megaton na spavanje i kada se iz Megatona vraćam do posljednje lokacije gdje sam bio te od tamo nastavljam avanturu.
Ali opet, malo mi bedasto, naselja razrušena i u njima niti žive duše. Baš je sve to pre siromašno :( Mogli su staviti neki AI da si NPC-evi polako grade i obnavljaju kuće, pa prvi put kada ih posjetiš, vidiš kako rade, drugi put kada dođeš da je kuća gotova :pray: Malo skripte čuda radi. Čisto sumnjam da bi ljudi nakon nuklearne katastrofe živjeli u takvom qurcu kao u Fallotu, naravno da bi se gradili gradovi i kuće, pokretale razne industrije i pogoni, tako da se vrati sve u normalu. Tako da, malo mi je to bedasto u Falloutu.
Misliš u Falloutu 3, jer u dvojci npr. imaš upravo to što si nabrojao= Vault City, NCR itd.
Zapravo i ne, uzmi nešto što je povijesno slično tipa pad ZRC-a. Ljudi su nakon prvobitnog kaosa živjeli izolirani svaki u svom dobro zaštićenom naselju, izolirani od ostalih, broj ljudi je stagnirao, onaj tko je živio sam izvan naselja ne bi dugo preživio, ljudska naselja su bila otoci usred divljine. Trebalo je 500-600 godina da se ljudi počnu širiti nazad u divljinu.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
http://en.wikipedia.org/wiki/Medieval_demography
Pročitaj si opis svijeta od 400-1000-te godine, zapravo je društvo bilo slično kao u Fallout 3, na neki način.
I ja bi volio više sadržaja između gradova, ali meni ta rijetkost naselja ima smisla što se tiče nekakvog lorea.
Jel moguće mirno riješiti sukob izmeđi ljudi i ghoulsa u tenpenny toweru i kako?
@Mravojed, koji je naslov teme :D
@Neven, da, možda i jesi u pravu (ustvari, sigurno jesi u pravu :D), ali i dalje bi volio vidjeti gradove kao u Fallout 2. Čisto da razbije monotoniju i da imaš više toga za istraživati. Ovako istraživanje nema puno smisla kada je sve pustoš sa par "naselja" u kojima uglavnom nema ništa posebno.
@All MiGHty RaBBit, moguće je, ja sam mirnim putem riješio. Moraš prvo razgovarati sa Ghoulom, onim Roy nešto i reći da ćeš pokušati naći mirno riješenje između njih. Zatim odeš u toranj i razgovaraš sa Tenpennyem i on ti kaže koje ljude moraš pridobiti da bi pustio Ghoule u toranj. Onda ideš od čovjeka do čovjeka i razgovaraš sa njima o tome kako bi bilo da su im Ghouli susedi te ih moraš pod svaku cijenu nagovoriti da pristanu na tu ideju. Zaboravi na mirno riješenje ako nemaš relativno visok Speech skill, eventualno ako misliš 100x Try&Load metodu koristiti :D
Ja sam prvi put pustio Feral Ghoule u toranj da rastrgaju stanovnike, ali to mi je promijenilo čitav Aligment sa Good na Neutral. Sva sreća pa sam napravio veliki save drito prije ulaska u toranj, pa sam ponovio čitavu misiju pošto ciljam da budem najgood što mogu :P
jel mozes ubit Tenpenny-a nakon sto osiguras ghoulima mjesto u tornju,ja ga bas hocu ubit?
E to nisam probao :o
Ali prvi puta sam ga koknuo i dobio + na karmu :D
Nego, koje vam je najbolje Small oružje?
Ja koristim 10mm pištolj, Haunting Rifle i Combat Shutgun za sada. Koristio bi Sniper, ali pre malo metaka imam za njega.
Small weapons mi je najbolji kalašnjikov i The Terrible Shotgun
meni je za sada chinese rifle - ne znam zašto ali mi se čini puno precizniji i jači od običnog rifle-a
Ja bi ga koristio da ima pojedinačnu paljbu. Nekako mi je sexi pojedinačna paljba, u svim igrama si prebacim pljuce da pucaju po 1 metak, osim ako to nije moguće :pray:
Baš zato koristim Hounting Rifle.
koristim lovačku jer ima dovoljno metaka koji su jeftini, ali su mi zakon one stvari koje si sam možeš složit (railway rifle, rock-it)...a cek, to su big. onda lovačka. :D
Definitivno hunting rifle,Combat shotgun i Kineski kalaš... ako dođe nešto robusnije na mene( imam 100 pointsa na small weapons + perk onog misterioznog pomagača u VATS-u) onda idem ovako := Citat =:
Izvorno postao Bartuc
- Ispalim mu u VATSU s hunting rifile sve u glavu do kraja.
- Ako je živ, prebacim u combat shotgun i derem po torzu
- Ako je još živ prebacim u kineski kalaš automatikom ga probušim dok ne ide dolje.
@Bartuc
Kako nikada ne uspiješ napisati HUNTING RIFLE
- Magnum ScopedS(ima zoom), ali do njega sam koristio 10mm pištolj= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
- Hunting RifleS(pojedinačna paljba sa popriličnom preciznošću, samo što ima malo metaka u punjenju) - najbolja puška ikad
- Combat ShotgunS(sačmarica sa brzinom i dobar broj metaka u jednom punjenju... trebam li više?)
Po meni idealnaSoružja (jedino možeš Magnum zamjeniti s nečim) ako znaš igrati oprezno (ono, ne ulijetati u glupe sukobe) i ne oslanjaš se toliko na rasap metaka (ono, ne pucaš Rambo style) jer si sposoban srediti živine u svim uvjetima (Combat Shotgun je bogomdana u podzemnima). Assault puške ne podnosim... em ti ždere 3 metka u VATSU, em opet moraš pucati 1 po 1 metak za full preciznost. Ne shvaćaš vas koji furate minigun i to... sporo sve (je da će počistiti ekran, ali ja više volim neprijatelje brzo srediti). Laserska oružja ne ostavljaju lešinu tako da je to minus (volim se diviti svom radu). :P
Ja sa assault rifleama pucam po prsima burstove....nakon 2 bursta od 3 metka dobi on 2 metka u torzo,2 metka u vrat i 2 metka u glavi
Bah, ništa što ne može zamijeniti jedan dobro naciljani hitac iz Hunting Rifle-a (btw, jesam li jedini koji tim oružjem postiže više headshotova ručno nego pomoću VATSA-a). Ne volim ih baš iz tog razloga; zahtjevaju nekakvu srednju udaljenost i relativno su gladne streljiva u usporedbi sa drugim oružjima... iako, moguće je da sam svoju sliku o assaulticama stekao na početku kad je streljivo malo rijeđe pa ih zbog toga ne podnosim baš.
uzeo si cannibal, lejm je, ne daje healtha uopce. :(
@Nodakim, hahaha, kaj ćeš, mutav sam :rotfl:
Znači OK sam si ja izabrao set oružja, vidim da svi koriste što i ja. Mada sam se nadao da će biti i boljih Small Gunsa od toga :( Jedino mi je strašno žao što mi sniper nema puno metaka, na kapaljku ih nalazim.
Meni je taktika ovakva:
1) Sneak
2) Headshot
3) VATS
4) Headshot, Headshot, Headshot
:D
Uglavnom sve riješavam na daljinu tako da se prišuljam neprijatelju i opalim ga Hunting Rifleom. Combat Shutgun mi služi samo za jače neprijatelje i to na blizinu, a 10mm pištolj koristim za Ghoule. Navućem si Ghoul Mask i šoram ih s guza, niti ne znaju da je čovijek ispod maske :D Mada bi i ja mogao zamijeniti 10mm pištolj za tim Scoped Magnumom, samo moram vidjeti jel imam dosta municije za njega.
PS:
REPAIR skill je MUST HAVE. Sada mi je Repair na 70, svo oružje i armore si držim strašno visoko što se Conditiona tiče. Jako korisno pošto se relativno brzo sve troši.
Ostali skillovi su mi cca ovako:
Speech - 65
Repair - 70
Small Guns - 85
Lockpick - 75
Science - 30
Medicine - 40
Tek sam 10. level i dobivam po levelu 22 skill pointa. Tako da mi se čini da ima dovoljno Pointova u igri da možeš napraviti zvjerskog lika do kraja.
PS: Nikako ne nalazim one Bobbleheadse :( Još sam uvijek na ona prva 2. Ili nisam naišao na niti jednoga, ili sam ga fulao pošto su tako sitni :|
PPS: I da, onaj Repelant Stick je MUST HAVE za moleratse :pray:
Ja sam to krivo shvatio i s time lupao na Mirekulse...sat vremena...prije nego sto sam pogledao quest descritption....i onda u 3 minute napravio quest...
Haha, ja još nisam niti jednog Milelurka ubio. Pre žilavi su, ne da mi se trošiti municiju na njih. Koja je dobra taktika protiv tih beštija?
Trčati prema vratima.
Znači bedasto ih je klati... :(
I da, još jedno pitanje:
U Oblivionu, kada bi doveo skill do 100, dobio si neke Skill Bonuse (Acrobatics - skakanje po vodi i sl.). Da li toga ima i u Falloutu?
Za onaj kvest u kojem moram skrit kameru u Milelurka ja sam iskoristio 2 Stealth Boya, a drugo ih nisam ni klao jer nemaš što od njih posebnoga za lootat, a ako baš smetaju onda čekam da pokažu lice ka ih opalim jer im je ostatak oklopa prejebeno jak.