Danas u školi na trgovačkom poslovanju nastavnica nam djelila narudžbenice (neki listovi za naručivanje iz firma, bla bla) i ovaj lik pita ''Nastavnice, jesu ovo originalni listovi?'', ona odgovara: ''Ovo su kopije originala.'' :(
Printable View
Danas u školi na trgovačkom poslovanju nastavnica nam djelila narudžbenice (neki listovi za naručivanje iz firma, bla bla) i ovaj lik pita ''Nastavnice, jesu ovo originalni listovi?'', ona odgovara: ''Ovo su kopije originala.'' :(
Frend pisao mišljenje o pročitanoj lektiri, bla bla, uglavnom, pri kraju teksta ide ovako nekako:
"... baš kada se uživim u knjigu, ona prebrzo svršiSi ne ostavlja nikakav užitak poslije čitanja...
Cijeli razred pukne od smijeha, a profa složi ovakvu facu :|
Inače je čitav tekst pisan totalno štrc-brc, koristi izraze kao da je sa planine sišao :(
[quote=Devil Dog]a časna u betmobil pa zgazi frenda xD[/quote:mcpk91fz]= Citat =:
Izvorno postao "serijski samoubojica":mcpk91fz
Moja mama kade su prošle časne pokraj nje rekla: Vidi pingvine!
:(
necu.= Citat =:
Izvorno postao Strmi
:pray:
Cyberangel, to si ti, ha? Sa CV foruma?
Ja sam ti SpeedFreak :rotfl:
Zasto je humor u ovoj temi tako primitivan? Pretvaramo se u razvijene svjetske zemlje?
'sup= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
btw. stoti post mi na tebe ošo
Malo sam se večeras zayebavao na omegle-u, i iz toga se izrodio ovaj razgovor:
tl;dr
Nitko te ne sili...
Haha :D :pray:= Citat =:
Stranger: oh. i never get to go to cloud 9?
Stranger: or 7..
You: Well, if you fancy Michael Jackson's day care centre, that could be arranged... but that in turn leads me to question your sanity, and with that your eligebility
Stranger: yes, i don't fancy cloud 9, or mutated black-white people who love children
Kaže jedna ženska:
Ako čovjek kad se zaljubi osjeća leptiriće u stomaku, jel onda leptiri kad se zaljube osjete ljude u stomaku ili šta?
:pray: :rotfl:
Najsmješniji dio je što je ona ozbiljna bila :cry:
Mastermind :pray:
Jebote, tko je to pisao? :)
strgao sam se:)
http://free-bj.t-com.hr/zvpo/4donline/main.htm= Citat =:
Izvorno postao Lord Antares
Tu imaš njegove ostale zadaćnice i zadaćnice nekih njegovih kolega :D
Buahha.. komm na zenskinu profilnu(izgleda koda ima neki od vjeverice kostim i pise hip hop tamo... XD)
:pray:= Citat =:
bas sam zao.. al stvarnooo meni to na slici izgleda ko neki kostim za maskare XD i da, moja trenirka je vise hip-hop, traperice su mi skroz punk, a kratke hlace skroz rockerske(ko sto ima Agnus Young..) i majica mi je skroz onak klasicna bijela.... pjur metalac, hm, da.
Luđaci :)
"Nisam ja zlatna ribica nega zlatni som".
Kaže razrednik nakon što je gomilu neopravdanih u razredu promovirao u opravdane.
"Tu glupariju je palo toliko puno ljudi".
Rekla je nastavnica iz matematike za rezultate državne mature iz psihologije a iz mog razreda je išlo barem njih 10 kojima je to jedini predmet.
LOL ovi su amateri za moj razred :D
Pix or it didn't happen.= Citat =:
Izvorno postao bornathepicek
Razlika je jedino u imenu. Rock, Rap, Punk, Budha, Allah, Isus, Europljani, Afrikanci, Azijati, muško, žensko, dijete, Sting, Chuck D, Konfucije i tako dok ne dođemo na početak. Sve je to hiphop.
samoprozvani reper iz osnovne. katastrofa, kao svoje neke lyrcse kemija :(
Reci mu ti ovako -tvoja majka, tvoj otac, peder, kurva, izrod- sve je to isto
Kažete da očete rap? Pa evo vam ga.
Ljudi su ozbiljni s ovim repom? Mislim, nije ovo prvi takav video koj sam videl. Teško mi za povjerovat da je neko ozbiljan s ovim..
Bio je zadnji sat prije velikog odmora, doleti frend:
-Profesore, možemo na veliki?
A profesor car:"Gle, to je odvratno, mene ne zanima šta ti radiš u slobodno vrijeme." xD
Nakon pet min, opet frend: Profesore, možemo na veliki....ODMOR.
-A čuj, neki to zovu i relaksacijom.
Net.hr:
"Frizerka zapalila cigaretu i eksplodirala!"
I onda da ostanem ozbiljan na takve naslove? Kad sam pročital naslov odma me primilo i malo je falilo da se na glas ne počnem smijati.
Ništa ne fejla kao ovo.
Sajo? Znate li da je on počeo s karijerom na ovom forumu? :D
LINKZ!= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Hah, to je zakopano u bannedu... Ali ako vas dovoljno želi mogao bi se napraviti neki podforum s najboljim topicima iz arhive foruma :)
+1
Isusati, zadaćnica :rotfl: :pray:
o/= Citat =:
Count me in boss!
+I= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Žemo, žemo.= Citat =:
Znate što trebate... Topic u prikladnom podforumu, anketu i puno glasova :)
Ja sam za. Gde mogu da glasujem?= Citat =: