Just Cause 2 DEMO.
Printable View
Just Cause 2 DEMO.
MOUNT & BLADE razmisljam da ubacim kakav mod
X6d7uS-k4VY
FYENwmKGSAo
27U329wBr2Q
WiCqFBkL5e8
Prešao sam Half Life Episode 1. Kako je to čudo kratko :cry: Sada idem na Episode 2.
Kratko al dobro ^^ Ja sam prije jedno 2 mjeseca imao maraton hl2, ep1 i ep2, prava uživancija.
Need for Speed Carbon
@Aral...
Ma to se nemre nazvati maraton kada si gotov za 3-4 dana :D
Igor je imao maraton - Half Life + Opposing Force + Blue Shift + Half Life 2 + Episode 1 + Episode 2. Tu imaš barem 2 tjedna igranja :pray:
Sacred 2 - da ubijem vrijeme dok si Oblivion :pray: ne narucim.
A dobro, to sam imao negdje prošle godine ^^ Zasad mi je bilo ovo dovoljno a s obizrom da možda epizoda 3 neće ni izać, pomalo sam imao gorak okus u ustima od svega toga.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Maraton? MARATON? Hahaha. :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ovo je maraton.
Learn the difference. It could save your life.
pwned xD
uglavnom, počeo Stalker COP, uz to standarno TMUF
Nije pwned nego Pingu GTFO. :)
Molim bez spama vi glavešine crvene i zelene xD.
U zadnje vrijeme kad igram onda igram PES pokušavajuć dat kakve lijepe golove :D.
Ultimate D&D je SAMO 150 kuna :shock: Koja jebena cijena za takvu kolekciju, bad kaj pičke nemaju to u raspoloživom stanju, a i sumnjam da će ikada imati :( Kupio bi to 100% :pray:
Samo sam htio jedan tvoj OT post van GMK-a :P= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
E, neloš mi je ovaj Carbon, čak mi je 4. najbolji NFS. Živcira me to što se smrzne tu i tamo, ali inače je OK :)
Prototype, isto ko onaj zadnji Spider-Man, totalna razbijačina i mlaćenje, premoćno odrađeno :D
Osim toga igram i TF2 jutros sam do 5 igrao kako je zarazno i bacim koju partiju Heroesa V
[quote=McPingvin_v2.0]Samo sam htio jedan tvoj OT post van GMK-a :P[/quote:19cchnwc]= Citat =:
Izvorno postao "Arbiter of Change":19cchnwc
Oh noes. I totally didn't see that one. :)
Inače, malo Anno 1404 sa strane... ali ima bugova čak i nakon svih patcheva, bugova zbog kojih moram loadati svako malo. Loše i lagano.
da, samo kaj će meni trebati 2 mjeseca i više... :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Legend of Princess, Beacon, Tower of Heaven i Saut. FallOver upravo prešao (što je kratka)
U zadnje vrijeme žestoko perem indie igre.
Empire Total War, Medieval 2 Total War i Rome Total War. Netrebate govoriti da sam postao ovisan.
Odličan izbor frende !!!
Mass Effect 2, prosao na hardcoru sa infiltratorom, tako zaraznu igru nisam igrao vec dugo vremena, mislim da sam u 3 dana odvalio jedno 20 sati igranja :thumbs2:
Sonic Heroes.
Kako zakon e.
Tek sada sam krenuo igrati nekog Sonika, a da nije iz originalnog serijala. Ošamarite me.
EU3: HTTT
HRVACKA!!!1
Spell check: HRVATSKA= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Mount & Blade
M'daj, stvarno?= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Prešao sam Half Life Episode 2 :cry: E, dođe mi da plačem što ne mogu odmah na Episode 3 :cry: Igra je toliko prokleto fenomenalna. Bio sam u pravu što nisam htio igrati epizode prije nego sve izađu, sada mi je žao što nisam izdržao jerbo E2 tako ružno završava :( Nadam se da nas Valve neće zakinuti za E3. Ili se priča možda nastavlja u HL3!?
Sljedeće na listi je Portal.
Zadnja vijesti glede epizode 3 da je Valve odustao od nje te da nas vjerojatnije ocekuje punokrvni Half Life 3. Al to su samo nagadanja jos
Ne znam kako mogu odustati usred priče, koliki panj moraš biti da tako nešto napraviš :o Bolje im je da se onda HL3 nastavlja na ovu priču pošto želim vidjeti što dalje...
PS: Drugačije niti ne može biti, osim ako više neće biti Gordon Freeman-a, u što sumnjam. Ne mogu sa Gordonom osmisliti neku alternativnu priču pošto bi to ubilo svaki smisao HL1, HL2 i epizoda.
igram machinariuma, prešo the sabotera
Repriziram i ja Half Life 2, a nakon njega počinjem sa Ep- 1 i 2... dojadilo i meni čekanje.
Uz to povremeno odigram koji skirmish Universe at War, malo Umineka i Desk Dungeons.
Tnx, još mi samo fali da nabavim shogun, 1. medieval i napoleon pa bu kolekcija puna.= Citat =:
Izvorno postao Über Tsar
Ako voliš akcijske avanture onda Uncharted 1 i 2 obavezno, pa onda MGS 4, Killzone nisam igrao nego demo, ali svi pričaju da je dobar a trenutno ga se može naći jako jeftino, budući da si fan GOW-a pogledaj Dante's Inferno.= Citat =:
Izvorno postao Bara
Ima PS3 dosta dobrih ekskluziva al mi sad ne pada više na pamet.
Little Big Planet preporučam.
Trenutno igran Sacred: Underworld :)
Ponovno sam se uhvatio Red Alerta 2.
[quote=Mini me]Tnx, još mi samo fali da nabavim shogun, 1. medieval i napoleon pa bu kolekcija puna.[/quote:2h3qqck3]= Citat =:
Izvorno postao "Über Tsar":2h3qqck3
ša će ti medieval i shogun, ovi novi su mnogo superiorniji.. što se naročito u bitkama ogleda.
Igra se GTA IV. Na godišnjem sam, pa eto da ju napokon završim. U pauzama odmaram uz CoD:MW2 i B:BC2... 8)
Rasturam Portal. Pre jebena igra iako mi je za sada malo pre lagana. Sada sam na 16/19 nivou. Nadam se da 19. nivo nije kraj igre već samo kraj treninga :o Ako je kraj igre, onda peh. Do 16. razine mi je trebalo cca 1 sat, možda i manje.