Ja kad dodjem s posla kramp i lopatu u ruke i kopam Vault 101
Anyone with me?
Printable View
Ja kad dodjem s posla kramp i lopatu u ruke i kopam Vault 101
Anyone with me?
nop. dodemo akd sve iskopas da zamjetimo nedostatke
Šit, Weky će morat u rat. Goodnight sweet prince.
Ne vjerujem baš kako će ovo dovesti do 3. svjetskog,jedine svjetske sile koje bi možda mogle stati na sjevernokorejsku stranu su Rusija i Kina,ali ne vjerujem da su oni toliko glupi...Jedino ako Ameri bace atomsku bombu na nekoga,što opet nije vjerojatno osim ako Sjeverna Koreja ima atomsku i baci je na nekoga prije toga...
Nije me ni briga.
Jedino što me zapravo sada zanima jest koliko će taj rat uzeti maha, ako uopće i krene zaozbiljno. Ako bude pravoga rata, mislim da stvarno treba čestitati babi Vangi.
Baš to. Kolko god to ne bi bilo dobro, možda bi bilo fora da se neko sranje dogodi pa se možda i razriješi cijela ta situacija oko toga.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Možda se ljudi čak i opamete nakon rata (ako dođe do njega),pa se počnemo lagano ujedinjavati u jednu državu...
da, trebala bi se zvat jugoslavija
P.S. isuse jebeni kakoovo govno ide na kurac, dođe mi da se prebacim na onaj gadni skin pa da ko čovjek mogu postat 3 posta po sekundi.= Citat =:
You cannot make another post so soon after your last.
Well, mogli bi sada izmisliti neko ultra napredno oružje i prodavati, za njih nas bole kite, a uz to smo i na dobitku,
Mi i Koreja? Pa logično, najbliži smo si susjedi.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
HRVAT I KOREJANAC
DVA DRUGARA
na kojem skinu toga nema? >.< selim se odma na njega= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Hehe,na strani Severne Koreje je Kina,ali samo kroz humanitarnu i finansijsku pomoc.Nije vam ovo hladni rat.Rusija je davno svoju sferu uticaja vratila na istocnu Europu.(Gasovod,plin,laka industrija i metalurgija.)
Ma kakav rat mislim da to nije u ničijem interesu.
Ako bi ih Amerikanci i Korejci napali Veliki Vođa bi sigurno završio kao i Sadam.A opet Sjeverna Koreja ima 4. najveću vojsku na svijetu+fanatizam.
= Citat =:
Izvorno postao josip_kraš
da ali postoji ti velika razlika između 3 i 4 mjesta
Kak god, ako Sj. Koreja krene s nuklearnim oružjem (a sigurno nebude) Ameri bi ih u roku dva dana sravnali na 0 m nadmorske visine.
Ameri bi to napravili ako i samo ako rakete polete na njih.
U protivnom bi samo bio full scale napad. Što je i više nego dovoljno. Još uzmi u obzir da je Južna Koreja kontakt- zemlja NATO pakta i eto ti naših vojnika u Aziji ^^
http://bucketothought.com/blog/pics/suitup/suit-up.jpg
cos we goin to ta war!
i da sjeverna koreja lansira svoju nuklearnu na ameriku oni samo sačekaju da raketa dođe nad ocean, pošalju presretače ili puknu jedan emp(isto nad oceanom) to je to.
I onda ugase plejstesn :o
Bajdeveh lolam se danas cijeli dan na svoju pametnu bracu i sestre koji screamaju "poceo je 3. svjetski raat"(naravno, to su culi od prijatelja u skoli) :facepalm:
Ljudi općenito.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Baba Vanda, nitko?
Ne.
Lol, daj molim te. Pa ćemo nakon toga osnovati utopiju i ukinuti novac, kek.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
zivjet cemo od znanja i jesti plodove zemlje
Ne,pobit ćemo milijardu ljudi.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
:o ?= Citat =:
Izvorno postao blood4me
[quote=The Great Duck]Ne,pobit ćemo milijardu ljudi.[/quote:23rzeda5]= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Lol, ta ideja općenito o ujedinjenju u jednu državu je glupa, i može biti postignu samo na dva načina:
a) Napali su nas vanzemaljci. Za Zemlju je bitno da se ujedini.
b) Tijekom godina (više tisuća godina, ako ne i više) zemlje se raspadaju na još manje godine. S vremenom svaki čovjek postane država. No, ovo tu je još veća utopija od te ideje s jednom državom. Ponovo ću morat stavit no, jer čak i danas možeš kad hoćeš postat država. Zovi vladu i reci da se želiš odcijepit od ostatka. :)
Vjerojatnost da se dogodi nešto od ovoga je 0.0°1, znači beskonačno mali broj :D .
fixo sam ti 8)= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Wut :)= Citat =:
SS vremenom svaki čovjek postane država