O.o
Kolko imaš godina?
Printable View
O.o
Kolko imaš godina?
A baš, ja bi mislio da će me svi horori koje sam pogledao do sada otupiti na taj umjetni strah, ali ne. :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
istina :D= Citat =:
Izvorno postao Dawg
Santa's Slay?= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
Taj trash rula.
He's making a list... pray you're not on it.
:rotfl:
taken pogledao sad prejeben film :pray: :pray:
Gas do daske 3 lol na DVD!
Upravo se vratio iz kina.= Citat =:
Izvorno postao Falus
Prilicno dobar film, no kako je Weky reko sezonski hit samo ... 8/10
Charlijevi anđeli
Dnevnik lude crnkinje, bio danas na novoj. odlican film, ako niste gledali obavezno pogledajte. 10/10
Upravo pogledo Dark Knighta u Full HD rezoluciji. Vgg.
Pogledao Final Destination 2 (Bez Povratka 2), ma genijalan film, um mora biti teško bolestan da takvo nešto napravi :D
kronike iz narnije - princ kaspija
fonja film
3/10
i Njega sam takoder gledo isto odlican film!= Citat =:
ane...pogibije su još maštovitije nego u prvom dijelu...osobito scena sa zračnim jastukom XD= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Da, gledo sam taj film prije (sad napokon znam i kak se zove). Scene su mastovite nema sta.
Al presmijesna je ona s liftom kad joj se majca zakaci za kuku :D
Al daleko najbolja je ta sa zracnim jastukom i cijeli niz okolnosti. Onak dodje TV ekipa, pukne im ispod auta cijev pa benzin ode kroz kanal. I onda na kraju sve explodira a ona ograda prereze lika. Mislim bolestan um nema kaj!
Kraj mi je fenomenalan. Rostilj :rotfl:
Ja sam ga gledao do pola.
Spavalo mi se, pa sam ugasio i otišao u krevet. :D
Da, drito genijalno bolestan um je morao izmisliti te slijedove okolnosi u kojima ljudi krepavaju. Baš zbog toga mi je film fenomenalan, zbog koreografije smrti likova :D
lol kraj sa roštiljem me odvalio u smijeh...
on ga je spasio, da nije bilo njega, kombi bi ga pregazio
*dramatičan pogled*
*dramatičan pogled prema klincu*
*explozija*
*klinčeva ruka pada njegovoj mami u tanjur*
:rotfl:
umro sam kad sam to vidio :D
prvi dio mi je čisto ok, a sinoć sam zaboravio javit starcima da stave snimat, ali ima repriza ujutro oko 4
Max Payne
6.7/10
Lagano razočaravajuč film, pogotov zato jer sam odigra igre! Dakle, film neprati baš priču igre! Prvih sat vremena (cca) filma je pomalo dosadno! Crnac glumi Jim-a.... wtf?? Solidan film za one koji neznaju ko je Max Payne (tj. za one koji nisu igrali igru)!
I nikako se nemogu sjetiti tko je BB!!!!!!!!
Gotovo je smiješno koliko scenarist ne poznaje materijal igre.
U filmu se Monina sestra zove Natasha Sax, što je presmiješno do te mjere da scenarist ni ne zna koliko je ubio ideju.
Njena sestra je Lisa Punchinello, mafijaševa supruga.
Imena su posveta Leonardovom djelu Mona Lisa, naravno.
Slow-mo (ili bullet-time ili kako god već), jedna od zaštitinih kerefeka Max Payna, u filmu je izvedena ... hm, užasno. Koliko sam vidio, iskoriste ga u svega dvije scene, sveukupnog trajanja 10 sekundi, a kad ga koriste je pretjerano spor. Ona zadnja scena propucavanja BB-a možda čak i nije trebala biti slow-mo.
bit cu tu lol neka rom.komedija nije bilo nist na TV-u pa sam moro to gleat:D
Otporan na metke-bilo neki dan na Novoj
Istina! Trebali su više "matrix-izirati" (lol) te scene u filmu!= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Ajme, sad kad se sjetim filma, mislim da sam mu dao nerealno visoku ocjenu!
Pogledao:
Babylon A.D.
5/10
Da nema one scene s raketom na snijegu, skinio bih ocjenu za 1!
Bezeze film kojeg jedino Dizelaš izvlači (koliko-toliko) sa svojim prepoznatljivim mačo glumatanjem!
Death Race
7/10
Da sam ovaj film pogledao u kinu, povisio bih mu ocjenu za 1.5! Ovaj film preporučujem, zbog većeg užitka, pogledati na velikom ekranu!
Nemam nekih zamjerki (osim možda za scenarij, no takav sam i očekivao), čisto film za uživanje!
Također.= Citat =:
Meni odličan film. Dobro sam se nasmijao. :D
Stark Raving Mad
Predobar film o pljački banke kroz noćni klub za manijakalnog gangstera koji voli kopati oči, čupati nokte i proricati budućnost tako što vam probode dlan ^^
[quote=###DK###]Također.= Citat =:
Izvorno postao "THUNDER_DINIX":3c4zrayb
Meni odličan film. Dobro sam se nasmijao. :D[/quote:3c4zrayb]
ja isto, riknio od smijeha, super je film...
sva sreca da onda nisam gledao Babylon. imam ga na dvd-u, malo sam ga prelistao nije mi se cinio zanimljiv.= Citat =:
Izvorno postao Frky
sto se tice death race, odlican je dozivljaj i na "malim ekranima", samo zvuk oderes
gledao sam ga odavno, ali se sećam da nije ostavio neki jači utisak na mene, film je zanimljiv i to je to, nema mnogo stila, radnja nije neka, kao ni preokreti... priličan prosek, režija prosek, scenario prosek.. glumu neću da ocenjujem jer nema u scenariju mesta za razvitak likova, mada je william scott sean, to mu je ime, trebalo je sean na početak, al' nema veze, odglumio prilično kul lika.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
ocenio sam ga sa 6/10, tad kad sam ga gledao, vidi po imdbu.. tako ocenjujem svaki film koji pogledam jedno godinu-ipo, ako nekog zanima lista:
http://www.imdb.com/mymovies/list?l=31278297
preporučujem sve filmove od 7 pa nagore, mada su i oni od 6 gledljivi.
= Citat =:
Izvorno postao Frky
Ja ga gledao u kinu, ajme majko koj neopisivi doživljaj :pray: Trebaš vidjeti te efekte i kako dvorana tutnji kada likovi turiraju mašine i rokaju sa onim topovima na autima :cry: :pray: PRE PRE DOBRO. Isto kao i Transformers, kada ga doma pogledaš, film je odličan, ali u kinu je božanstven.
Upravo posudio THE DAK KNIGHT ...spekao kantu kokica , imam 1,5 l Orangine i bacam se na ponavljanje gradiva :D ( gledao ga u kinu) .
Javi kakav je dojam kada ga pogledaš na malom ekranu :D Tak da znam da li da si kvarim doživljaj iz kina ili da rađe cijenim uspomene na taj spektakl :D
ja isto imam DK na dvd-u ali ga jos uvijek nisam gledao
Gledao ja DK doma i .... hm... nije mi se svidio toliko koliko u kinu!
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
He, he nije baš tak mali 32"....Slika i zvuk su odlični :D ...dodataka nema nikakavih :(
U kinu je bolje ali ni ovo nije loše...ide u privatnu kolekciju.
Kaj si već pogledao :o Malo sam si legel i očito sam finu turu odpsavao :rotfl:
Znam da imaš 32", zato te i pitam pošto imaš isti set kao i ja, a planiram posuditi film i pogledati ga sa starcima :D Samo se bojim pošto mi je Tokio Drift nakon kina bio katastrofa kod kuće (jedan od najgorih filmova), dok mi je u kinu bila prava uživancija...
pretpostavljam da je to zato jer si u kinu gledao s curom, a doma sa starcima, al možda se i varam :)
Sinoć opet pogledo Clerks 2, predobar film, Kevin Smith je carčina svoje vrste :)
Ma ne, nego u kinu ti se trese tlo pod nogama kada lik zaturira mustanga :D A i točno vidiš svaki detalj vožnje, kao ono driftanje na izlazu iz garaže pa kada lik prodrifta par centimetri sa njuškom od zida. To se niš ne vidi na telki kako spada :(= Citat =:
Izvorno postao Da_killah