Opet se slažem s baldrickom.
Printable View
Opet se slažem s baldrickom.
Iskreno, ne bih baš rekao da je razlika ogromna. Igrao sam ih jedan za drugim. U dvojci je puno više likova sa dijalogom, pa humora ima više, ali baš da se uspoređuje po sekundi trajanja, mislim da je tu negdje. U dvojci ima dosta dijelova van chambera kad je samo tišina oko tebe, a jedinica pak nema ništa praznog hoda. I humor dvojke je ponekad isforsiran i predvidljiv. Kod jedinice je u globalu humor puno kvalitetniji. Ali to je sve subjektivno.= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Ne vidim kako je sama priča toliko zanimljiva. Ono što je bolje su naravno likovi, svaki sa svojim problemima, osobinama, a sad da je sama priča nešto posebno čega ću se dulje sjećati, nije. Predvidljiva je, bez nekih obrata i pamtljivih trenutaka. Više manje standard za FPS žanr.
A sad, ak uspoređuješ sa pričom jednog BF ili COD-a, teško da može biti lošija.
zaplet kao zaplet verovatno i nije nista posebno (igrao sam pre dve godine, pa sam dosta toga i zaboravio), ali nisam mislio samo na zaplet, nego na pricu u globalu, kao kategoriju koja obuhvata i humor, likove i tako dalje. a s te strane se slazemo da je igra super
Druga pjesma je bezveze, to se svi slažu :)
Osobno mi je Portal 2 bolji od jedinice. Ne samo što ima više sadržaja, nego što je praktički sve što je Portal bio, +1 enhanced.
Slična stvar sa HL i HL2.
ja ne mislim da je bezveze, samo sto vise nije bila toliko originalna. ko je na kraju prvog portala ocekivao pesmu? niko, i zato je odusevljenje
To definitivno.= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Meni je Portal 2 ipak za ocjenu slabija igra. Istina je da ima ogroman broj sadržaja i odlične likove i voice acting, ali kao što baldrick kaže za pjesmu na kraju, tako i ostatak igre rijetko kad oduševi. Sam gameplay je više manje isti, ali brat bratu ni nisu tu mogli ne znam što smisliti, ali nema svježinu jedinice. Ne znam, meni je prvi Portal baš bio ko grom iz vedra neba.
Dvojka je odlična igra i svatko bi ih trebao odigrati, ali jednostavno nije toliko dobra kao prvi :D.
Co-op je ono što dvojku diže u nebo. Tim više jer ima custom mapa doslovno na tone, a i autora istih koji više puta iznenade kreativnošću.
Mass Effect 2
+ Grafika
+ Voice acting (pogotovo Sheen)
+ Bolji combat sustav
+ Prezentacija priče
+ Mordrin
- Mini-igre
- Itemizacija
- Shepardovi izrazi lica
- AI suboraca
- Jack
Poboljšanje na gotovo svim poljima, nemam nikakvih ozbiljnih zamjeraka osim dosadnog skeniranja planeta i dojma da je AI suboraca još gluplji nego u prvom dijelu, ako je to uopće moguće. Igrao sam na Hardcore, i svaku bitku bi mi barem jedan suborac poginuo jer bi se npr., popeo na kutiju i čekao da bude izgađan raketama, bez obzira na moju naredbu da ostane stajat iza kutije. Prezentacija dijaloga mi je odlična, kretnje likova, gestikuliranje, odličan VA i mogućnost prekida s onim Ren./Par. uletima. Glavni storyline nije nešto posebno, ali je opet solidan nastavak na prvi dio. Mislim da ću sad malo pričekat s trećim dijelom jer sam već lagano prezasićen s tim svemirom pošto ništa drugo nisam igrao zadnja 2 tjedna.
9/10
DMC
Završio igru sedam puta u zadnja tri tjedna, na svim težinama. Brutala
+gomila poteza
+demonic i angelic oružja pomažu u gradnji složenih i raznolikih comboa
+dizajn razina
+Dante nije iritantan kao u ranijim nastavcima
-bolesno prelagana igra. Tek na Dante must die, pa i Hell and Hell pokazuje nekakve blage znakove medium težine.
-neke razine bez Limba potpuno ubijaju tempo igre
-opća hipsterština u atmosferi
8/10
http://assets.diylol.com/hfs/3ab/0b3...ous-f015e2.jpg= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Dobro je Wedran okarakterizirao igru, iako bi joj ja dao i 9/10.
Prema traileru mi se Dante činio uzasno naporan lik isto, i nebi je nikad zaigrao, ali mi je prijatelj posudio igru da probam barem i svidila mi se odmah... jedna od boljih što sam igrao u zadnje vrijeme.
Sad, ili je smeće kao većina igara koje Vedran voli, ili mu se zalomilo kao sa Dark Souls da zbilja valja... Izgleda da ću morati probati.
Serious Sam HD: First i Second Encounter
Vrlo dobro. Zna biti zamorno na momente. 4/5.
Ali zato je Serious Sam 2 već teži šit. Igra za jebenu djecu.
Konzolitis.
The Walking Dead
:cry:
9/10
Jel emotivnije nego li HL 2: Episode 2?
Je, HL2 ima jednu heartbreaking scenu, a TWD ima fenomenalnu radnju, odlične likove i jebenu interakciju sa njima. Jedina mana u igri su mi određeni nepotrebni quick time eventi...
U svakom slučaju, stavljam skidati seriju :D
Ta mi je igra već duže na check listi, gg onda. Vidio sam da igraš na Steamu pa čekao da ovdje nešt napišeš.
I daj počni više koristiti onaj recommendation sustav na Steamu :)
Bolje ne.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ok je serija.
Nemoj molim te= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Nemoj
= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Ja ću si ovak lijepo kupit:
Rađe čitaj strip pošto mu je igra tie-in, a i strip rula Isusa Krista.
Volim ja tebe i sve to, ali kad ti i Duke kazete da nesto iz filmske industrije ne valja, meni je to odmah blagoslov da mogu poceti sa gledanjem :D= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Ja sam ti rekao da nevalja.
Vjeruj meni!
Nije katastrofa al evo ti kratki recap te serije:
1. Sezona - sveukupno gledano dobra
2. Sezona - osim par epizoda zaboraviš da se uopce radi o zombie showu
3. Sezona - dosta bolje od druge sezone (al isto se nisam natjerao da pogledam zadnje 2 epizode)
Najveći problem je šta serija pati od antipatičnih likova, ne sjećam se kad sam toliko navija da skoro svi poginu u seriji, i ne malo nego preprepreviše retardiranih odluka istih. A pilot epizoda serije je meni savršena, sve je na nivou, način snjimanja, atmosfera, radnja, gluma, ujedno i zašto se nadam da se možda trgne serija al eto. I da kao što svi kažu, bolje čitaj stripove, bolji su jedno 10 puta, ja sam zadnje prije toga od stripova čitao spidermana ka mulac, al ovo sam se nagovoria i stvarno su dobri.
Dobra je serija.
Gledaj i sam prosudi.
Sama prva epizoda je bolja od 99% zombie filmova.
A ima još par vrhunskih.
Ostatak povezuje radnju i zna iritirat, no ipak je to dramska serija u zombie svijetu.
Tekken 3
Kako to točno pređeš, završiš sa svim likovima arcade?
Pa ja gledam na to da otključam sve šta se može. A to sam napravio...