evo jedan mail od mame bellic :D
http://img264.imageshack.us/img264/9...gta4xy0.th.jpg
Printable View
evo jedan mail od mame bellic :D
http://img264.imageshack.us/img264/9...gta4xy0.th.jpg
omg precool :pray: :pray:
Cak mun i mama zna engleski :P
Tvoja voljena majka
mother
:rotfl:
Uglavnom sto se tice optimiziranosti. Frend kupio za nekih 20k KNa komp (Quad Core intelov 64bit, 3GB RAM DDR3, neka ATIevka grafulja od 2GB memorije te 1TB harda + Vista 64bit, i mislim 27" monitor). Kaze da mu igra radi super osim kad stavi drawing distance na max onda mu frame rate padne na kojih 20 po sec
A Crysis i FC2 koji imaju bolju grafiku od GTA 4 (tako on kaze kad stavi sve na max, odnosno enthusiast u Crysisu) mu rade mnogo bolje od GTA
20k kuna... Isse!
:o
dajte prekinite usporedjivat crysis i gta IV, jer se to nebre usporedjivat... je da je u obje igre velika mapa, al u crysisu nema tolko ljudi, prometa i slicnih pi*darija... a i crysis je smece za razliku od gta...
Šta? Meni je Crysis jedan od najboljih FPS-ova koje sam ikad igrao. I ja sam očekivao da će to biti samo jedan veliki benchmark test, ali je na kraju ispala fantastična igra.
je, fantasticna je dok se ne pojave letece svijetlece hobotnice... tu gasim igru...
core i7? zalosno da i na toj platformi ne radi na max detaljima kako spada...= Citat =:
Izvorno postao Teon
samo zato jer igra ima SF elemenata ne mozes reci da je smeće... to što ti ne voliš SF je druga stvar, ali ima ljudi koji vole...= Citat =:
Izvorno postao Doggy
Eto sad ga pitah za detalje:
procesor: intel core i7 920
graficka: sapphire radeon HD4870x2
Veli za komotno igranje GTA 4 sve ima na max (+rezolucija za njegov monitor), a drawing distance na nekih 60% od moguceg maxa
Sve ostale igre koje je probao, moze pokrenut sa apsolutnom svim opcijama na maximumu + najveca reza za njegov monitor
gta 4 ima ljude fiziku i svasta nesto, toliko da mi na gtx 280tki zauzme citavu gigu rama!
NOOOO!
Imaš 280 GTX?
Kolko si ju platio? :D
samo cu reci da se isplatilo nagovaranje roditelja da pretvore marke u dolare u takoj mjeri da su mi kupili drama komp s jos dramaticnojom garancijom i s jos vise dramaticno niskim temperaturama, koje ce se isplatiti pri vrucim mostarskim ljetima!
prica u gta cvrki je drama, najbolja rekao bih, zbog srbijanskog backgrounda
Ok, vi koji igrate MP , koliko servera vidite kad refreshate listu ?
I kad su postavke sve na "Any" ...
Ja ih obicno vidim samo 10ak ... nikad iznad 20!! :?
Frend mi je kreira igru i kada ja refresham listu njegovog servera nema na listi.
To me dovodi do zakljucka da mi igra ne pokaziva sve servere koji postoje, vec vadi neke svoje tamo bogu iza nogu, i to obicno serveri puni idiota koji neznaju kreirat igru :killyou:
Mozda triba otvoriti neke portove ili nesto ? :roll:
ja nisam u mogucnosti da igram multy, ali trebalo bi otvoriti portove za sretnike= Citat =:
Izvorno postao Necto
Radi li multi samo na original igrama, ili se i tome doskočilo ? :D
no comment dobicu jos 1 ban radi price o piratiji
Može li mi netko objasniti jeli postoji način da "lockam" miš dok vozim auto? Mislim sad mogu s njima mjenjat kuteve gledanja ali na prijašnjim GTA je to bilo automatic?
kod mene nije bilo automatic, a ovdje ti to treba za pucanje iz auta
Stisneš Caps lock dok voziš i više ne diraš miš.Ako imaš neki gamepad obavezno ga isključi iz kompa.
san andreas je imao podešavaje pogleda mišem za vrijeme vožnje...trebalo je pritisnuti desnu tipku miša da kamera automatski stoji iza auta inače će biti stalno usmjerena u jednom smjeru...= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Neznam kako je u cetvorci ali ja sam u SA samo pritisnio Q ili E i onda mi ispravi ravno.= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
imam GTA 4 ali nemogu uc u igru,instaliro normalno ali mi izbaci stalno neki eror
GTA IV fatal eror:RMN40,nemogu nikako uc u igru,dali je to zbog problema s windowsima tj konzolom ili cega,molim pomozite,
Ok...
Inace, jel moguce pogasiti i malo ubrzati paljenje igre, mislim netreba mi onaj social club itd... ako ima netko savjete kako da bez tog upalim igru jer me samo usporava. Imam osjećaj da kad idem igrat GTA 4 - se moram spremati kao za lansiranje shuttlea u svemir.
Nemože...moraš odtrpiti.Ali za najbolji gta do sada to i nije tako teško , zar ne ?
lako je vama koji ste je uopce pokrenili ali meni nece ni pokrenit,stalno eror eror,
Nije, ali sam mislio da ima nacin da se to modificira. Na stranu ostalo, igra je odlicna ali eto taj Win Live i Social club bi trebali biti opcija a ne ultimatum za igranje.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
gta 4 erori
http://i36.tinypic.com/23w1yef.jpg
Konacno sam jucer dobio igru....instaliro sam windowse, pa drivere pa gta4, poceo sam je igrat oko 1 u jutro 8)
E sad imam problem, tj. neznam kako se radi...
za sejvat igru niko mora zaspit, ok, al nece sjvat jer mi kaze da nisam regan, jel mi moze netko tocno objasnit postupak reganja pa da i ja mogu sejvat igru, hvala! :pray:
igra ima tolko bugova da je nevrjedi ni igrat,a takoder 15gb na kompu prevelika igra., sad moram nabavit service pack da bi mogo igrat,fak,znaci moram opet windowse nove stavljat.,