dali ovo ista vrijedi za roga ili samo za feral drooda ?
inace od trinkova imam sad DST i pvp trinket...
Printable View
dali ovo ista vrijedi za roga ili samo za feral drooda ?
inace od trinkova imam sad DST i pvp trinket...
aj prestani delat duple postove
ovo ti je zadnji put
Mislim da statsi uvijek imaju isti efekt, a rating (tipa crit rating) ima nekakvu skalu ovisno o levelu...= Citat =:
Izvorno postao B4j4
erm.... da pogledas vrijeme kad je postano vidio bi da je izmedu postova proslo vise od 24 h...= Citat =:
Izvorno postao flander
edit: sad sam tek skuzio da nisam stavio link u post >.<
znaci dali ovaj trinket sta vrijedi rogu ili da ipak ostavim DST
http://www.wowhead.com/?item=32658
Imam pitanje : dali bi mi mogo netko malo pojasniti one battle grupe i sta one znace jer stvarno nis nekuzim (mislim na ono vindication i takve finitce) ?
= Citat =:
Izvorno postao h4ro
battlegrupe su ti skupine servera koje imaju umrežene arene i battlegrounde, svaka battlegroupa ima otprilike 7-8 servera, neke više neke manje
Aha ali ko sada ja saznam koja sam battle grupa ( i dali ima razlike meu grupama ) ?
Ovisi na kojem si serveru...
Ja sam na darksorrow serveru, pa spadam u Rampage (EU) battlegroup.
http://www.wow-europe.com/en/info/ba...tlegroups.html
ovdje je popis battlegroupa na europskim serverima i pripadajući serveri.
Razlika među grupama je u biti... pa, zapravo, battlegroups postoje baš zato da se razlika među serverima smanji :) Tj. da svima bude podjednako izazovan i zanimljiv PvP. Ovako se kombiniraju serveri da se dobije optimalan omjer igrača i zahjetvnosti PvP-a...
Aha ty mislim da sam skuzio :)
ako si slucajno na karazhanu ili u vindication BTL grupa nazalost si ostecen... smrc...
Ja sam neka " Misery " pizdarija (igram na outlandu) ali zasto bi bio ostecen :cry: ?
Lol, misery... užasno ime za battlegroup :D
Evo ja kupio igricu u petak i poceo igrat na karazhan serveru. Ikram kao Troll hunter, trenutno 17 lvl pa me zanima ako ima neki nas guild jos aktivan na tom serveru (koji bi primio mene) ili netko tko je zainteresiran da skupa prelazimo questove jer mi nekako dosadno sam prelazit :)
koji meta da stavljam za roga ? :?
moš uć u guild of tabadzija, :D= Citat =:
Izvorno postao eric_ri
12 agi +3%inc crit dmg= Citat =:
Izvorno postao B4j4
i da, vindication btlgrp se popravila malo
Pa cim sam ja došo ^_^
ma za alije ona nikad nije ni bila losa....malo se je popravila , da ali ipak <1 min rula...
outland je dobar server i misery btlgrupa nije losa tako da nisi ostecen<---h4ro
oke :) i bolje .
Nisma igrao 2 mjeseca ima nećeg novog. Opet idme raditi novog lika :D
Evo jedno pitanje...imam skinning koji je na max i imam echanting koji ja na 285 pa me zanima jel se isplati prelazit na novu profesiju s enchantinga..ako da na koju i zašto,ako ne što da radim dalje...tnx
ne, zato kaj enchanting poslije 300 je bigg deal, digni to i kreni u poslovanje :D
dobit ćeš para i para, vjeruj mi, počneš grindat i nagrindaš one obićne zelene itemove i sve disenchant dobiš onaj arcane dust i sve prodaj i naberi para, a golda nikdada dosta, ja se shebo, kaj sam makal enchanting a isto tako je bio cca 275, psm,
neka te privuče informacija da možeš izvuč i do 600 golda po mongoose enchantu ^^
Ja sam upravo otkantao blacksmithing i uzeo enchanting... sad ću negdje otići runnati low level dungeon da se nakupim greenova i udri po disenchantu :)
(p.s. saznao sam koji mi je novi fetiš - uključiti holy shield i gledati kako druje i rogači ubijaju sami sebe)
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
e mrzim taj spell.... majku mu ko ga je izmislio...
imam pitanje kaj se tice onih naocala za engineering...
pise na njim da treba engin 350 mislim.. znaci ako ja nabavim te naocale i izbrisem enginering jel cu ih moci nositi ? :?
naravno da ne ^^
da ali neznam ako ih imas vec na sebi i izbrises ENG oce li se one skinut automatski s tebe..
pa naravno da oće,zato kaj na cviksama piše da zahtijevaju 350 engi,probaj
Tako je, probaj.= Citat =:
Izvorno postao flander
Samo naprijed, uništi svih tih teško zarađenih 350 skill pointa, na greškama se uči :D
steta... jdino kaj me privlaci kod engin je rocket launcher i ti goglesi... damn
/wrists
A te onaj "čoka-čoka-čoka-čoka" helikopter :)