= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Hvala, reći ću mu...= Citat =:
Izvorno postao Carp
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Hvala, reći ću mu...= Citat =:
Izvorno postao Carp
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Odakle si to kopirao?
mislim si kupit igru pa me zanima kakav je MP, imali lagga i hacka?
Lagga malo, hacka nimalo...= Citat =:
Izvorno postao kvakomekiki
Neznan bili kupio AC2 ili MW2... kakvi su vam opceniti dojmovi Mp-a to me najvise zanima, gleda san reviewe ali tamo nema detaljno o Mp.
550 milijuna!!!Hm. Zbilja su im mogli bar jednu milju dati. Svejedno, ovo je + Activisionu. :bravo:= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
= Citat =:
Izvorno postao kvakomekiki
MP je super...barem ako ga neigraš ono 50 sati tjedno...onda se naživciraš.
Ovako kao igra za odigrat 2h dnevno negdje je super.
malo mi je cudno, u igri se nemozes leanati;
no kroz kampanju sam konstatno vidjao kako to bootovi cine ,pa cak i pucanjem oruzjem preko zaklona dok su oni skriveni
Majka je pušila u trudnoći pa se naš lik rodio sa deformacijom da ne može leanat. Šta'š, takav je život, nepravedan.= Citat =:
Izvorno postao osvetnik_sch3l3
[quote=The Fury]Majka je pušila u trudnoći pa se naš lik rodio sa deformacijom da ne može leanat. Šta'š, takav je život, nepravedan.[/quote:2y2xmhod]= Citat =:
Izvorno postao "osvetnik_sch3l3":2y2xmhod
a šta'š, neki ljudi imaju i lose fore
Burrrrrrn.
Maknuli su lean jer je konzolašima lakše i jednostavnije igrat bez njega. A tko šljivi PC-jaše. Ali u svakom slučaju dobro bi došao.
ak češ iskreno, sada vidim da se može i bez njega, tj. bolje mi je bez njega. igrao sam sad cod2 cb, i ako sam 3 puta iskoristio lean u 2 mape...
ali mi je glupa cinjenica da me tamo neki mulci u Riu gadjaju iz zaklona; dok sam ja, elitni vojnik, pokretljiv ko djedica= Citat =:
Izvorno postao Carp
znam da ce zvucit glupo al tek sam sad procito da se killevi iz paketa ne zbrajaju u streakove
probao sam lean koristiti i popušio metak od nekog drugog sa strane tako da ga uopće nisam koristio,samo me zbunjuje višak tipki a i igra je brza tako da mi uopće ne treba,rađe streifam iza ćoška i skinem obojicu jednim rafalom,ipak nije to ARMA.
OMG evo jednog ociglednog lik je imo sve i jedan headshoot :-x
ja sam igro 3min htjeo sam ostat do kraja
http://www.imagesforme.com/upload/e2144e8e.png
Slika ti je uber velika, smanji judok nisi nesta dobio. btw. on ce bit banan za manje od 5 dana
Kupit ću original brzo. Jupi! Imam jedno pitanje. Kada dobijem igru, moram li utipkati kod koji dobijem na kutiji na steam ili mogu obično instalirati?
Upisujes u steam
Za što onda služe dvd-ovi :?
za instalaciju
igrao bih coop sa burazom u lanu, jel to moguce?
Jedino ako imaš dva primjerka igre, sa jednom igrom nije moguće.= Citat =:
Izvorno postao osvetnik_sch3l3
a na ovom forumu ne bih trebao niti pitati kako sa jednim primjerkom igrati na 2 racunala, jesam li u pravu?= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
[quote=osvetnik_sch3l3]a na ovom forumu ne bih trebao niti pitati kako sa jednim primjerkom igrati na 2 racunala, jesam li u pravu?[/quote:3d6t9or0]= Citat =:
Jesi.
volim kad sam u pravu, i da, nakon prolaska kampanje pise m ida sam presao tek 75%
ako zelis 100% trebas proc sve na veteran i nac sve intele, mislim da je to sve
ak nie nek me neko ispravi
btw mislim da nema opcija da te on nadje na lanu trebas ga inviteat prek steama u svoj server
Samo pitanje, jel još uvijek igrate MP? Ili vas je prošlo?
Nabavio sam novi PCP magazin i ima recenzija MW2, popljuvali su MP do kraja. Što i nije neka novost.
MP će te zadržati nekih 50-100 h max, pošto postane užasno dosadan.
Toga sam se i najviše bojao, da će MP ubrzo dosaditi. Kolko vidim, ekipa i danas igra MW što je nekako poražavajuća činjenica. MW2 će svoju publiku pokušat zadržat pomoću DLC sadržaja... Kolko uspješno, vidjet ćemo.= Citat =:
MW2 na PC-u će brzo izumrijet, isti je slučaj kao sa CoD 5: WaW.
Ostat ce samo cod4 ziv, nazalost ali istinito.
ma dobar je COD4, jos da ima coop...= Citat =:
Izvorno postao Carp
Heh, ja sam sretan zbog toga, ipak je to najbolji CoD naslov većini ljudi uključujući i mene. :D= Citat =:
Izvorno postao Carp
cod4-2 nije nis novo donio, inovativno. mp saka malo jace, sp je za jednom proc i zaboraviti.
cod4 je kad je doso donio dosta tog novog u zanr (radar, wall-shooting ili kakogod vi codasi to zovete, perks, itd, znate o cem pricam). cod5:waw je kopiro sve to sam u ww2 seting bez ikakvih promjena (neke minorne, gotovo nezamjetne)
igra zasluzije umrijeti
svakim MB svojeg postojanja
Znaš, razumio sam samo pola toga što si rekao... imaš previše typosa. :D
Meni je igra vrlo zabavna i dalje, mislim da imam 40ak sati lagane igre.
Puno zabavnije nekako od cod4 na stocku.
koji je failmonkey taj iw
:pray: